Puhka rahus,Metallidetektor...

Kõiksugu militaarsuunitlusega väljakaevamised ja nendega seonduv.
Vasta
Robert
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Robert »

MargusM,hetkel on see ainult Teie versioon.Tõestamaks oma väidet,tuleb Teil oma "EDK allikas" avalikustada.
Kasutaja avatar
Manurhin
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Manurhin »

MargusM kirjutas:
Manurhin kirjutas:
MargusM kirjutas:
Minuni jõudnud informatsiooni kohaselt oli takistuseks see sama õnnetu sõlg...
Palun, Margus M, too välja üks konkreetne allikas, kust see info pärit on! Praegu on siin juba tegemist minu kohta alusetu laimu ja teadliku väärinformatsiooni levitamisega!!! Klubi liige ma ei ole, kuna pole veel liitumiseks soovi avaldanud!
Informatsioon pärineb EDK liikmelt...Tema sõna Sinu sõna vastu
Loe minu eelmist posti uuesti ja korralikult! Klubisse vastuvõtmisest keelduda saab alles siis, kui ma olen kõigepealt avaldanud soovi liikmeks saada. Seda ma aga, kordan, veel teinud ei ole! Ja mis sõlge puutub, siis ma juba ühes eelmises postituses seletasin pikalt-laialt, et see leid ON Muinsuskaitses arvele võetud ja nii sõlg ise kui ka selle leiukoht ON MK inspektorile ja ühele Tartu Linnamuuseumi arheoloogiaala töötajale ette näidatud! Mis sulle küll kogu selle loo juures rahu ei anna? Pooltõdede levitamine ja faktide moonutamine avalikus foorumis võib teatud tingimustel isegi andeks antav olla, aga räige lausvale levitamine on küll juba kurjast.
Kirves pole mänguasi, raiuge see omale pealuu sisse!
"Suured inimesed on ikka tõesti imelikud," ütles ta endamisi lihtsal moel, kui ta oma teekonda jätkas.
Kasutaja avatar
Arheoloog
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Arheoloog »

Robert kirjutas:MargusM,hetkel on see ainult Teie versioon.Tõestamaks oma väidet,tuleb Teil oma "EDK allikas" avalikustada.
Te ei taha seda nime kuulda, uskuge mind...Kuid, nagu ma korra juba mainisin, siis on selline käitumine igati tervitatav...Samas jäi mulle meie (minu ja EDK mehe vahelise) vestluse juures arusaamatuks see, mida taoline sirgeselgsus konkreetselt annab, kuna üks EDK kuuluv detektorist muudab arheoloogide ja klubi vahelise koostöö niikuinii võimatuks...

Kui keegi suudab mulle Eesti Vabariigi muinsuskaitseseadusele tuginedes tõestada, et Manurhin pole rikkunud seadust selle sõle maa seest väljakaevamisega ja enda kätte jätmisega, siis vabandan loomulikult...Vastasel juhul aga pole mul selleks mingit põhjust. Kui kohalik muinsuskaitseametnik ja ka Tartu Linnamuuseumi arheoloog taolise lahendiga tõepoolest nõustusid, siis...vähemalt muinsuskaitseametnik rikkus sellisel juhul seadust ja mitte vähe...Hetkel olen juba ühega kahest rääkinud ning... Ehk saan reedel ka teise härraga ühendust. Keegi igatahes valetab, nii et suu suitseb....
Viimati muutis Arheoloog, 03 Dets, 2008 23:19, muudetud 1 kord kokku.
Käed eemale muinaspärandist!!!

Rokas nost no pagātnes mantojuma !!!
Kasutaja avatar
Arheoloog
Liige
Kontakt:

Homme soovitan Maalehte lugeda...Ühe arheoloogi sulest ilmub põhjalik lugu :!:

Robert
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Robert »

Ma proovin korra veel.
Teie väitel oli leitud sõlg takistuseks liitumisel EDK-ga.Sõle leidja nimetas Teie väidet laimuks.Teie,MargusM,kinnitasite oma väidet,vihjates "oma mehele EDK-s".
Tõe huvides soovisin teada Teie "EDK allika" nime.
Kasutaja avatar
Manurhin
Liige
Kontakt:

Kulla Margus M! Palun ära kaldu teemast kõrvale. Seleta ikkagi ära, mismoodi on võimalik mitte vastu võtta klubisse inimest, kes pole klubiga liitumiseks ise kunagi soovi avaldanudki!
"Suured inimesed on ikka tõesti imelikud," ütles ta endamisi lihtsal moel, kui ta oma teekonda jätkas.
Kasutaja avatar
Seapea
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Seapea »

Robert kirjutas:Ma proovin korra veel.
Teie väitel oli leitud sõlg takistuseks liitumisel EDK-ga.Sõle leidja nimetas Teie väidet laimuks.Teie,MargusM,kinnitasite oma väidet,vihjates "oma mehele EDK-s".
Seda nime ei taheta avalikustada nagu oleks tegu mingi spiooni või äraandjaga. Selle asemel viiakse jutt väga peenelt mingile teisele teemale ala lugege homset maalehte.
Kasutaja avatar
Arheoloog
Liige
Kontakt:

Seapea kirjutas:
Seda nime ei taheta avalikustada nagu oleks tegu mingi spiooni või äraandjaga. Selle asemel viiakse jutt väga peenelt mingile teisele teemale ala lugege homset maalehte.
Detektoristide silmis on ta niikuinii spioon ja äraandja. See on ju siililegi selge :twisted:...Aga Maalehte võiksite sellegipoolest lugeda...Vaadates seda herilasepesa siin viimase paari nädala jooksul, siis pole vist vaja olla eriline hiromant, et ennustada: homme läheb koos postiljoni tulekuga ikka põrgu lahti kohe...

Kasutaja avatar
Arheoloog
Liige
Kontakt:

Manurhin kirjutas:Kulla Margus M! Palun ära kaldu teemast kõrvale. Seleta ikkagi ära, mismoodi on võimalik mitte vastu võtta klubisse inimest, kes pole klubiga liitumiseks ise kunagi soovi avaldanudki!
Värskendasin just hetk tagasi oma mälu ja õnneks on teine mul veel täiesti olemas:
"Sulle olevat mõista antud, et enne klubisse ei saa kui pole seda sõle asja korda ajanud"...

Kasutaja avatar
Kessel
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Kessel »

Vastuseks Margusele:

Hr Manurhini soovi , astuda EDK ridadese pole praeguse hetkeni laekunud, kui on , siis avalikku kajastamist pole see veel leidnud.
Klubi otsusega 01.09.2008 sellel 2008 aastal EDK ridadesse uusi liikmeid kahjuks vastu ei võeta.

Klubi liikmete hulgas ei ole siiani teada ühtegi probleemset isikut.(Kui on palun teavitada viivitamatult )

Tõonäoliselt paksu verd ja pahandamist tekitanud isik ei ole klubi liige. Osalemine heategevas ürituses, detailplaneeringu alla minevas alas otsimisel , pole midagi taunimisväärset.
EDK peab kahjuks sellist suhtumist klubisse , vaenu õhutavaks !!!
Kasutaja avatar
Seapea
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Seapea »

MargusM kirjutas:
Seapea kirjutas:
Detektoristide silmis on ta niikuinii spioon ja äraandja. See on ju siililegi selge :twisted:...Aga Maalehte võiksite sellegipoolest lugeda...Vaadates seda herilasepesa siin viimase paari nädala jooksul, siis pole vist vaja olla eriline hiromant, et ennustada: homme läheb koos postiljoni tulekuga ikka põrgu lahti kohe...

Tavaliselt hoitakse spioonid ikka saladuses, naljakas et sa seda avalikult tunnistad et sul EDK`s selline kodanik olemas on.
Janka
Liige

Klubi ja foorum.

Postitus Postitas Janka »

Juhiksin tähelepanu sellele, et eksisteerivad paralleelselt kaks erinevat keskkonda.

1.) Klubi.
2.) Foorum.

Piltlikumalt:

On olemas Eesti Detektoristide Klubi e. lühidalt EDK: http://edk.pro-forums.com/index.php
ja Eesti Detektoristide Foorum e. lühidalt Detektorist: http://detektorist.pro-forums.com/index.php

(kliki lingile ja veendu!)

Klubi ja Foorum siis.

Kas EDK on ka ametlikult registreeritud, selle kohta mul info puudub ja kas sellel ongi tähtsust. Klubi võib tegutseda ka seltsinguna. Kui Põhikiri on olemas ja kui kokkulepped ning klubielu toimivad on see täisvõimeline klubi/seltsing/kodanike vabatahtlik ühing võinimetagekuidastahate...., mis võib teha koostööd kasvõi vanakuradi või jumala endaga (kui nad olemas oleksid).

Foorum on F O O R U M.
[i]Last thing I remember, I was Running for the door
I had to find the passage back To the place I was before
"Relax", said the night man, "We are programmed to receive.
You can check-out any time you like, But you can never leave!"[/i]
Kasutaja avatar
Manurhin
Liige
Kontakt:

MargusM kirjutas:
Manurhin kirjutas:Kulla Margus M! Palun ära kaldu teemast kõrvale. Seleta ikkagi ära, mismoodi on võimalik mitte vastu võtta klubisse inimest, kes pole klubiga liitumiseks ise kunagi soovi avaldanudki!
Värskendasin just hetk tagasi oma mälu ja õnneks on teine mul veel täiesti olemas:
"Sulle olevat mõista antud, et enne klubisse ei saa kui pole seda sõle asja korda ajanud"...
Ma pole sinna klubisse ju veel saada tahtnudki (jumal küll, mitu korda ma pean ühte asja korrutama...)! Ja mis moodi siis see "sõle asja korda ajamine" sinu arvates käima peaks? Pean peale muuseumi ja muinsuskaitse veel kuhugi teatama või? Kui, siis kuhu?
Kasutaja avatar
ludvig
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas ludvig »

Viimati muutis ludvig, 03 Dets, 2008 23:53, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar
kike
Uudistaja
Kontakt:

Postitus Postitas kike »

Margus M kui sul EDK-s niiõelda spioon oleks, siis siin sa seda vaevalt laterdaks.. isiklikult arvan, et ajad pada.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist