Lihtsalt reklaam

Raamatud, ajakirjad, muud trükis ilmunud materjalid. Filmid. Webilehed. Muud kohad kust infot ammutada...
Vasta
Reigo
Liige
Kontakt:

Lihtsalt reklaam

Postitus Postitas Reigo »

Olen otsustanud kah blogipidajaks hakata. Isiklikust elust siiski juttu ei tee, vaid rohkem nagu (sõja)ajalooteemadel. Tõsi, ma pole kindel, kui palju selle asjaga viitsin jännata (sest sama hästi võib ju oma jutu militaar.netti postitada). Vähemalt oma viimase teose vigade parandust kavatsen siiski pidevalt täiendada.

http://1917k1920.wordpress.com/
Kasutaja avatar
Marissa
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Marissa »

Ainult 1917-1920?!
Laienda no näiteks seda ka 1939 - 1941 ...
Kes kontrollib olevikku, kontrollib minevikku. See kes kontrollib minevikku, kontrollib ka tulevikku.
Reigo
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Reigo »

Ei-ei, vähemalt praegu mitte.
Arnold
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Arnold »

See blogindus on vähemalt Eestis laiema avalikkuse ette jõudnud tänu poliitikute valimisaegsetele sügelustele - Savisaar kirjutab blogi, siga lendab jne. Ise olen pikemalt vaadanud seda formaati seoses leitud paadimatusega Salmel(s). Huvitav on see, et nii vinge teema puhul puudub praktiliselt igasugune tagasiside, isegi peale inglise- ja venekeelse resümee tekitamist! Avalik tagasiside siis. Aga kui mitmepoolset suhtlust ei teki, siis miks seda üldse vaja on? Kindlasti on blogi parem võimalus oma tegevuse ja mõtete esiletoomiseks, aga neid on juba miljoneid. Seega üks selline eestikeelne militaarportaal ei saa ju peale blogi avamist oma võlu kaotada? 8)
Kasutaja avatar
Arf
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Arf »

Tegelikult hea mõte, sest teemablogide hulgas laiutavad nagunii tehnoloogia, filmi, muusika või kokandusblogid (muuseas, suure loetavusega). Nii et ajaloo teemaline on teretulnud.

Pealegi on võib blogi väga võimas relv olla.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline