Hitleri Eestimaa minu vaimusilmas

Tagantjärele tarkus on täppisteadus. Või kui tädil oleks rattad...
Vasta
Kasutaja avatar
Sturmmann
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Sturmmann »

Hitlerist on maalitud tänapäeval pilt,kui kõige hirmsaimast ja koletislikumast mõrvarist ajaloos.Mees kelle mõtteis oli kuidas rohkem ja rohkem inimesi ahjudesse ja "du
Kasutaja avatar
Sturmmann
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Sturmmann »

ahjudesse ja "dussi" alla kupatada. Suurem osa inimesi usub sellesse.Nad usuvad kõike mida " targad õpetlased räägivad".

Hitler ei olnud koletislik mõrvar,vähemalt usun mina nii.

Igasuguseid jutte on kerge levitada,sest alati leidub inimesi,kes neisse usuvad.Tõde jällegi on väga raske välja selgitada,eriti veel kui on teatuid ringkondi,kellele II Ms-i tõdede päevavalgele tulek põrmugi ei meeldi.

Ei usu minagi,et eestlased oleks Uuralite taha küüditatud.

Aga eks ole igaühe enda otsustada mida keegi usub,kunagi ehk saame kõik targemaks selles valelikus maailmas.
Kasutaja avatar
hugo1
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas hugo1 »

mnjah Sturmmanni jutul on iva sees, maailm on valelik ja mis sellesse sõjasse puutub, siis ehk kunagi saame teada, mis seal tegelikult juhtus, kes oli halb ja kes hea.
Üks, siin küsis kas me peame endeid ajaloolastest targemateks ja minu arust, kui lugeda ametliku ajalugu viimasest suurest sõjast, pean ma ennast tõesti ajaloolastest targemaks ja paljusid siin foorumi kasutajaid ka :roll:
Mis teemasse, kumb oli halvem kas Hitler või Stalin puutub, siis mina olen asjast nii aru saanud, et halvem neist kahest mehest oli see, kelle hingel on rohkeim süütuid ohvreid, ja see oli Stalin, Hitler oli tema kõrval poisike. Lisaks tundub mulle, et Stalin oli süüdi II maailmasõja puhkemises, enamgi veel ta lausa planeeris selle, selle pärast peangi mina teda hullemaks, kui Hitlerit.
Meie võitluslipp sini-must-valge
aatekõrgusse näidaku teed!
Lehvi, lehvi sa hõõguma palged.
Süüta südames õilsuse leek.
Kasutaja avatar
starkatter
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas starkatter »

See jutt on ju totaalne nõmedus.Ma ei saa aru,kas viga on väheses lugemuses(seda minu kohta küll öelda ei saa)või milles.
Sa nagu enam ei rôhu Generalplan "Ost"-ile?
kapralheinz
Liige
Kontakt:

Nagu näha on kommunistlikul 50aastasel ajuroostel olnud mõju

Postitus Postitas kapralheinz »

Neid kommentaare on kurvastav lugeda, kuidas mõningad subjektid on lasknud oma iseseisva mõtlemise igaveseks kustutada. Elage oma roosas vahus edasi ja kuulake igasuguste Zuroffi-kaabakate möla, mis on ilmselt emapiimaga manustatud ja Stalinistliku propagandaga tembitud. Toon Teile ühe näite toimunust. 1942 aastal kogunes Saksamaa Ida-alade riigiministri korraldusel Tartu Ülikooli teadlaste nõukogu, eestindamaks Leningradi ja Pihkva oblasti kohanimesid tulevase Suur-Eestimaa piirides. See on fakt mis on ka mainitud veel nõukogude ajal välja-antud Tartu Ülikooli ajaloos, ilmus seoses juubeliga 82 või 83. Eestlaste küüditamine Uuralitesse!!!??? Paistab et mõne venna mõtlemisorgan asub seal püsivalt...
Frundsberg
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Frundsberg »

Mina omalt poolt soovitaks lihtsalt mitte lasta end provotseerida igasugustel 88 meestel ja kristjanitel.

Siinne "vaidlus" tuletab meelde kohta Ilfi&Petrovi "Kuldvasikast" kus Ostap Bender provotseeris usuteemalisse vaidlusse kaks kirikutegelast hüüdes neile kiriku aia tagant, et Jumalat ei ole olemas... Kusjuures Ostap jäi vaidluses võitjaks.

Sama võtet kasutavad ka kristjanid nii siin kui ka teistes foorumites - käiakse välja mingi argumenteerimata ja provotseeriv seisukoht ja siis nauditakse seda, kuidas teised asuvad esitatud absurdset väidet ümber lükkama.
Alkar
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Alkar »

Esiteks palun Kristjan88 mind mitte oma seltsimeheks nimetada. Ka mina pean Stalinit suuremaks koletiseks kui Hitlerit. Hitler oli hull, keda Stalin kasutas euroopas sõja vallapäästmiseks.
Kasutaja avatar
hauptmann
Uudistaja
Kontakt:

Postitus Postitas hauptmann »

hugo1 kirjutas:Kristjan88
mulle torkas praegu pähe, et Sa oled vist juudi rahvusest. Juudid on ainuke rahvus maailmas, kes pidasid Hitlerit kurjemaks, kui Stalin ja III Reichi hullemaks kurjuse riigiks, kui N-Liitu, muidugi neil oli ka selleks põhjus, nii, et ei heida Sulle ette.
Igaljuhul see seletaks Sinu puhul mulle nii mõndagi.
See Kristjan88 tundub tõesti nn valitud rahvusest olema.Stalin oli laagrite ja massimõrvade alal tõeline tegija.Saksamaal polnud laagreid veel olemaski kui Venemaal asi juba täistuuridel töötas.
http://www.jewwatch.com/jew-communists.html
Siit leiate aga kuulsaid juute/kommuniste kes vene asja kunagi alustasid.
Pole inimest,pole probleemi.
Kasutaja avatar
Soobel
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Soobel »

Et siis Vene ja Saksa okupatsioon kaalukausil?

Noh, Saksa all oleks ehk tõesti parem olnud - superküüditamised ja möll oleks ära jäänud, punane alge oleks välja juuritud. Küllapki hull Adolf oleks millaski surnud väi vähemalt kõrvaldatud ja siis oleks ka see juudikäitlemine lõpetatud.

AGA...

Mis oleks juhtunud, kui Sakslased oleks vene alistanud? Kahtlen, kas inimkond seda üldse üle oleks elanud. Nimelt poleks Saksa Ameerikaga leppinud, sõda käis nende vahel täie hooga. Kui see oleks kauem kestnud, oleks ka Adolf tuumapommi valmis nikerdanud ja siis oleks kumbki pool pikemalt mõtlemata tuumanuia käiku lasknud.

Ehk siis oli kõikidel selle aja koletistel-pühakutel oli oma roll ja lõpptulemus oli siiski suht hea.

Tänu Hitlerile ei muudetud kogu Euroopat põhjakoreaks, kuna ta pooljuhuslikult ennetas Stalini läändetungimiist. Poleks Saksa armeed ees olnud, oleks Stalin kergesti kogu Euroopa vallutanud.

Stalinit tuleb tänada Hitleri õigeaegse võitmise eest ja ka pika külma sõja eest - lühike aatomikuum sõda oleks mulle vähem meeldinud.
Vaid Siil mu kõrval lebas siin. Ta suri ammu.
[img]http://www.soobel.planet.ee/TGMB.gif[/img]
Kasutaja avatar
hugo1
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas hugo1 »

Unistuste lahendus ida-euroopas II m.s- lõpu kohta oleks olnud selline, et Saksamaa ja Venemaa nõrgestavad üksteist omavahelises sõdades ja siis vallutab-vabastab euroopa värske liitlaste armee. Stalini plaani oleks liitlased kasutanud. :lol: Dessant oleks võinud tulla umbes 45a ja venemaale ei oleks tohtinud sõjalist abi osutada. Just vahetult enne Venemaa või Saksamaa alistumist oleks pidanud liitlased ründama. Kuni 45a oleks pidanud tegelema dessandi ettevalmistamisega ja korraldama selliseid missioone nagu taheti Hitlerile tema suvekorterisse teha, killerid külla saata. Stalinile oleks võinud ka paar USA killerit kaela saata.
Peale liitlasete võitu oleks enne sõjaaegsed piirid taastatud ja nii Venemaal, kui ka Saksamaal oleks võidud pukki panna demokraatlikud valitsused.
Tean, et see jutt on üks suur oleks ja unistus aga ilus oleks selline II.m.s lõpp olnud
Meie võitluslipp sini-must-valge
aatekõrgusse näidaku teed!
Lehvi, lehvi sa hõõguma palged.
Süüta südames õilsuse leek.
Charlemagne
Liige
Kontakt:

See "OST" ja need teised plaanid

Postitus Postitas Charlemagne »

Loen huviga seda ägedaks kiskuvat arutelujavascript:emoticon(':roll:')
Rolling EyesPole selle teemaga eriti tegelnud, aga tuleb meelde üks tõsiasi:nimelt, et "OST" oli vaid ÜKS olemasolevaist plaanidest, miskipärast aga kõige enam tsiteeritud ja esile toodud.Kes teab lähemalt ülejäänuist? Kas nad on kättesaadavad?
Kristjan
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Kristjan »

Minu ja ülejäänud jutukamraadide poleemika hakkab ületama juba igasuguse mõistlikkuse piire!Üks kamraad nimega Hugo nimetab mind juba juudibässiks.Paistab,et siin foorumis käivas asjad nii,et kui sa oled iseseisev mõtleja,siis saab sinust siin kohe teisitimõtleja.Siinne rahvas ei austa kohe üldse teise inimese arvamusi,kohe tembeldatakse sind juudiks,agitaatoriks,demagoogiks,ülbariks ja ülejäänud nimesi tõrgub mu käsi kirjutamast.Eriti hakkab hinge see ,et tõeste faktide esitamisel nimetatakse sind kohe tühikargajaks ja hakatakse su üle ironiseerima.Nii,milles siis peituvad minu "demagoogitsemised"?,arvan et enamus inimesi ei teagi selle tähendust.Ennem vaadake võõrsõnade leksikonist järele ja alles siis kasutage teile veel senitundmatuid sõnu.
Mis generaalplaani Ost puutub,siis oleks see sündinud niipea kui Hitler oleks Idakampaania võitnud.See on fakt,mitte tulla seda minu nina alla hõõruma :!: Täpsemalt saab selle kohta informeizenit Loriss Melnikovi raamatust "Roimar number üks" mis on tegelikult väga hea raamat,kui sealsete autorite eelarvamused ja märkused tähele panemata jätta ja rohkem tähelepanu faktidele pöörata.Seda raamatut kasutas muide ka Kuusik oma "Kolmanda riigi"koostamisel.
Kamraadid,kas Te reedel kell 16:05 siis ei vaadanud dokfilmi Oradouri massimõrvast.Kui ei vaadanud,siis see seletab kõik,miks teile natsi-Saksamaa ja sealne SS riik niivõrd palju sümpatiseerib.See film jutustas ,kuivõrd julm ja brutaalne võis üks diktatuuririik,nimega Kolmas Reich olla.Pärast sellie filmi vaatamist ei tahaks te SS ist enam midagi kuulda.Kas panite tähele,lihuniketöid sooritas RELVA-SS DIVIIS DAS REICH :!: Ja teie kiitlete,et oh,need relvaeśseslased olid kukupaid,aga vot ei olnud nad midagi,tapsid lapsi ja naisis nagu kompud poisid.See film lükkas ümber teatud ringkondade seas konsolideerunud müüdi,nagu olnuks relva-SS puhas rindeväeosa,kes tsiviilelanike tapmistest osa ei võtnud.Kui Te kamraadid olete õppimisvõimelised,siis Te nõustuksite paratamatult minuga :!:
Kes elab minevikuta,see elab tulevikuta.
Ps,kohtume Berliinis.
Kristjan
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Kristjan »

Veel häirib mind relvavend Hugo "bossi" jutt,nagu peaks ainult juudid maailma suurimaks kurjategijaks Hitlerit.Vot see,mu kallid kamraadid,on demagoogia,pure nature demagoogia.Vaata kas või nn Läänemaid(nt Holland,Inglismaa,Usa jne jne),kas sa tahad öelda,et nemad peavad suurimaks kurjategijaks Stalinit :?: See on totaalne väljamõeldis.Miks siis heideti ette meile Lihula monumenti,see ei pälvinud küll poolehoidu,pigem vastupidi.Kui sa loed nt inglise ajaloolaste autoreid,siis torkab sulle paratamtult silma,et poolehoidu avaldatakse Stalinile.Nt isegi raamatu"Luftwaffe õhuässad" autor kirjutab,nagu omanuks Nliit suuri jõude kaitsesõja tarvis,mis on ju vale.Saage aru rahvas,Läänemaad sõdisid ju liitlase Nliiduga,kes oli tähtsaim võidu sepitseja.Meil jääb üle vaid juubeldada ja sampust juua,et see stsenaarium läks kõik nii nagu ta läks.
Kes elab minevikuta,see elab tulevikuta.
Ps,kohtume Berliinis.
Kasutaja avatar
Merepura
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Merepura »

Eriti hakkab hinge see ,et tõeste faktide esitamisel nimetatakse sind kohe tühikargajaks ja hakatakse su üle ironiseerima.
Kallis inimene, Sa ei esita ju fakte! Endale jäänud mulje et generaalplaani "Ost" sisuga oled tuttav mõne N Liidus ajavahemikul 1950-1986 ilmunud trükise vahendusel.
Tuleks tagasi täitsa teema algusesse - eestlaste küüditamine Siberisse - ehk oskad anda mõne faktilise viite selle väite juurde (ma mõtlen siinkohal küüditamisplaane sakslaste poolt, 1941. ja 1949. aasta kohta tean isega). Ja miks ikkagi oleks eestlasi üritatud riigist välja saata - Saksa üksustel polnud kavas teispoole Uuraleid minna lähtudes operatsioon "Barbarossa" plaanidest (või millised on sinu andmed lõpliku riigipiiri kohta ja millel need põhinevad)? Samuti ehk valgustaksid oma nägemust ka selle koha pealt, kust kohast Saksamaa kogu selle rahva oleks võtnud, kellega seejärel Baltikum, Poola, Ukraina, Valgevene jne asustada?
Demagoogia just see ongi, kui räägid ainult osa infost, selle mis oma kavadega ei klapi, vaikid maha.
Filmi pole reedel näinud, enamus inimesi tööl sellisel ajal. Natsi-Saksamaa ja SS ei kuulu sümpaatiate hulka, arvan ainult et meil puudub adekvaatne info nende kohta. Laagrite osas on nad lihtsalt ühe teise totaalse reziimi õpilased (kes kasutas neidsamu laagreid osaliselt ka peale sõda edasi).
Mis puutub Relva-SS-i, (nagu peaaegu ükskõik millist aktiivses (sõja)tegevuses osalevat väge) siis eks oli seal kõiksuguseid inimesi ja üksus ning tehti ka väga igasuguseid tegusi, mis aga ei tähenda et kõik sinna kuulunud üksused oleksid olnud kuritegelikud. Totaalsete reziimide armeed totaalses sõjas teevad paraku aeg-ajalt ka äärmiselt totaalseid tegusid (ära loe siit nüüd välja et ma seda õigeks peaksin või mõistaksin, lihtsalt konstateerin fakti). Samamoodi võib tuua Punaarmee osas välja väga koledaid asju, mis aga ei tähenda et kõik seal olnud sõdurid ja üksused oleksid olnud sõjakurjategijad.
Juubeldamiseks ja shampuse joomiseks balti riikidel ja enamusel Ida-Euroopal küll alust pole (seoses Stalini võiduga).

PS. Õppimisvõime all tavaliselt mõeldakse ka oskust analüüsida ja üldistada infot, samuti muuta uue tõestatud info alusel seniseid seisukohti. Selleks aga peab info olema adekvaatne ja tõestatud, mitte lihtsalt kellegi propaganda alusel. Endale jäänud mulje et Teie tõekspidamised kujunenud välja nii 1946-1970-ndad ja ka jäänud pidama tolleaegsete ametliku ajalookäsitluse vaimu.

Jutt läks pikaks aga sooviks siiski fakte küüditamise plaanide kohta Eesti aladelt (viide kirjanduse kohta, link või muu selline).
desert fox
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas desert fox »

pole mõtet mingi "oleks" teema pärast nugade peale minna 8)
On selge, et tegelikku olukorda on meil võimatu prognoosida (ehk kõigil on õigus) kui me tegelikult ei tea mis tegelikult toimus. Kui osades riikides on "holokausti eitamine" kuritegu siis milline on üldse võimalus, et mingi tõene pilt välja tuleb. Ilmselt läheb sellega veel lihtsalt aega.
tänases maailmas eelistatakse toimunut näha selles valguses nagu ametlik maailm seda näeb. teadmine kuidas asi tegelikult oli on minu (ma arvan ka, et kõigi siin kirjutajate) jaoks ühtede või teiste matejalide usaldamine. kuni leidub suletud arhiive, migite teemade keelustamist etc. pole meil lootust teada lõpliku tõde.
ühtlasi ma arvan, et lõpliku tõe selgumine sõltub suuresti venemaast. hetkel venemaa ei soovi mingit uut ajalugu ja seega on pilt suursti endine kuna keegi ei soovi fuck with them. tahame me või ei taha aga tegemist on suurrigiga, kellest sõltub maailmas väga palju.
btw, ma ei ole mingi juudi või venelaste vihkaja. mõlemad rahvad on ajaloos palju kannatanud ja sellest ka nende valulikus mõnede teemade osas. selge on see, et kõntsa on iga rahva hulgas aga nemad ei saa olla aluseks rahvuse hindamisel.
[/u]
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline