Hitleri Eestimaa minu vaimusilmas
- starkatter
- Liige
- Kontakt:
Siin juba täiesti fantastika:
http://www.taivaansusi.net/reich/reich_index.html
http://www.taivaansusi.net/reich/reich_index.html
Kristjan88
Mulle tundub, et Sa ise oled rassist. Ma ei leia selles küsimuses, mitte midagi halba, et kas Sa oled juudi rahvusest
See seletaks Sinu puhul, miks Sa sakslasi ja Hitlerit nii meeleheitlikult vihkad ja materdad. Juutidel on tõesti põhjust Hitlerit meeleheitlikult vihata ja Stalinit vabastajaks pidada.
Mina olen rahvuselt puhas eestlane ja minu ja ka väga paljude teiste rahvuskaaslaste jaoks ei olnud Hitler roimar nr 1 II maailmasõjas, see oli Stalin.
Ma olen seda ka ennem väitnud ja kordan uuesti, kes oli halvem kas Hitler või Stalin, sellele küsimusele saab vastuse, kui lugeda üle, kes tappis rohkem inimesi.
Sinu kurvastuseks pean ma ütlema, et see oli Stalin ja ta edestas Hitlerit tuhandete, kui mitte sadade tuhandetega.
Teine aspekt on see, et ma olen eestlane ja minu suguvõsast ei surnud mitte keegi sakslaste käe läbi, küll aga kaotasin ma peaaegu pool suguvõsa punamõrtsukate käe läbi.
Sinu väide, et meil jääb üle vaid juubeldada ja sampust juua,et see stsenaarium läks kõik nii nagu ta läks, on minu jaoks nagu isiklik solvang.
Mille üle pean ma rõõmustama
Kas selle üle, et punamõrtsukat meie riigile ja rahvale sellise põntsu panid ja pooleks sajandiks meid okupeerisid
Kas Sa mees ise ka aru saad, mida Sa räägid
Kui III Reich on Sulle nii vastumeelne, miks on Su nime juures fritzu pilt ja nime taga 88, palun vastust
Mulle tundub, et Sa ise oled rassist. Ma ei leia selles küsimuses, mitte midagi halba, et kas Sa oled juudi rahvusest

See seletaks Sinu puhul, miks Sa sakslasi ja Hitlerit nii meeleheitlikult vihkad ja materdad. Juutidel on tõesti põhjust Hitlerit meeleheitlikult vihata ja Stalinit vabastajaks pidada.
Mina olen rahvuselt puhas eestlane ja minu ja ka väga paljude teiste rahvuskaaslaste jaoks ei olnud Hitler roimar nr 1 II maailmasõjas, see oli Stalin.
Ma olen seda ka ennem väitnud ja kordan uuesti, kes oli halvem kas Hitler või Stalin, sellele küsimusele saab vastuse, kui lugeda üle, kes tappis rohkem inimesi.
Sinu kurvastuseks pean ma ütlema, et see oli Stalin ja ta edestas Hitlerit tuhandete, kui mitte sadade tuhandetega.
Teine aspekt on see, et ma olen eestlane ja minu suguvõsast ei surnud mitte keegi sakslaste käe läbi, küll aga kaotasin ma peaaegu pool suguvõsa punamõrtsukate käe läbi.
Sinu väide, et meil jääb üle vaid juubeldada ja sampust juua,et see stsenaarium läks kõik nii nagu ta läks, on minu jaoks nagu isiklik solvang.
Mille üle pean ma rõõmustama

Kas Sa mees ise ka aru saad, mida Sa räägid

Kui III Reich on Sulle nii vastumeelne, miks on Su nime juures fritzu pilt ja nime taga 88, palun vastust

Meie võitluslipp sini-must-valge
aatekõrgusse näidaku teed!
Lehvi, lehvi sa hõõguma palged.
Süüta südames õilsuse leek.
Hugo,mis rassismijuttu sa jälle vahutad?Alati sa räägid ainult juutidest ja juutidest...kas muud rahvad siis ei vihkagi Stalinit?Kui sulle on jäänud mulje,et Hitlerit vihkavad ainult juudid,siis pole sa tõenäoliselt nende asjadega kursis.Ega "kogu maailm" koosne ainult Eestist ja nendest riikidest kes kannatasid Stalini ikke all.Mitu korda peab ühele inimsele veelkord seletama,et LÄÄNEMAAD PEAVAD SUURIMAKS KURJATEGIJAKS HITLERIT MITTE STALINIT.Nendes riikides kes sõdisid kunagi Hiltei vastu(ja neid riike oli tõesti palju) on juurdunud kindel arusaam,et Hitler oli maailma kurjus ise.Paar aastat tagasi tehti Ungaris küsitlus,et keda te peate negatiivseimaks võimutsejaks ajaloos."üllatus,üllatus"-ülekaalukalt saavutas esikoha Hitler,Stalin sai vaid mõned protsendid hääli.Ja selline suhtumine on enamus riikides.See ,et Eestis sellised meeleolud valitsevad,ei tähenda seda ,et kogu mailm mõtleks nii.
Ja mis minusse puutub,siis ei ole minus rassismitilkagi.Kerge on ju teisitimõtlejaid igasuguste koletute nimedega kostitada,kui kogu siinses foorumis valitseb selline mürgine miljöö ja arusaam.Samamoodi võiksin praegu mina sind nimetada rassistiks,et sa venelasi ja Stalinit sõimad.Aga ma ei tee seda,sest ma ei taha sinu "tasemeni" jõuda.Ma ei vihka sakslasi,lihtsalt tuleks asjadest rääkida nii nagu ta oli,mitte aga luua Hitleri riigist müüti ja muljet nagu see olnuks üsna hea ja inimsõbralik riik.Me ei tohi unustada toonaseid kurjategijaid ega rehabiliteerida neid.Praegu jookseb ETV ekraanil tõsieludraama Nürnbergi protsessist.See peaks kummutama kõik illusioonid natsidest ja toonasest riigist kui "heast ja imikonnasõbralikust"riigist.
Ja mis minusse puutub,siis ei ole minus rassismitilkagi.Kerge on ju teisitimõtlejaid igasuguste koletute nimedega kostitada,kui kogu siinses foorumis valitseb selline mürgine miljöö ja arusaam.Samamoodi võiksin praegu mina sind nimetada rassistiks,et sa venelasi ja Stalinit sõimad.Aga ma ei tee seda,sest ma ei taha sinu "tasemeni" jõuda.Ma ei vihka sakslasi,lihtsalt tuleks asjadest rääkida nii nagu ta oli,mitte aga luua Hitleri riigist müüti ja muljet nagu see olnuks üsna hea ja inimsõbralik riik.Me ei tohi unustada toonaseid kurjategijaid ega rehabiliteerida neid.Praegu jookseb ETV ekraanil tõsieludraama Nürnbergi protsessist.See peaks kummutama kõik illusioonid natsidest ja toonasest riigist kui "heast ja imikonnasõbralikust"riigist.
Kes elab minevikuta,see elab tulevikuta.
Ps,kohtume Berliinis.
Ps,kohtume Berliinis.
Olen mõndagi siin foorumil olles õppinud ja üritan juba targemaks saanuna nendest kahtlastest teemadest (ühel sellisel hetkel viibin) kõrvale hoida
Siiski ütleksin Kristjanile niipalju, et mina ei pea tõsisteks inimesi, kes ajaloo hindamiseks vaatavad "autoriteetide" poole (millised mingid ungari matsid kohe kindlasti ei ole, nagu veelgi enam rootsi põhulõuad, kellede üks ilmekas ja rasvane esindaja üritas mulle eelmisel nädalal tõestada, et me olla baltisakslased 1920-dal maalt välja ajanud!!!), sama pean kahjuks ütlema selle nn "tõsielusarja" kohta Nürnbergi protsessist - häbiväärseim justiitsmõrv peale inkvisitsiooni ja sellest ei räägita selles "tõsielulises" soperdises muidugi sõnakestki! Ja milleks? Castro "vabadusesaarel" panevad jänkid uue hooga - Edem das eine!

Arnold kirjutas:Olen mõndagi siin foorumil olles õppinud ja üritan juba targemaks saanuna nendest kahtlastest teemadest (ühel sellisel hetkel viibin) kõrvale hoidaSiiski ütleksin Kristjanile niipalju, et mina ei pea tõsisteks inimesi, kes ajaloo hindamiseks vaatavad "autoriteetide" poole (millised mingid ungari matsid kohe kindlasti ei ole, nagu veelgi enam rootsi põhulõuad, kellede üks ilmekas ja rasvane esindaja üritas mulle eelmisel nädalal tõestada, et me olla baltisakslased 1920-dal maalt välja ajanud!!!), sama pean kahjuks ütlema selle nn "tõsielusarja" kohta Nürnbergi protsessist - häbiväärseim justiitsmõrv peale inkvisitsiooni ja sellest ei räägita selles "tõsielulises" soperdises muidugi sõnakestki! Ja milleks? Castro "vabadusesaarel" panevad jänkid uue hooga - Edem das eine!
Bravo!
Palun alati pakkuda märke, medaleid, riste, autasusid tsaari, eesti ja saksa ajast. Samuti dokumente, postkaarte ja fotosid igal teemal, vorme, kiivreid, pandlaid, mõõku jms. 52-23353 ri28le@hot.ee
Kes ja milliseid jutlusi peab on juba ilmekalt selekteerunud!
Kogu see vaenu ja erimeelsuste ülesõhutamine ongi teatavate provokaatorite ilmne püüd. Asi toimib nagu kahe teraga mõõk. Muidugi tahaks sülitada otse silmade vahele!
Soovitan aga soojalt lihtsalt ignoreerida!
Kogu see vaenu ja erimeelsuste ülesõhutamine ongi teatavate provokaatorite ilmne püüd. Asi toimib nagu kahe teraga mõõk. Muidugi tahaks sülitada otse silmade vahele!
Soovitan aga soojalt lihtsalt ignoreerida!
Viimati muutis ivalo, 15 Juun, 2005 21:27, muudetud 1 kord kokku.
Teemaväline meeldetuletus - LCD monitoride omanikel tuleks olla ettevaatlik ekraanilt tatilärakate eemaldamisel, sest tegu plastikkattega, mis ei kannata eriti mehhaanilist töötlemist ja see on samuti kemikaalidele tundlik...Arnold kirjutas:Minu ekraanil ei ole kojamehi
Nagu Ivalo kirjutas, ei tasu ennast provokaatoritest lasta eksitada...
ProPatria
Hea sõna ja pussiga saavutab enamat, kui lihtsalt hea sõnaga...
Keegi Arnold kirjutas siin,et Nürnbergi protsessil oli tegemist justiitsmõrvaga.
Säärast juttu võime meie,eestlased lubada ainult siinses foorumis,mitte kusagil mujal.Nii,milles seisnes siis see"mõrv"
Nürnbergi protsessil peeti kohut natslike sõjaroimarite üle.Ette võib heita ainult seda,et süüdistajateks ja kohtunikeks olid võitjariigid,ja asjaolu,et protsess kestis liiga vähe(st asi otsustati ära väga kiiresti.Kohtuotsusts pole meil midagi ette heita,oli ju tegemist roimaritega.Kuigi jah ,pärast protsessi leiti siiski,et Jodl oli asjata üles poodud,see mudugi enam Jodli tagasi ei toonud...
Aga ülejäänud mõrvarid said küll oma teenitud karistuse.Ja see on tõsi,mitte tulla seda vaidlustama
Me ei peaks tegema nendest natsiriigi mõrvaritest märtreid ega süütukesi.

Nürnbergi protsessil peeti kohut natslike sõjaroimarite üle.Ette võib heita ainult seda,et süüdistajateks ja kohtunikeks olid võitjariigid,ja asjaolu,et protsess kestis liiga vähe(st asi otsustati ära väga kiiresti.Kohtuotsusts pole meil midagi ette heita,oli ju tegemist roimaritega.Kuigi jah ,pärast protsessi leiti siiski,et Jodl oli asjata üles poodud,see mudugi enam Jodli tagasi ei toonud...

Kes elab minevikuta,see elab tulevikuta.
Ps,kohtume Berliinis.
Ps,kohtume Berliinis.
Keegi Kristjan arvab, et ma olen põlemas soovist teha mingitest saksa kurjategijatest märtreid. Ei ole paraku! Küll ei ole tõsiseltvõetav kohtumõistmine, kus üks "podelnik" ja esimõrtsukas esineb süüdistaja ja ka süüdimõistja rollis. Siiani hulk dokumente ka demokraatlikes riikes salastatud - hilinenud häbi või? Ja aitab juba vihjetest, et seda tohib rääkida ainult siin foorumis ja muu sellelaadne crap!!! Ei pidanud tiblaajal lõugu eriti koos ja nüüd ei ei tule ammugi keegi Kristjan mulle ette kirjutama, mida mõelda ja mida öelda!
- kangelaspioneer
- Liige
- Kontakt:
Kogu selle arutelu tuum seisneb siis vastuolus: ametlik ajalugu <-> tegelik ajalugu. See on umbes sama kui vaielda kristliku ja Darwini evolutsiooniteooria vastuolude üle. Isand Kristjanil ei maksaks väga ägestuda, sest ajalookäsitlused muutuvad koos valitsusvormide jms.-ga, iial ei või teada, millal praeguse "ametliku ajaloo" jutlustaja mõne õiguskaitsekolleegiumi
ees peab aru andma ja ümber õppima 

Mina ei ole ei kommunist ega nats ja kui aus olla on mul nii Hitlerist, kui ka Stalinist täiesti ükspuha. Huvitab mind lihtsalt mis tõde ja mis propaganda. Hea on see, et siit foorumist olen ma päris palju targemaks saanudl.
Ülejäänu ütles ära kangelaspioneer
Ülejäänu ütles ära kangelaspioneer
Meie võitluslipp sini-must-valge
-
- Liige
- Kontakt:
Endiselt olen seisukohal, et foorumi kvaliteeti säästes pole mõtet igasugestele "88" meestel ja "kristjanitel" end provotseerida lasta. Vanasti oli selline kena väljend, et mis sa lolliga vaidled, see sama hea kui kevadel vasikaga võidu joosta - nagunii järele ei jõua ja kas seda on siis vajagi.
Ma ei ole just eriti vana foorumlane, aga mulle ei meeldiks kui siinne asi delfistuks - seega ettepanek siinsetele moderaatoritele: igasugesed poliitilised teemad suunata kas eraldi alateemasse või siis lihtsalt kustutada. Või teha uus alafoorum: näiteks Soldatenheim või Kneipe - seal võiks igasugust juttu ajada nagu kõrtsis kunagi...
Ma ei ole just eriti vana foorumlane, aga mulle ei meeldiks kui siinne asi delfistuks - seega ettepanek siinsetele moderaatoritele: igasugesed poliitilised teemad suunata kas eraldi alateemasse või siis lihtsalt kustutada. Või teha uus alafoorum: näiteks Soldatenheim või Kneipe - seal võiks igasugust juttu ajada nagu kõrtsis kunagi...
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: toja ja 3 külalist