TUVASTADA tükk tehnikat
Keegi võiks selle mahtunäitava metalliotsijaga üle käia, saaks palju targemaks. (Kas on selle otsas 30tonni rauda ehk tank või ei ole)
Vaid Siil mu kõrval lebas siin. Ta suri ammu.
[img]http://www.soobel.planet.ee/TGMB.gif[/img]
[img]http://www.soobel.planet.ee/TGMB.gif[/img]
palju häid mõtteid...40-ga saaks aint niipalju targemaks,et kui ei tule tross järgi siis juba tuleb tagasi minna 150-ga.
pakuti vist rasketehnika abi jah?. pakuti ka juba magneetomeetriga proovimist.tänud abi pakkumast. kaevamine on ka jama...paljakäsi sikutasin, vajus säärik ääreni vett täis kohe. aga pole midagi teha... pikem säärik ja nädalavahetusel katsun ära käia ja asja lähemalt uurida. siis teen pilti ka 

Tere
Kahjuks pole küll kõige pädevam, aga see ala peaks olema juba ammu läbi uuritud/otsitud. Eeldatavalt leiad mõne uppunud traktori. Peale II MS olid sellised nn.uputused (sõiduoskuste puudumised) tublidel sissetulnud kolhoosnikel tavaline nähe.
Aga kui aega ja mahti, siis uurida tasub kindlasti.
Kahjuks pole küll kõige pädevam, aga see ala peaks olema juba ammu läbi uuritud/otsitud. Eeldatavalt leiad mõne uppunud traktori. Peale II MS olid sellised nn.uputused (sõiduoskuste puudumised) tublidel sissetulnud kolhoosnikel tavaline nähe.
Aga kui aega ja mahti, siis uurida tasub kindlasti.
Raiugem Ruunideks
okei. üritan täpsustada. valgejõgi jõena saab alguse jah kusagilt sealt(täpselt ei tea kus kohast) ja suubub loksal. valgejõe kohana on siis peterburi tee ääres, umbes 57-62 kilomeetrit tallinnast, millest jookseb labi ka valgejõgi. ja samas kandis,aint teiselpool lenskat on ka polügoni serv. metsas. mina pidasin silmas kohta-valgejõe kandis.afka kirjutas:Huvitav et valgejõgi asub Tapa lähedal Aegviidu lähistel aga mustjõgi.Midagi selle loo juures ei klapi siin
Pöidla jämeduse trossi otsast ei ole vist küll loota tanki leida.
Aga samas olen kuulnud lugu T54 või 55-est mis vankad peale sõda, kui seal juba polügoon oli uputasid koos meeskonnaga. Kas kätte saadi või mitte on teadmatta. Olevat väga sügaval (40 meetrit
)
Mees kes seda rääkis oli ise selles piirkonnas metsavaht.
Võib muidugi üle küsida.
Aga samas olen kuulnud lugu T54 või 55-est mis vankad peale sõda, kui seal juba polügoon oli uputasid koos meeskonnaga. Kas kätte saadi või mitte on teadmatta. Olevat väga sügaval (40 meetrit

Mees kes seda rääkis oli ise selles piirkonnas metsavaht.
Võib muidugi üle küsida.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist