Märgid, medalid, ordenid, embleemid, mis tahes muud märgid, mis Sinu vormile ei teki iseenesest... Nendega seonduvad dokumendid. Muud sõjaväeteenistuse ja lahinguautasud.
Peaks olema sõjaväe 1936. aasta malli mütsimärk, mida kandsid sõdurid-ohvitserid. Samas võib see ka tänapäevane olla, kuna praegused Kaitseväe mütsimärgid on täpipealt samasuguse disainiga.
Olen huvitatud Kaitseliidu ja Kaitseväe rinnamärkidest, autasudest, dokumentidest ja sümboolikast 1918 - 1940. Võimalik erinevad variandid - ost, vahetus jne. Telefon 5092935.
LoCo kirjutas:Ja Aleks, kas sinu pildil ei ole mitte vanem märk?
Sul võib isegi õigus olla kuigi vanemal variandil peaks veel üleval olema 8 nurkne sini-must-valge tähekujuline märk.
Olen huvitatud Kaitseliidu ja Kaitseväe rinnamärkidest, autasudest, dokumentidest ja sümboolikast 1918 - 1940. Võimalik erinevad variandid - ost, vahetus jne. Telefon 5092935.
mulle tundub, et sul on uus märk. 1936.a. märk on peaaegu samasugune (ja peaaegu samade mõõtudega), ent mitte päris: mõõga käekaitsed on vanal märgil väikse nurga all (st mõõk oleks nagu pisut altvaates-perspektiivis) ja enamasti on vanad märgid ühes tükis, mitte pealejoodetud kilbi-mõõkadega.
1926. a märk oli teistsugune, pikerguse kilbiga ja pisut veidrakujuliste lõvidega. Hõbedane lipuvärvides tärn oli eraldi ega olnud kinnitatud suure märgi külge.
Nõustun eelmise postitajaga- tegemist on kaasaegse mütsimärgiga.
Palun alati pakkuda märke, medaleid, riste, autasusid tsaari, eesti ja saksa ajast. Samuti dokumente, postkaarte ja fotosid igal teemal, vorme, kiivreid, pandlaid, mõõku jms. 52-23353 ri28le@hot.ee