Sirgala Põrgu hooldusüritus EDASI LÜKATUD

Reklaamid ette ning kajastused tagantjärele. Aga paluks et ikka militaarasjadega seotult...
Kasutaja avatar
ktamm
Liige
Kontakt:

Sirgala Põrgu hooldusüritus EDASI LÜKATUD

Postitus Postitas ktamm »

Maja hoolduseks vajalik üritus vaja maha pidada kevadel.
Vajalikud tööd:
1. Magamisnari ehitamine
2. Latriini ehitamine (Hillart + võrukad)
3. Soemüüri remont/puhastamine, sama kandilise ahjuga
4. Mööbli otstarbekam paigutamine
5. Eelmisega kaasneb liigse kolu väljakandmine ja koristamine
6. Kaevu rakete remont
7. Akende-uste remont (Arnold)

Üldehitusmaterjalide hankimise võtan enda peale. Ka on vabatahtlikke, kes võtaks endale vastutuse mõne punkti eest nimekirjast?
Viimati muutis ktamm, 19 Mär, 2009 17:54, muudetud 3 korda kokku.
Arnold
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Arnold »

Kas projektijuhiks saab hakata? :lol:
Kui nüüd naljad kõrvale jätta, siis olen paar katust ehitanud, narisid ehitanud, vähemalt kolm peldikut ehitanud, aknaid klaasinud-kittinud, krohvinud hoonete seinu (dispatis, seega pole just eriline oskus), auke kaevanud jne. - niiet töölise koha olen vist omale garanteerinud?
Kasutaja avatar
Kessel
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Kessel »

Kuna ei ole kunagi Põrgusse sattunud, võiksin võtta puusepa tööd osaliselt enda peale.
plekkpea
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas plekkpea »

Pottsepa töödega jään jänni, kuid katusele korstent rookima võin minna küll. Ülejäänuga ei tohiks probleeme tekkida.
Huvitun maisest rasketehnikast.
Kasutaja avatar
sibul
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas sibul »

Mina ei oska uldiselt midagi eriti teha aga tegu pole onneks suurematsorti villa ehitusega.Seega saaksin juhutoodega hakkama. :roll:
Arnold
Liige
Kontakt:

Sibul! Sinust saab projektijuht! Aamen!
Kasutaja avatar
sibul
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas sibul »

Vot,vot see mulle istub :D
EOD
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas EOD »

Kes oskab, pannakse tegema.
Kes ei oska, pannakse õpetama.
Kes üldse ei oska, pannakse kamandama.
Kasutaja avatar
hillart
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas hillart »

Kui seltskond pahaks ei pane, siis oleksin kah kevadel üle hulga aja jälle tulija mees, sest eelmisest minu osalusega üritusest on mulle jäänud väga head muljed kauaks ajaks.

Ka on alust pidada end n.ö. peldikuspetsialistiks. Nii kaasajal kasutatavate, kui ka ajalooliste projektide alal (ikka relvajõudude vastavate asutuste alal, mitte tsiviilkempsud ja WC-d jne.). Neist siis tänapäeva kuuluvatega on isiklikud kogemused. Nii isiklikult praktilise teostajana, kui ka vastavate tööde juhina (seda küll viimase paarikümne aasta jooksul enam). Ajalukku kuuluvaid peldikuvariante tunnen küll kahjuks vaid teoreetiliselt (sest nende tänapäevaseks rekonstruktsiooniks pole praktilist vajadust olnud).

Kui mu ettepanek oma teenete pakkumisel teiepoolset positiivset vastukaja leiab, siis andke aga lähteandmed ja ma projekteerin asja ära.
Oletatav koormus, mitmele mehele ja kas arvestada ka nn. sugudevahelisi eripärasid jne., jne. :roll: Ning veel - missugust kohta peremees sellele objektile plaaninud on? (Võib-olla pole see üldse mitte kasutatav? Sanitaar-hügieenilistel kaalutlustel.) :roll:

Teate, mehed - peldikuehitus pole mingi käegalöömise asi. See on üks vää-ääga tõsine ettevõtmine, missugust tõsiasja aga sageli alles olukorra aktuaalseks muutudes aduma hakatakse. :shock:
Nagu ühes tuntud soldatiraamatus kirja on pandud - "Peldikutest kasvab võit!". Kõlab koomiliselt, kuid oma tõetera selles on. :lol: :lol: :lol:
Postitusi lugedes kasuta kôigepealt oma aju (NB!! peaaju) HOMO SAPIENS !!! (e. foorumlane)

Stellung halten und sterben!!
MOrav
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas MOrav »

Teoorjat kah, seltsimehed :-)

Pilt

Pilt

Pilt

Pilt

----------------------

Pilt

Pilt

Koos praktikaga:

http://s42.photobucket.com/albums/e308/ ... 6_0009.jpg
Kasutaja avatar
ktamm
Liige
Kontakt:

Hillart, oled vastu võetud latriini ehitamise eest vastutavaks isikuks.
Minu nägemus on selline: seinad, katus, põrand, istumisplats aukudega, katus, uks (südameauguga), aken, 2-kohaline (kõrvuti), meeste.
Materjaliks lauad-prussid, väikese aknaruudu leian kuuri alt, vundamendiks kättejuhtuvad kivid.
Sellele nägemusele võib pakkuda parandusi ja alternatiive, aega arutamiseks küll.
Võru mehed on kõvad puusepad ja leidub veel, meeskonnaga probleemi ei teki.

Vastutajate valmisoleku kontrolli teeme aprilli alguses, üritus ise võiks olla ehk maipühade paiku.
Arnold
Liige
Kontakt:

:D Ma mõtlen hirmuga selle teema mahule ja teoreetilise baasi totaalsusele, mis siia kevadeks kogunenud on. Ja siis ei jää muud üle, kui et tuleb ehitada peldik, mis jääks maa peale monumendiks ka peale meie lahkumist siitilmast. Kui mitte lausa füüsiliselt, siis vähemalt kirjutatud annaalides.
Midagi selle rannakaluri eiffeli torni laadset. Aga siis algab teadagi mis - Vaivara vald käseb meie toreda ehitise lammutada, sest pole ehitusluba, kilulinnast komandeeritakse kohale professor Õiger ja nii ta läheb ja veereb...värisen naudingust juba ette! 8)
Kasutaja avatar
ktamm
Liige
Kontakt:

Arnold kirjutas:Kas projektijuhiks saab hakata? :lol:
Kui nüüd naljad kõrvale jätta, siis olen paar katust ehitanud, narisid ehitanud, vähemalt kolm peldikut ehitanud, aknaid klaasinud-kittinud, krohvinud hoonete seinu (dispatis, seega pole just eriline oskus), auke kaevanud jne. - niiet töölise koha olen vist omale garanteerinud?
Vabandan, et olen tähelepanuta jätnud postituse, milles Arnold lausa anub endale tegevust. Klaasimisoskusega saad kohe akna ja ukse vastutusala omale. Ukse puhul saab ka loomingulisust üles näidata, uks on maja uhkus ja peab ilus ka olema. Sauna aken on ka katki, tuli meelde.
Tegin teema esimeses postis paranduse ja lisasin selle punkti tööde nimekirja.
OveT.
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas OveT. »

Arnold kirjutas::D Ja siis ei jää muud üle, kui et tuleb ehitada peldik, mis jääks maa peale monumendiks ka peale meie lahkumist siitilmast. Kui mitte lausa füüsiliselt, siis vähemalt kirjutatud annaalides.

Vähemkultuursed tegelased on läbi aegade viljelenud peldikuskäimise jäädvustamist peldiku seinale kättesaadavate vahenditega. Seda siis võiks nimetada kirjutamiseks anaalides.
Palun alati pakkuda märke, medaleid, riste, autasusid tsaari, eesti ja saksa ajast. Samuti dokumente, postkaarte ja fotosid igal teemal, vorme, kiivreid, pandlaid, mõõku jms. 52-23353 ri28le@hot.ee
Kasutaja avatar
speedsta
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas speedsta »

Peldik võib olla kas väga väga ilus või ütlemata ropp kohta, aga alati on see inimesele hingelähedane, eriti kui see kipub puuduma. Nagu näha, põhjustab peldiku teema palju elevust, mis ongi hea, sest isegi pidanud parema puudumisel Virumaa pinda väetama vabas õhus. Kui kevadel trehvav selleks ajaks sinna, siis panen ka kindlasti käe külge, kuigi väga andekas ehituse alal veel esialgu pole. Korstnate ja lõõride pühkimine ja puhastamine vähe rohkem käpas.
Kui on probleem, tõmba lõuga
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline