Nimelt... pole ju mingi saladus, et kõikvõimalik sümboolika, mis seotud nö Third Reich-iga on päris populaarne. Vaadakem kasvõi selle foorumi avatare (siis laiemalt, mitte miltaarmudelite alas)..kui palju seal kasutatakse vastavaid sümboolikaid.. paljudele südamelähedane me näeme.
Aga minu küsimus on siiski mudelite teemas. Kui vaadata nt siinse foorumiosa teemasid, siis kogu suurel esimesel lehel võime märgata vaid mõnd üksikut teemat, mis poleks seotud saksa tehnikaga. Seeeest tiigreid ja muida kasse tuleb siia juurde varsti iga päev. Või vaadakem kasvõi viimase kokkusaamise pilte..mitu mudelit ja mitu neist on saksa tehnika:)
Mind huvitaks siinsete kirjutajate arvamus, miks see nii on? kas tõesti on sakslaste tehnika niivõrd palju huvitavam, või on siiski oluline roll ka sellel, et mudelite tootjad ise pakuvad niivõrd suures ülekaalus saksa tehnikat? ehk siis kumb on põhjus ja kumb tagajärg?
Ja üks asi on minu küsimuse juures väga tähtis..nimelt tahaks kohe kõlava häälega välja hüüda, et mul pole mitte midagi saksa tehnika ega ka seda eelistava tendi vastu!! lihtsalt huvitab, kust see tuleb:)
Paari sõnaga endast ka..mul on palju saksa lennukeid..uskuge min neid on palju:), aga ka väga palju muid ja kokku on muid palju rohkem. Aga minu ehitamiste juures kehtib nö väike seadus, et sama maa päritolu lennukit kahte järjest ei tehta (va kui mingi konkursiga seoses juhtub nii minema) Lihtsalt leian et vaheldus on põnev.
Niisiis kui keegi viitsib vastata ja arutada, miks ka meil on siin järjest teemks Tiigrid, tiigrikunnid, PanzerIV, Panther Ausf.G, Sturmpanzer jne jne, aga nii vähe muid? Ja ilmselt on paljude karpide koguski rõhk saksa tehnikal. On siin küimus valikute vähesuses, või ongi saksa tehnika nii palju huvitavam.. või on siin migagi muud?

Kk