NB! www.militaar.net ei kanna mingit vastutust ostetava või müüdava kauba päritolu, kvaliteedi ja legitiimsuse eest, ostu-müügitehingud toimuvad osapoolte enda vastutusel.
Arvatavasti EW aegne(pole kindel). Lisa info ja ostu soovid ootatud.
Ise olen seda puhastanud nii palju kui et ainult õlis keetnud ja riidega puhtaks nühkinud. Üldiselt paistab antud ese olevat päris heas korras.
Ühes teises foorumis vastasin juba Sulle. Milles Sa veel kindel pole?
Samuti pole viisakas ilma loata kasutada minu fotomaterjali.
Palun alati pakkuda märke, medaleid, riste, autasusid tsaari, eesti ja saksa ajast. Samuti dokumente, postkaarte ja fotosid igal teemal, vorme, kiivreid, pandlaid, mõõku jms. 52-23353 ri28le@hot.ee
Vabandust selle pildi pärast ei teadnud et selle pildi kasutamine on keelatud. Kui see palju palutud pole siis tahaks teada mis aastatel sellist pannalt kasutati?
klaabu567 kirjutas:Vabandust selle pildi pärast ei teadnud et selle pildi kasutamine on keelatud. Kui see palju palutud pole siis tahaks teada mis aastatel sellist pannalt kasutati?
Tuginedes fotomaterjalile paistab, et kasutati Vabadussõja ajal ja ka vahetult peale VS.
Sarnane maoga ühenduslüli võeti kasutusele ka hilisemal ohvitseri suurvormi juurde kuuluval rihmapandlal.
Palun alati pakkuda märke, medaleid, riste, autasusid tsaari, eesti ja saksa ajast. Samuti dokumente, postkaarte ja fotosid igal teemal, vorme, kiivreid, pandlaid, mõõku jms. 52-23353 ri28le@hot.ee
Paluks pakkuda kõike Vabadussõja, EW sõjaväega ja II M.s Punaarmeega seonduvat (eriti eestlased punaarmees ja "Lend-Lease" temaatika). Otsin Eestis valmistatud metallist saksa pealuud ja kulli mütsile.
Paluks pakkuda kõike Vabadussõja, EW sõjaväega ja II M.s Punaarmeega seonduvat (eriti eestlased punaarmees ja "Lend-Lease" temaatika). Otsin Eestis valmistatud metallist saksa pealuud ja kulli mütsile.
Variant 1; Avalik arutelu/hinnapäring - edasi "Ost & müük" all pakkumine fikseeritud hinnaga
Variant 2; Avalik Oksjon fikseeritud alghinna ja lõppajaga
Ostan või vahetan kõike, mis puudutab EW lennundusega seonduvat.
Vabandan teema risustamise pärast aga mulle ikka meeldib see lause, et isegi kui osta ei taha siis hinda võite ikka pakkuda. Ma siis pakukski 30 tuhat kuigi ei mina ega keegi teine selle hinna eest seda ilmselt ei osta
Reaalselt oleks ma miski 200 eeguga isegi ilmselt nõus ostma.
Klaabu567. Pane asi osta.ee oksjonile ja saad hinna kätte.