küsimus!

Vaba foorum kus võib arutada mujale mittesobivatel teemadel.
Vasta
Kasutaja avatar
TigeSiil
Liige
Kontakt:

küsimus!

Postitus Postitas TigeSiil »

Kuskohast leiaks infi selliste vidinate kohta? Ma tean, mis see on, kuid kuhu peaks pöörduma, et kandja kohta infi saada?

http://www.album.ee/node/11818872/50085008
Kasutaja avatar
speedsta
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas speedsta »

OT. piisab kui postitad ühte teemasse, inimese oskavad lugeda küll.
Kui on probleem, tõmba lõuga
Kasutaja avatar
TigeSiil
Liige
Kontakt:

Olen sellest teadlik kuid kahtlen selles, et ühest kohast piisab, sest ma ise näiteks ei kola kõikides teemades ringi...mõnes üksikus ainult. Seega arvan, et selliseid on palju, keda huvitab kitsam teema ja nad ei satu kõikidele lehtedele.
Kasutaja avatar
ivalo
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas ivalo »

Jalaväe tagavara(väljaõppe)pataljon 311, edasi tuleb kompanii nr.4 ja sõduri enda nummer.
Tegeleb selliste vidinatega Saksa Sõjahaudade Hoolde Liit.
Võid viia ka otse Arnoldi kätte.
Arnold
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Arnold »

Info jagamine saab olla ainult kahepoolne - Saksa Sõjahaudade Hooldeliitu huvitab ennekõike E/M leidmise asjaolud ja kas on midagi alles mehest, kellele see kuulus? E/m-l oleva koodi järgi isiku tuvastamine võib võtta omajagu aega ja mitte alati ei leita dokumente žetoonil oleva dešifreerimiseks.
Kasutaja avatar
TigeSiil
Liige
Kontakt:

Kahjuks ei tea ma sellest inimesest mitte midagi, sest sain selle kunagi aastaid tagasi ühe märgiga nö kauba peale kaasa. Müüja ütles, et mis tal selle saastaga ikka teha ja võtsin just sel eesmärgil selle siis kaasa, et ehk kunagi tekib võimalus kusagilt midagi teada saada ja ehk on omastelgi hea meel sellest inimesest midagi endale mälestuseks saada. Ma arvan, et mul oleks küll hea meel, kui sõjateel olnud sugulasest mingigi ese minuni jõuaks. Ja ka omal oleks huvi teada saada, kellele see kuuluda võis
Kasutaja avatar
TigeSiil
Liige
Kontakt:

Ei hakka uut teemat tegema, küsin ühes oma vanas teemas uue küsimuse, kas see kett on õige? Pole ise kunagi ketiga näinud, seepärast tahakski teada :)
Pilt
VAATA SAADAOLEVAT NÄNNI KA SIIT: http://album.ee/album/289244/50103302
Kasutaja avatar
TigeSiil
Liige
Kontakt:

Küsimus täägi kohta:

Mida selline markeerig näitab. Käepidemel tera all on kana ja selle all WaA258.
Pildid
PiltPilt
Kasutaja avatar
Tundmatu sõdur nr. 4
Liige

Postitus Postitas Tundmatu sõdur nr. 4 »

WaA on Waffen-Amt ehk siis kolmanda Reichi n-ö riiklik relva-amet, kes kontrollis-vastutas erineva sõjamaterjali kvaliteedi ja normidele vastavuse eest... 8) Numbrikoodi tähendust täpselt ei tea - ilmselt oli lihtsalt igal tooteliigil / tootjal oma kood :roll:

Aga üldselt, ära ole laisk ja ära palun loba ühes teemas seinast seina - pane ikka eraldi teemade küsed eraldi teemadesse / postitustesse... inimestel ka parem lugida :wink:
Viimati muutis Tundmatu sõdur nr. 4, 27 Juul, 2008 21:39, muudetud 1 kord kokku.
Infanterie - königin aller Waffen.
Ja kolmas brigaad tuleb ka nagunii.
EOD
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas EOD »

Vaata, kas mitte WaA 253 pole. See Relvastusameti kvaliteedikontroll võttis vastu erinevates firmades toodetud tääke. Valmistaja tuvastamiseks on vaja selle enda koodi.
Kasutaja avatar
TigeSiil
Liige
Kontakt:

Borja kirjutas:Aga üldselt, ära ole laisk ja ära palun loba ühes teemas seinast seina - pane ikka eraldi teemade küsed eraldi teemadesse / postitustesse... inimestel ka parem lugida :wink:
Sellepärast just paningi ühte teemasse, et lihtsam oleks ja mõttetu koguaeg uusi teemasid teha. Asi pole laiskuses, vaid püüan just oma asjad koos hoida :lol:
Kasutaja avatar
TigeSiil
Liige
Kontakt:

EOD kirjutas:Vaata, kas mitte WaA 253 pole. See Relvastusameti kvaliteedikontroll võttis vastu erinevates firmades toodetud tääke. Valmistaja tuvastamiseks on vaja selle enda koodi.
Sul võib ka õigus olla, et 3 on, kuid praegu pole ma üldse kindel, mis seal on. WaA25 on kindlasti, kuid mis see viimane on, sea ei tea, ta kõige pisem. Võib vabalt ka väike "v" olla...et nagu WaA25v. Hämar ja pole luupi ka :(
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot] ja 2 külalist