Viktoriin
-
- Liige
- Kontakt:
A Cruz da Ordem de Cristo, símbolo que adornou, dentre outros, as naus portuguesas durante os descobrimentos.... Kristuse Ordu( Ordem de Cavalaria de Nosso Senhor Jesus Cristo) rist, ordu ise on Templirüütlite järeltulija Portugalis, peale seda, kui 1312 Prantsusmaal ordu likvideeriti. Henrique Meresõitja ise oli üks ordu suurmeistritest. Ilmalikustuna eksisteerib ordu tänaseni. Ordu rahastas Sagresi meresõitjate kooli ja oli igati tegev ülemeremaade hõivamise ettevalmistamisel. Alfonso V omakorda tõotas 5% kõigest ülemeremaade sissetulekutest ordule anda.
Et notre Parole s'appelle Fidélité !
-
- Liige
- Kontakt:
-
- Liige
- Kontakt:
Nojah-noh...Gerd v. Rundstedt just nimelt - der letzte Preusse - niikauaks siis minu küsimust oligi
Ehk nagu Shveigi-raamatus nuttis Baloun - uuuu...nüüd on minu leivatükk samahästi kui peldikusse visatud
On aga kaader siia foorumisse kogunenud - kõike ka teatakse, peab vist saitadminile kirjutama erruminekuavalduse.
Küsi aga!

Küsi aga!
Tegelikult on vaja üsna pisikesi teadmisi ja loogikat ning google teeb kogu ülejäänud töö 
Kahjuks pole aega midagi keerulisemat välja mõelda (noh tegelikult viimasel ajal on mul küsimuste mõtlemisele rohkem aega kulunud kui teistel neile vastamisele). Aga midagi ma siiski küsin:
Mille poolest on tuntud 19. sajandi alguses staabirittmeistri auastmes erruläinud Aleksandr Aleksandrov?

Kahjuks pole aega midagi keerulisemat välja mõelda (noh tegelikult viimasel ajal on mul küsimuste mõtlemisele rohkem aega kulunud kui teistel neile vastamisele). Aga midagi ma siiski küsin:
Mille poolest on tuntud 19. sajandi alguses staabirittmeistri auastmes erruläinud Aleksandr Aleksandrov?
Vaatasin praegu postituste aegu, küsimus jõudis püsida ainult kolm minutit...
Aga uus:
Milline USA lennukitootja rajati kahe Gruusiast pärit konstruktori poolt? Tänaseks on ta üle võetud ühe teise firma poolt, kuid nende "leivanumbriks" olnud lennukitüübil kasutatakse endiselt sama mudelite nimetamise süsteemi.
Aga uus:
Milline USA lennukitootja rajati kahe Gruusiast pärit konstruktori poolt? Tänaseks on ta üle võetud ühe teise firma poolt, kuid nende "leivanumbriks" olnud lennukitüübil kasutatakse endiselt sama mudelite nimetamise süsteemi.
-
- Liige
- Kontakt:
-
- Liige
- Kontakt:
OH poliitilist korrektsust küll ... Asjatu on tänapäeval Aredennide lahingumailt otsida näiteks Jochen Peiper Heavy Metal Rock Cafe'd või Restaurant Rundstedt'i. Kõht jääb täimata, kui Cellesist püüaks leida Lammerding Fast Grill'i... Aga ühe sõjakangelase nimeline söögikoht on lausa olemas. Kus linnas ja kelle nimeline? Ja kuidas seda linnakest mõnedes ameerika turismiteatmikes kutsutakse (õige nime kõrval) 

-
- Liige
- Kontakt:
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist