Märgid, medalid, ordenid, embleemid, mis tahes muud märgid, mis Sinu vormile ei teki iseenesest... Nendega seonduvad dokumendid. Muud sõjaväeteenistuse ja lahinguautasud.
Kas keegi teab täpsemalt nendest Kodukaitse medalitest?
Ehk on pakkuda ka kolmandat, puuduolevat medalit?
Palun alati pakkuda märke, medaleid, riste, autasusid tsaari, eesti ja saksa ajast. Samuti dokumente, postkaarte ja fotosid igal teemal, vorme, kiivreid, pandlaid, mõõku jms. 52-23353 ri28le@hot.ee
alex kirjutas:roheline ka veel samasugune, kuigipalju neid isegi anti välja aga statuut jne on teadmata
Huvitav, et roheline. Loogikat järgides peaks ju sinine olema?
Palun alati pakkuda märke, medaleid, riste, autasusid tsaari, eesti ja saksa ajast. Samuti dokumente, postkaarte ja fotosid igal teemal, vorme, kiivreid, pandlaid, mõõku jms. 52-23353 ri28le@hot.ee
alex kirjutas:aga pole, on niisugune metsavahiroheline. Tõsi olen kuulnud juttu neljandast KK ristist, nö kõrgemast järgust, aga seda pole näinud
Ma tean, et on roheline. Olen näinud, aga endal on puudu. Ega Sul pole üle ühte?
alex kirjutas:kahjuks mitte aga minu meelest Sauruses Tartus oli üks roheline - tõsi hinnad on seal tavaliselt kirved
Seal oli, jah, terve komplekt, aga hind paraku ei sobi mulle...