Mudelite tüüpide rohkusest
-
- Uudistaja
- Kontakt:
Mudelite tüüpide rohkusest
külamees
Tervit tervit!
Tundub et see "plasttükkide kokkupanek" ei imponeeri sulle kohe kuidagi...
Aga pole hullu miskit - kui foorumi arhiivis kaevad, leiad sealt veidikese ka muid teemasid.
Kunagi tegelesin samuti laevadega - üks 1:25 mõõdus araabia dau on siiamaani pooleli - kere sai praktiliselt valmis, kuid mastide ja taglaseni ei jõudnudki, enne sai üks eluetapp läbi. Olen vahel veeretanud mõtteid, et teeks teise lõpuni, kuid sellest mõttest asja pole saanud. "Plasttükkide kokkupanekuga" võrreldes on puidust mudeli valmistamine kordades keerukam ettevõtmine, mis ei mahu tavaelu ajakava sisse ära - enamus operatsioone tuleb sel juhul teha korterist väljas, kuna tolm, müra ja muud kaasnevad nähtused ei leiaks teiste pereliikmete hulgas mõistmist.
Nii et selles mõttes on plastiga tegelemine üsna inimsõbralik hobi.
Aga kirjuta lähemalt, millise perioodi laevadega tegeled ja mis materjali ning tehnoloogiaid eelistad.
Urmas.
Tundub et see "plasttükkide kokkupanek" ei imponeeri sulle kohe kuidagi...

Kunagi tegelesin samuti laevadega - üks 1:25 mõõdus araabia dau on siiamaani pooleli - kere sai praktiliselt valmis, kuid mastide ja taglaseni ei jõudnudki, enne sai üks eluetapp läbi. Olen vahel veeretanud mõtteid, et teeks teise lõpuni, kuid sellest mõttest asja pole saanud. "Plasttükkide kokkupanekuga" võrreldes on puidust mudeli valmistamine kordades keerukam ettevõtmine, mis ei mahu tavaelu ajakava sisse ära - enamus operatsioone tuleb sel juhul teha korterist väljas, kuna tolm, müra ja muud kaasnevad nähtused ei leiaks teiste pereliikmete hulgas mõistmist.
Nii et selles mõttes on plastiga tegelemine üsna inimsõbralik hobi.
Aga kirjuta lähemalt, millise perioodi laevadega tegeled ja mis materjali ning tehnoloogiaid eelistad.
Urmas.
Mina libisesin väga kiiresti (5 plastikumudelit valmis ja üks pooleli) hoopis figuuride sculptimise peale. Või no eks näis, maadlen alles esimestega ja loodetavasti jõuan nad selle talvega valmis ka.
Lisaks mudelite endi tegemisele on veel täiesti eraldi teema ju aluste ja dioraamide valmistamine. Enda plönnid olen proovind alustele panna ja nende valmistamine on aega vaat, et enam võtnud kui mudeli kleepimine.
Aga selline sega-materjalidega tegelemine ongi vast kõige põnevam ja loomingulisem.
Aga pane oma laevadest pilt ka - laevu satub siis kahjuks harva.
Lisaks mudelite endi tegemisele on veel täiesti eraldi teema ju aluste ja dioraamide valmistamine. Enda plönnid olen proovind alustele panna ja nende valmistamine on aega vaat, et enam võtnud kui mudeli kleepimine.
Aga selline sega-materjalidega tegelemine ongi vast kõige põnevam ja loomingulisem.
Aga pane oma laevadest pilt ka - laevu satub siis kahjuks harva.
Pakkuda võib filateeliat perioodist 1918-1941.
www.aiaimpeerium.ee
www.aiaimpeerium.ee
No laevade tegemine on ju tõsine klassika vähemalt minu arvates - aegu nii 30 a tagasi
käisin tihtipeale meremuuseumis ja imetlesin inimeste imelist kätetööd.
Eks see merevärk ole selline saareelanike põline tegevus - mina sain oma pisiku igatahes saareelanikega suheldes juba väga ammu aga mullegi
paraku meeldib joonistamine nikerdamine ja plastkärakate tegu.
käisin tihtipeale meremuuseumis ja imetlesin inimeste imelist kätetööd.
Eks see merevärk ole selline saareelanike põline tegevus - mina sain oma pisiku igatahes saareelanikega suheldes juba väga ammu aga mullegi
paraku meeldib joonistamine nikerdamine ja plastkärakate tegu.
Tervist uustulnukale.
Igasugune militaarmudelism sobib siia teemasse ja ega minugi kogu ainult plastmudelitest koosne.Ainuke viga on see, et suurem enamus kogust on tsiviiltehnika.
Igatahes kui Sa teeksid teema oma laevadest vaataksin huviga.Arvan, et nii mõnigi meist suudaks laevanduses ka kaasa rääkida.
Tom
Igasugune militaarmudelism sobib siia teemasse ja ega minugi kogu ainult plastmudelitest koosne.Ainuke viga on see, et suurem enamus kogust on tsiviiltehnika.
Igatahes kui Sa teeksid teema oma laevadest vaataksin huviga.Arvan, et nii mõnigi meist suudaks laevanduses ka kaasa rääkida.
Tom
Kui kaks inimest suudavad pimedas teki all ilma abivahenditeta valmis teha kolmanda inimese, siis igasugune mudeli kokkupanemine peaks olema käkitegu.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 9 külalist