Minu Mudelid.
- kaevurmati
- Liige
- Kontakt:
Minu Mudelid.
Minu mudelid:)
Kunagi väiksena meisterdasin neid siis kokku.
Mõtlesin et võiks uuesti aga ei tea tanki ja lennukite õiget värvi mille võiks peale kanda.Äkki saate masinate nimed õelda.
Aitäh.
Pildid:
http://fotoalbum.ee/photos/gheto/36371563
Kunagi väiksena meisterdasin neid siis kokku.
Mõtlesin et võiks uuesti aga ei tea tanki ja lennukite õiget värvi mille võiks peale kanda.Äkki saate masinate nimed õelda.
Aitäh.
Pildid:
http://fotoalbum.ee/photos/gheto/36371563
- kaevurmati
- Liige
- Kontakt:
Igati toetamist vääriv mõte sul!
Nii et tere tulemast meite sekka
Aga need mudelid jäta parem sellisteks nagu nad on - alguse jaoks ju täiesti tasemel, kunagi hiljem hea ise vaadata ja järeltulevale põlvele julgustuseks näidata, et vaat kuidas ise kunagi alustatud sai...
Ning mastaabi võiksid ehk suurema valida - pisikese kribuga on esiteks raske pusida, kuid veelgi probleemsem värvida. (kuigi see on vaid minu arvamus)
Urmas.
Nii et tere tulemast meite sekka

Ning mastaabi võiksid ehk suurema valida - pisikese kribuga on esiteks raske pusida, kuid veelgi probleemsem värvida. (kuigi see on vaid minu arvamus)
Urmas.
- kaevurmati
- Liige
- Kontakt:
Minu soovitus oleks samuti need nii jätta. Need on siiski hiljem nö vestapostid. Mul nt on täna väga kahju, et mu nö esimese laine mudeleid tänaseks ühtegi alles ei ole.
Ja meel arvan, et võta just sama mastaabi sama lennuk, aga nt Hasegawa toodang ja tee sinna kõrvale. Nö uuesti alustada sellise tootja mudelitega on rõõm ja hiljem kõrvuti panna seda enam. Ja saad kohe kõik vastused värvide jm kohta mis vaja.
Edu,
Kk
Ja meel arvan, et võta just sama mastaabi sama lennuk, aga nt Hasegawa toodang ja tee sinna kõrvale. Nö uuesti alustada sellise tootja mudelitega on rõõm ja hiljem kõrvuti panna seda enam. Ja saad kohe kõik vastused värvide jm kohta mis vaja.
Edu,
Kk
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 7 külalist