Auastmed!
Aga pole ju keelatud, kes tahab, pangu aga endale neid führereid ja polkovnikuid. Võin anda ka mõned soovitused, mida panna: poglavnik, providnik, suur tüürimees, duce ... Eestist kah: päälik, vanem, Paide kunn jnecorvus kirjutas:...kõlbab päris mitmele ka siin foormumil vast ainult, siis kui nood auastmed/tiitlid ei sisalda muuhulgas sõnu: "...führer" või "polkovnik" jne.
Oman vastavaid kohustusi ja piiramatuid õigusi antud ülesannete täitmisel.
Foorumit kvaliteetsemaks muuta soovides, peaksid ikka ise sellest samast lõigust alustama.Zill154 kirjutas:Ning kui peaks tõesti mõni selline olema kes kribab iga teema alla midad just selle pärast et auastet saada siis jah tuleb auastet vähendada ja kui ikka ei aita siis karistus(tglt päris nii ei lähe vast
)
Huvitun maisest rasketehnikast.
väga vabandan kui minu postitus sind kuidagi häiris.Ja kuna tegemist on väga palju siis ei ole tõesti viimasel ajal aktiivselt foorumis osa võtnud!Ning küsimus oligi selles,et mis KÕIK siin foorumis olevad kasutajad sellest arvavad!Kui on tulnud meeldivaid vastukajasi siis on kõik ju tore,et saab meie ühist foormumit jälle kuidagi paremaks muuta või mis?
Aga ettepanekuid tuleb siiski teha!Mitte,et foorumil midagi viga oleks vaid,et seda täiendada ja kasutajatele paremaks teha.Minu teema võibolla tõesti seda paremaks ei tee aga teema mõte oli sellest,et ka lihtsalt huvilised ja algajad leiaksid üles inimesed kelle käest küsida vastava teema kohta tulevaid küsimusi.Kas siis on see nii vale?Nii et võibolla sain hoopis mina kõigest sellest valesti aru.
ja üleliikset träni pole siia vaja!
Aga ettepanekuid tuleb siiski teha!Mitte,et foorumil midagi viga oleks vaid,et seda täiendada ja kasutajatele paremaks teha.Minu teema võibolla tõesti seda paremaks ei tee aga teema mõte oli sellest,et ka lihtsalt huvilised ja algajad leiaksid üles inimesed kelle käest küsida vastava teema kohta tulevaid küsimusi.Kas siis on see nii vale?Nii et võibolla sain hoopis mina kõigest sellest valesti aru.
VABADUS VÄÄRIB VÕITLUST! Kes endale vabadust ei võitle ei ole vabadust väärt
Ma ei näe ka auastmetel siin foorumis erilist mõtet. Aga kui see kedagi nii väga erutab, siis kuna meil on siin ilmselt päris palju reaalse sõjaväelise auastmega inimesi, siis võivad tahtjad ju näiteks oma kasutajanimes või iga postituse alguses dubleerida oma auastet. Näiteks:
(-) <-- kapral
(=) n-srs
(v) n-vbl
(*)lipnik
jne...
(-) <-- kapral
(=) n-srs
(v) n-vbl
(*)lipnik
jne...
Kõige parem lahendus oleks vast selline, et kasutaja saab oma tiitli ise määrata (nagu Planet foorumites).
Siis saaks igaüks omale meelepärase auastme omistada - olgu see siis "Gaskammerführer", "Megapolkovnik" või mis iganes.
Siis saaks igaüks omale meelepärase auastme omistada - olgu see siis "Gaskammerführer", "Megapolkovnik" või mis iganes.
- gnadenlose
- Liige
- Kontakt:
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline