Millega tegu
-
- Uudistaja
- Kontakt:
Millega tegu
Millega võib siis tegemist olla?
Viimati muutis neegripoiss, 21 Okt, 2008 18:12, muudetud 1 kord kokku.
-
- Uudistaja
- Kontakt:
- gnadenlose
- Liige
- Kontakt:
20 mm kaliibriga relvad on suurtükid (no mõned tankitõrjepüssid ka sekka). Suurtükid tulistavad mürskudega, mitte kuulidega. Väga võimalik, et tegemist on soomustläbistava mürsuga. See ei tähenda, et mürsk oleks ohutu. Ka soomustläbistavatel võib olla sees nii süüte- kui lõhkelaeng.
Põhimõte on lihtne: mis pole tõestatult ohutu, see on ohtlik. Ja just sellise kujuga on mitu vägagi ohtlikku mürsku.
Põhimõte on lihtne: mis pole tõestatult ohutu, see on ohtlik. Ja just sellise kujuga on mitu vägagi ohtlikku mürsku.

-
- Uudistaja
- Kontakt:
- desert eagle
- Liige
- Kontakt:
-
- Uudistaja
- Kontakt:
ei nh ma ei tahagi vaielda ma licc ütlesin aga eks ma usun sis et see mürskdesert eagle kirjutas:Enne kui hakkad siin vaidlema mis on kuul ja mis on mürsk siis loe enne kasutaja EOD postitusi ja kuula mis targematel sulle öelda on.Mis ajast laseb 2cm saksa õhutõrje kahur kuulidega!neegripoiss kirjutas:no vb tõesti on mürks aga kui alt otsast vaadata siis on seal auk sees!
Selles augus oli trasser. See põles mürsu lennu ajal tühjaks. Selle ees aga võib olla lõhkelaeng ja sisemine sütik, mida väljast näha pole (saksa keeles Innenzünder). Ära jända selliste asjadega, helista 112neegripoiss kirjutas:no vb tõesti on mürks aga kui alt otsast vaadata siis on seal auk sees!

-
- Uudistaja
- Kontakt:
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline