Nagu ma aru saan, siis me mõlemad räägime ühest ja samast isikust (nii et nime mainimine pole loodetavasti vajalik)...Põltsamaa ürituse ajal oli see detektorist aga igatahes EDK foorumi liige ja Muinsuskaitseamet tegi sealt omad järeldused. Praegu on see foorum vist niikuinii kinniseks muudetud, nii et hetkeseisu kontrollida pole võimalik...Kas EDK foorum on klubist siis sõltumatu? Tutvustusest see küll välja ei paista...Aga see ei muuda midagi. Juba suhtlus selle härraga tekitab konflikte Muinsuskaitseametiga (ma eeldan!). Arheoloogidega aga kohe kindlasti.Kessel kirjutas:Tõonäoliselt paksu verd ja pahandamist tekitanud isik ei ole klubi liige. Osalemine heategevas ürituses, detailplaneeringu alla minevas alas otsimisel , pole midagi taunimisväärset.
EDK peab kahjuks sellist suhtumist klubisse , vaenu õhutavaks !!!
Puhka rahus,Metallidetektor...
Käed eemale muinaspärandist!!!
Rokas nost no pagātnes mantojuma !!!
MargusM!
Vaata veelkord, mis on klubi ja mis on foorum.
Ka klubil on oma foorum.
Foorumil klubi ei ole.
Foorumil ei ole ka foorumit.
Foorum on ise foorum.
Foorumi liige võin ka mina olla.
Ma olen Militaar.net nimelise foorumi liige.
Kui loodaks klubi nimega Militaarnet, siis selle liige ma kindlasti ei oleks.
Vaata veelkord, mis on klubi ja mis on foorum.
Ka klubil on oma foorum.
Foorumil klubi ei ole.
Foorumil ei ole ka foorumit.
Foorum on ise foorum.
Foorumi liige võin ka mina olla.
Ma olen Militaar.net nimelise foorumi liige.
Kui loodaks klubi nimega Militaarnet, siis selle liige ma kindlasti ei oleks.
[i]Last thing I remember, I was Running for the door
I had to find the passage back To the place I was before
"Relax", said the night man, "We are programmed to receive.
You can check-out any time you like, But you can never leave!"[/i]
I had to find the passage back To the place I was before
"Relax", said the night man, "We are programmed to receive.
You can check-out any time you like, But you can never leave!"[/i]
Ja kui ongi keegi siis tõenäoliselt sealt rohkem mingit infot ei jagata talle sest ta laterdab kõik kohe välja ju. Oleks tulnud ikka saladuses hoida, pole vaja ju kohe oma "saavutustega" kelkima hakkata.kike kirjutas:Margus M kui sul EDK-s niiõelda spioon oleks, siis siin sa seda vaevalt laterdaks.. isiklikult arvan, et ajad pada.

Äkki ikka foorumi liige mitte EDK liige ?MargusM kirjutas:Nagu ma aru saan, siis me mõlemad räägime ühest ja samast isikust (nii et nime mainimine pole loodetavasti vajalik)...Põltsamaa ürituse ajal oli see detektorist aga igatahes EDK foorumi liige ja Muinsuskaitseamet tegi sealt omad järeldused. Praegu on see foorum vist niikuinii kinniseks muudetud, nii et hetkeseisu kontrollida pole võimalik...Kas EDK foorum on klubist siis sõltumatu? Tutvustusest see küll välja ei paista...Aga see ei muuda midagi. Juba suhtlus selle härraga tekitab konflikte Muinsuskaitseametiga (ma eeldan!). Arheoloogidega aga kohe kindlasti.Kessel kirjutas:Tõonäoliselt paksu verd ja pahandamist tekitanud isik ei ole klubi liige. Osalemine heategevas ürituses, detailplaneeringu alla minevas alas otsimisel , pole midagi taunimisväärset.
EDK peab kahjuks sellist suhtumist klubisse , vaenu õhutavaks !!!
Ja miks te peaksite just suhtlema selle härraga, kui soov kellegiga suhelda , siis EDK Teiega suhtlemiseks alati avatud. Meil isegi e-mail avalikult avalehel üleval.
EDKlubi@gmail.com
Öeldakse et lolluse vastu on kaasaegne meditsiin võimetu. Ma astusin ka just EDK foorumi liikmeks ja peale selle olen regatud veel paarikümnesse foorumisse. Ühessegi KLUBISSE ei kuulu!!! Kui MKA teeb järeldusi mingisse foorumisse regamise põhjal siis on seal tõelised mõttehiiglased koos....MargusM kirjutas:.Põltsamaa ürituse ajal oli see detektorist aga igatahes EDK foorumi liige ja Muinsuskaitseamet tegi sealt omad järeldused. .
Üldiselt tundub, et pole vahet mida kirjutada või tõestada, must lammas oled niikuinii, see on siis teoreemi eelduseks ja tõestuseks korraga.
Margus M tippsaavutusi (mida ta reklaamib kui panikat tekitavaid) võite lugeda siit. http://paber.maaleht.ee/?page=&grupp=ar ... kkel=13864
Olen ääretult tolerantne inimene ja ütleks ,et isegi väike edasiminek on teoses ,võrreldes kolme aasta taguste kirjutistega.Aga õige väike .
EDK jutu vahele sellist üllitist toppida on muidugi alatu.
Eriti peale seda kui kirjutad kuidas EDK oma ürituste jaoks MK-lt lubasid taotleb (ja oh seda rõõmu ,me ei vastanud neile üldse ) EDK-l on oma lühikese tegevusaja jooksul tekkinud piisavalt toetajaid (kohalikud omavalitsused ,muuseumid ,ajaloolased ,õppejõud ,riigikogulased ) Need on inimesed ,kes on meie tegemistega kursis ja kel pole vajadust tõestada oma olemasolu .
Sellised tädi Maalidele suunatud artiklid kalduvad nagu rohkem ikka valdkonda :Mati on elus ja teeks nagu tööd " Lõpeta ära !
Olen ääretult tolerantne inimene ja ütleks ,et isegi väike edasiminek on teoses ,võrreldes kolme aasta taguste kirjutistega.Aga õige väike .
EDK jutu vahele sellist üllitist toppida on muidugi alatu.
Eriti peale seda kui kirjutad kuidas EDK oma ürituste jaoks MK-lt lubasid taotleb (ja oh seda rõõmu ,me ei vastanud neile üldse ) EDK-l on oma lühikese tegevusaja jooksul tekkinud piisavalt toetajaid (kohalikud omavalitsused ,muuseumid ,ajaloolased ,õppejõud ,riigikogulased ) Need on inimesed ,kes on meie tegemistega kursis ja kel pole vajadust tõestada oma olemasolu .
Sellised tädi Maalidele suunatud artiklid kalduvad nagu rohkem ikka valdkonda :Mati on elus ja teeks nagu tööd " Lõpeta ära !
No kas Maalehe artikkel pani kedagi mõtlema või algab jälle jutt et meil on kõik seaduslik?Kuna saarlased on väga tublid lehelugejad siis ilmselt pühapäeval, kui oli plaanis minna ühte talu prügiauku uurima, kus Gaz MM laiali loobitud tuleb võib olla politseiga tegemist teha. Aga mine tea kas maaomanik lubabki enam?. Erinevalt tuhandeaastasest mõõgast mõjub autoosadele iga maa sees veedetud aasta hävitavalt.
Mis puutub klubisse koostöös asjatundjaga siis kes tahaks see loll olla, kes selle kamba etteotsa astub.Kas Margus M hakkab külakorda käima?
Mis puutub klubisse koostöös asjatundjaga siis kes tahaks see loll olla, kes selle kamba etteotsa astub.Kas Margus M hakkab külakorda käima?
Kuidas kommenteerite siis aga Kabeli alljärgnevat sõnavõttu:Kessel kirjutas: Äkki ikka foorumi liige mitte EDK liige ?
Ja miks te peaksite just suhtlema selle härraga, kui soov kellegiga suhelda , siis EDK Teiega suhtlemiseks alati avatud. Meil isegi e-mail avalikult avalehel üleval.
EDKlubi@gmail.com
Sõbralikus militaar.net portaalis on keegi Margus M võtnud süüdistada Manurhinit väärtusliku sõle varguses ja väidab, et just seetõttu pole Manurhinit võetud EDK liikmeks. Olemata küll klubi täisliige ja omamata seal mingitki otsustusõigust, olen protseduuridega kursis ja väidan, et Manurhin ei ole klubiga liituda soovinud ega ka mingeid muid avaldusi klubile esitanud. Seega ei ole klubi ka temaga seoses midagi arutanud ega ka ülalväidetud otsuseid langetanud.
Mees kas valetab või rikub tahtlikult teie klubi mainet? Ta teab väga hästi, mida tähendab tema nimi arheoloogiaringkonnale. Kordan: seda mainet kahjustatakse just arhteoloogide silmis, kellega võiks tulevikus ehk toimuda isegi koostöö....
Margus M- Palun mitte segi ajada kahte asja Eesti Detektoristide Klubi ja Eesti Detektoristide Foorumit- need on kaks ise asja. Tõsi klubi kasvas välja sellest foorumist ja see on ka kõik. Edasi klubi tegutseb kodaniku ühendusena kuni seadus ei nõua teisiti.Muidugi ei ole probleemiks ka klubi ametlikult registreerida kuid esialgu juhatus seda vajalikuks ei pidanud.
Nüüd siis liikmetest- On kolm tasandit Täieõiguslik klubi liige, edasi assotseerunud klubi liige-kellel klubis on vaid nõuandmise õigus,ja noorliikme staatus on kah olemas-kellel vanemad klubiliikmed hoiavad silma peal. Kuna klubi on ikkagi sõpruskond eelkõige siis liikmeks saamisel on väga tihe sõel-ütleksin et isegi rangem kui näiteks KAPOSSE tööle kanditeerijal. Klubil on oma põhikiri, juhatus, raamatupidamine ja aukohus-viimast pole küll vaja läinud.On oma embleem ja välja töötatud rituaalid näiteks klubisse vastuvõtmisel. Eesti Detektoristide Foorumil on teistsugune suunitlus. Loodan et saite asja natuke selgemaks kui ei siis palun pöörduda e-postiga edklubi@gmail.com edasiste selgituse saamiseks.
Nüüd siis liikmetest- On kolm tasandit Täieõiguslik klubi liige, edasi assotseerunud klubi liige-kellel klubis on vaid nõuandmise õigus,ja noorliikme staatus on kah olemas-kellel vanemad klubiliikmed hoiavad silma peal. Kuna klubi on ikkagi sõpruskond eelkõige siis liikmeks saamisel on väga tihe sõel-ütleksin et isegi rangem kui näiteks KAPOSSE tööle kanditeerijal. Klubil on oma põhikiri, juhatus, raamatupidamine ja aukohus-viimast pole küll vaja läinud.On oma embleem ja välja töötatud rituaalid näiteks klubisse vastuvõtmisel. Eesti Detektoristide Foorumil on teistsugune suunitlus. Loodan et saite asja natuke selgemaks kui ei siis palun pöörduda e-postiga edklubi@gmail.com edasiste selgituse saamiseks.
Armees 1963-66
Moskva oblast
Moskva oblast
Tänud selgituse eest. Ma ei ole neid kahte asja tegelikult kunagi segamini ajanud. Ma tean, et mõni ajab, nii et väga vajalik kommentaar nii või teisiti?..Kuid ma tahaksin teada, kas Kabel siis on teie klubis või mitte? Ise väidab, et ta täieõiguslik liige pole, mis oli tegelikult ka mulle teada. On ta siis äkki assotseerunud- või noorliige?kuits kirjutas:Margus M- Palun mitte segi ajada kahte asja Eesti Detektoristide Klubi ja Eesti Detektoristide Foorumit- need on kaks ise asja. Tõsi klubi kasvas välja sellest foorumist ja see on ka kõik. Edasi klubi tegutseb kodaniku ühendusena kuni seadus ei nõua teisiti.Muidugi ei ole probleemiks ka klubi ametlikult registreerida kuid esialgu juhatus seda vajalikuks ei pidanud.
Tema postitust lugedes jääb mulje, et mingi liige ta on...
Hr. Manurhin!
Minu süüdistusi kinnitasid ka "tartlased":
"Manurhin pole nõus sõlge ära andma, peab seda enda omaks, esitab omapoolseid tingimusi, mille täitmisel on nõus eseme ajutiselt ekspositsiooni andma etc..."
Millest me siin üldse räägime? Leiukoha sa näitasid tõepoolest kätte, kuid seda alles kuude!!! möödudes. Sa eemaldasid kultuuriväärtusega eseme leiukohast, hoidsid seda enda käes, pärast mõningast pealekäimist (minu kolleegide pluss detektoristide poolt) andsid sa leiukoha siiski üles ja näitasid ka sõlge linnamuuseumile, kuid käsitled seda jätkuvalt eraomandina.
KULTUURIVÄÄRTUSEGA LEID KUULUB RIIGILE SELLE LEIDMISE MOMENDIST ALATES!!!
Lisaks:
§ 32. Leidja kohustused
(1) Käesoleva seaduse § 30 lõikes 1 nimetatud asja leidja on kohustatud säilitama leiukoha muutumatul kujul ning leiust viivitamata teatama Muinsuskaitseametile või valla- või linnavalitsusele
2) Leitud asi tuleb kuni Muinsuskaitseametile üleandmiseni jätta leiukohta...etc etc
Minu süüdistusi kinnitasid ka "tartlased":
"Manurhin pole nõus sõlge ära andma, peab seda enda omaks, esitab omapoolseid tingimusi, mille täitmisel on nõus eseme ajutiselt ekspositsiooni andma etc..."
Millest me siin üldse räägime? Leiukoha sa näitasid tõepoolest kätte, kuid seda alles kuude!!! möödudes. Sa eemaldasid kultuuriväärtusega eseme leiukohast, hoidsid seda enda käes, pärast mõningast pealekäimist (minu kolleegide pluss detektoristide poolt) andsid sa leiukoha siiski üles ja näitasid ka sõlge linnamuuseumile, kuid käsitled seda jätkuvalt eraomandina.
KULTUURIVÄÄRTUSEGA LEID KUULUB RIIGILE SELLE LEIDMISE MOMENDIST ALATES!!!
Lisaks:
§ 32. Leidja kohustused
(1) Käesoleva seaduse § 30 lõikes 1 nimetatud asja leidja on kohustatud säilitama leiukoha muutumatul kujul ning leiust viivitamata teatama Muinsuskaitseametile või valla- või linnavalitsusele
2) Leitud asi tuleb kuni Muinsuskaitseametile üleandmiseni jätta leiukohta...etc etc
Ka mina tean Kabelit. On mõnedest klubiüritusest osa võtnud. Kuulub EDK-s sellesse liikmekategooriasse (väljavõte klubi põhikirjast):
3.1.3. Assotsieerunud liige - vähemalt 18.aastane hääleõiguseta liige, kes ei saa\ei taha klubi otsustamistes mingil põhjusel osaleda, kuid soovivad klubi üritustest osa võtta, annavad nõu jmt.
Klubi juhtimises ja otsuste vastuvõtmises osaleda ei saa ja pole kuulda olnud, et oleks sellist soovi ka avaldanud. EDK-s "spiooni" olemasolul peaksid sellised asjad teada olema.
3.1.3. Assotsieerunud liige - vähemalt 18.aastane hääleõiguseta liige, kes ei saa\ei taha klubi otsustamistes mingil põhjusel osaleda, kuid soovivad klubi üritustest osa võtta, annavad nõu jmt.
Klubi juhtimises ja otsuste vastuvõtmises osaleda ei saa ja pole kuulda olnud, et oleks sellist soovi ka avaldanud. EDK-s "spiooni" olemasolul peaksid sellised asjad teada olema.
Me kõik oleme võhikud, ainult erinevates valdkondades.
MargusM.
Sa ise saad ka ju aru, et selle seaduse täitmine viib absurdini. See eeldab, seda, et ma pean iga piiksu peale kutsuma muinsuskaitse kohale. Isegi kui otsin põllult oma kadunud adrahõlma, ei tohi ma enne labidat maasse lüüa, kui muinsuskaitse kohal pole. Ei ole meist keegi selgeltnägija, et teada, mille peale detektor reageerib.
Sa ise saad ka ju aru, et selle seaduse täitmine viib absurdini. See eeldab, seda, et ma pean iga piiksu peale kutsuma muinsuskaitse kohale. Isegi kui otsin põllult oma kadunud adrahõlma, ei tohi ma enne labidat maasse lüüa, kui muinsuskaitse kohal pole. Ei ole meist keegi selgeltnägija, et teada, mille peale detektor reageerib.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline