M: Raamatud - Soomusrongide diviis Vabadussõjas.

igasugu stuff mis käib siia alla

NB! www.militaar.net ei kanna mingit vastutust ostetava või müüdava kauba päritolu, kvaliteedi ja legitiimsuse eest, ostu-müügitehingud toimuvad osapoolte enda vastutusel.
Vasta
Aleks
Liige
Kontakt:

M: Raamatud - Soomusrongide diviis Vabadussõjas.

Postitus Postitas Aleks »

Soomusrongide diviis Vabadussõjas I ja II.
I osa väljaantud 1923.aastal - seisukord rahuldav (3+),
II osa väljaantud 1929.aastal - seisukord hea (4+).

Pilt
Viimati muutis Aleks, 19 Okt, 2008 19:19, muudetud 1 kord kokku.
Olen huvitatud Kaitseliidu ja Kaitseväe rinnamärkidest, autasudest, dokumentidest ja sümboolikast 1918 - 1940. Võimalik erinevad variandid - ost, vahetus jne. Telefon 5092935.
Kasutaja avatar
Tundmatu sõdur nr. 4
Liige

Postitus Postitas Tundmatu sõdur nr. 4 »

II osa täitsa olemas - I osa üle võiks kaubelda 8)
Infanterie - königin aller Waffen.
Ja kolmas brigaad tuleb ka nagunii.
Aleks
Liige
Kontakt:

Borja kirjutas:II osa täitsa olemas - I osa üle võiks kaubelda 8)
Alustaks 1200.- st :D
Olen huvitatud Kaitseliidu ja Kaitseväe rinnamärkidest, autasudest, dokumentidest ja sümboolikast 1918 - 1940. Võimalik erinevad variandid - ost, vahetus jne. Telefon 5092935.
toomas tyrk
Site Admin
Kontakt:

Postitus Postitas toomas tyrk »

Mul jälle II osa vaja.

Borja - teeme pooleks :P
gruppen
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas gruppen »

Ma nüüd täiesti OT-ga siin aga ehk antakse andeks, arvestades, et kaup ehk ka vist juba tehtud. Keegi sellest II osa kaasautorist teab miskit targemat rääkida??
Kasutaja avatar
Tundmatu sõdur nr. 4
Liige

Postitus Postitas Tundmatu sõdur nr. 4 »

toomas tyrk kirjutas:Mul jälle II osa vaja.

Borja - teeme pooleks :P
Mu teada seda soomusrongide teost veel kolmas ja neljaski osa olemas oli...

Minu käes oleval teise osa köitel selg ära lagunenud ja hiirekõrvus köite on siis keegi jämeda niidiga kokku õmmelnud (aga lehed-kaaned kõik ilusti alles).

Nii et kui kellelgi huvi on, võin oma hindele 3- teise osa köite ka loovutada (ja mitte kirvehinnaga)... Teisele osale esimese, kolmanda ja neljanda juurdehankimine niikuinii suht lootusetu :wink:

Soovid siis privasse.
Infanterie - königin aller Waffen.
Ja kolmas brigaad tuleb ka nagunii.
toomas tyrk
Site Admin
Kontakt:

Postitus Postitas toomas tyrk »

Noh, ma isiklikult eelistan 4+ alati 3-sele :wink:

Kui aga poolitamiseks ei lähe - läheb peale ka 3-

Ma üldse optimist. Ükskord ma saan ka need ülejäänud osad nagunii :P
MOrav
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas MOrav »

Tahaks neist III ja IV osast ka teada. Senion mu ettekujutus piirdunud osadega I ja II....
Aleks
Liige
Kontakt:

Borja kirjutas:Mu teada seda soomusrongide teost veel kolmas ja neljaski osa olemas oli...
III ja IV osa pole näinud, kuid olemas veel kolme osaline - "Kas VÕIT või SURM", kolonel Karl Partsi mälestustest võitluspäevilt isamaa eest. Välja andnud "Uudislehe" kirjastus Tallinnas 1931 - I ja II osa, 1932 - III osa. Soomusronglastest lisaks 1935. aastal väljaantud Kapten Irve Soomusronglaste Seltsi poolt raamat "Kapten Anton Irv".
Reigo
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Reigo »

III ja IV osa käsikirjad on arhiivis. Mõlemad Poopuult. III -- Landeswehri sõda. IV -- 1919 a teine pool. IV osa on üpris "must" (viimane lihv on andmata ja käsikiri ise lõpetamata). Ilmselt Poopuu varajase surma tõttu.

II osa kaasautor Jüri Andreller oli ohvitser.
Aleks
Liige
Kontakt:

Reigo kirjutas:III ja IV osa käsikirjad on arhiivis. Mõlemad Poopuult. III -- Landeswehri sõda. IV -- 1919 a teine pool. IV osa on üpris "must" (viimane lihv on andmata ja käsikiri ise lõpetamata). Ilmselt Poopuu varajase surma tõttu.

II osa kaasautor Jüri Andreller oli ohvitser.
II osa leheküljel 208 on kirjas: Trükist ilmumas "Soomusrongide diviis Vabadussõjas" - III osa "Sõda Landesveeriga", IV osa - "Pihkva kaitsmine" ja V osa - "Lõpu operatsioonid".
Aleks
Liige
Kontakt:

Raamatutel uus omanik.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Amazon [Bot], mait86 ja 1 külaline