Oktoobrirevulutsiooni orden . Vajan abi

Märgid, medalid, ordenid, embleemid, mis tahes muud märgid, mis Sinu vormile ei teki iseenesest... Nendega seonduvad dokumendid. Muud sõjaväeteenistuse ja lahinguautasud.
Vasta
v.a.k.
Liige
Kontakt:

Oktoobrirevulutsiooni orden . Vajan abi

Postitus Postitas v.a.k. »

Sai ostetud selline isend,seerijast, numbriga 12000
Mitmele Eestlasele selline anti.
Mis oleks selliste norm ,nin koos dokumendiga.
Tänan juba ette.
alex
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas alex »

kui sa numbris nullidega ei ekinud siis on küll hea asi - aga järsku on pilti panna ka?
OveT.
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas OveT. »

alex kirjutas:kui sa numbris nullidega ei ekinud siis on küll hea asi - aga järsku on pilti panna ka?

Aga seda on 120.000 välja antudki, nii et 12.000 pole midagi erilist. Pigem oleks 120.000 väärtuslikum.
3000-3500 krooni kandis vist müüakse.
Palun alati pakkuda märke, medaleid, riste, autasusid tsaari, eesti ja saksa ajast. Samuti dokumente, postkaarte ja fotosid igal teemal, vorme, kiivreid, pandlaid, mõõku jms. 52-23353 ri28le@hot.ee
Kasutaja avatar
medal
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas medal »

Osta.ee-s oli hiljuti üks müügil ja sellele tehti pakkumine 5100 krooni (ei ületanud piirhinda). Välismaa vastavatel saitidel jäävad ka hinnad reeglina üle 5000 krooni.
OveT.
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas OveT. »

medal kirjutas:Osta.ee-s oli hiljuti üks müügil ja sellele tehti pakkumine 5100 krooni (ei ületanud piirhinda). Välismaa vastavatel saitidel jäävad ka hinnad reeglina üle 5000 krooni.

Jah, eks buum on hindu üles ajanud, aga kindlasti saab Eestist/Lätist tublisti odavamalt.
Palun alati pakkuda märke, medaleid, riste, autasusid tsaari, eesti ja saksa ajast. Samuti dokumente, postkaarte ja fotosid igal teemal, vorme, kiivreid, pandlaid, mõõku jms. 52-23353 ri28le@hot.ee
tossom
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas tossom »

See aeg, kui neid 3500 krooniga sai on ammu möödas. Kui orden on koos dokumendiga ja heas korras, maksab ta hetkel ca. poole rohkem. Millegipärast pisut alaväärtustatud autasu, kuigi oli nõukogude autasude süsteemis kõrgel kohal- järgmine peale Lenini ordenit.
Muidugi on hea väikese numbriga orden, kuid ka viimased autasud on head, ise olen näinud Okt. Revolutsiooni ordenit koos dokumendiga, mille seerianumber oli midagi 110 000.
Palju neid eestlastele anti on raske öelda, pakun, et mitte üle saja. Enda vanaema sai sama ordeni seerianumbriga ca. 7200, tublide põllumajandusnäitajate eest piima tootmisel ja just sellest ordenist saigi minu kogumisehuvi alguse.
v.a.k.
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas v.a.k. »

Tänan ,et avaldasite oma arvamust
Jah ,OSTE.ee oli selline isend müügis ja ,mina olin ka ostja kuna
1. neid liigub suhteliselt vähe, koos dokumendiga
2. Orden on antud Eestlasele
3. Mulle see meeldib
Pildid ,kui huvi on võin lisada hiljem, pole mahti hakata fotokat otsima.
Aga ikkagi küsimus ,,Palu aelliseid said Eestlased ,kasvõi enam -vähem
Minu oma number 12353
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline