Kas kellelgi on selline märk?

Märgid, medalid, ordenid, embleemid, mis tahes muud märgid, mis Sinu vormile ei teki iseenesest... Nendega seonduvad dokumendid. Muud sõjaväeteenistuse ja lahinguautasud.
Vasta
Kasutaja avatar
gnadenlose
Liige
Kontakt:

Kas kellelgi on selline märk?

Postitus Postitas gnadenlose »

Kamraadi mälestusi lugedes (http://www.militaar.net/phpBB2/viewtopic.php?t=14613) jäi silma erilise märgi lugu:
27. detsembril rivistati meid järsku üles, mingi ülemus pidi saabuma. Ja tuligi, päris kõrge „pagun“ isegi, nimelt astus uksest sisse kindral-polkovnik Tjagunov, kes oli Bakuu sõjaväekomandat. Kõigile anti mingid aukirjad, spetsiaalselt selleks puhuks valmistatud rinnamärgid ja üks pael pagunitele juurde.
Kuna autorilt see hiljem varastati, siis küsin, kas kellelgi on see olemas ja tohiks seda äkki näha paluda?
Гив Ми Мани
Kasutaja avatar
gnadenlose
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas gnadenlose »

Meenutuste autorilt lisaks märgi kohta:
Skännerit pole kodus, lasen vennal mõnipäev korraliku pildi teha aukirjast, siis saadan. Minu mälu järgi märgil mingit linna nime ega midagi sellist kirjas polnud, oli midagi stiilis a la " mehisuse eest ühiskondliku korra kaitsel", aga selgelt oli sõjaväe märk, mitte miilitsa oma. Tuhnisin ise ka mööda netti mitu tundi ringi, aga midagi sarnast ette ei jäänud. Kahjuks olen kaotanud ka kontaktid sõjaväekaaslastega, et täpsustada märgi välimust. Aga need olid minu mälu järgi spetsiaalselt välja antud sellistes kriisikolletes teenivate sõdurite autasustamiseks.

Äkki sellise info peale kellelgi lööb tuluke põlema?
Гив Ми Мани
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline