Alaealised sõjaväes??

Raamatud, ajakirjad, muud trükis ilmunud materjalid. Filmid. Webilehed. Muud kohad kust infot ammutada...
Kasutaja avatar
JAX
Liige
Kontakt:

Alaealised sõjaväes??

Postitus Postitas JAX »

Tere!!
Tahaks siis teada kas ka eestis on võimalik 16a. sõjaväega liituda???(tegevteenistusse(treeningud jms nagu ka täiskasvanutel mitte noorkotkas)) naiteks inglismaal on võimalik alates 16a. teenima minna tegevteenistusse. :roll:
BackInAction
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas BackInAction »

Ei saa alla 18.aastat kuhugi.
http://vk.kra.ee/index.php?option=com_c ... &Itemid=90
Sellel lingil on kõik ära kirjutatud, et saada tegevteenistusse.
Aga mine Kaitseliitu.
Kasutaja avatar
JAX
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas JAX »

keegi KL-i liige ehk räägiks mis seal tehakse ning kas on korralikud treeningud, kui on üldse. ning kas on ka võimalik minna ajateenistusse 16a.??

Lugupidamisega
Shiim
Moderaator
Kontakt:

Postitus Postitas Shiim »

BackInAction kirjutas:Ei saa alla 18.aastat kuhugi.
http://vk.kra.ee/index.php?option=com_c ... &Itemid=90
Sellel lingil on kõik ära kirjutatud, et saada tegevteenistusse.
Aga mine Kaitseliitu.
Enam ei saa vist tõesti alla 18-aastaselt ajateenistusse minna. Kui mina läksin, siis sellist piirangut veel ei olnud (olin teenima asudes 17-aastane).
[url=http://www.hot.ee/emulaator][img]http://www.hot.ee/emulaator/toetan3.gif[/img][/url]
Summeri pirisemisel on metsavennal aega hüpata laskepessa ja oodata mis sünnib - kas tegemist on inimese, looma või linnuga, või hoopis UFO-ga kirsavoi saabastes, automaat kaelas. Viimasel juhul kohe tuli peale.
Kasutaja avatar
JAX
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas JAX »

Tänud info eest!!! :D
Kasutaja avatar
scout22b
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas scout22b »

98 a. kui hakkasin ajateeenistuse asja ajama olin kah 16. ja kui läksin teenistusse siis olin just 17 saanud. Aga praegu ma kahtlen, kas on tõenäosust saada. Küsija suu pihta ei lööda muidugi. Aga enne kui otsustad minna, mõtle hoolikalt kas tahad ikka nii vara minna. Sellises vanuses jääb sul ilmselt haridustee pooleli. Seda ma küll ei soovita, kindlasti lõpeta keskkool ära ja alles siis mine aega teenima
Fortes fortuna adjuvat
Kasutaja avatar
JAX
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas JAX »

ma saan 16 siis ku olen keskkooli lõpetanud :lol:
ja ma olen sellega arvestanud!!
Kui kellegil on infot veel siis võib ikka siia foorumi üles panna.
kõige enam tahaks laskuriks scouti :wink:
Kasutaja avatar
scout22b
Liige
Kontakt:

Nojah, enne skauti ikka vaja aeg kah ära teenida... Ja kui pole palju küsitud, siis miks just laskuriks?
Fortes fortuna adjuvat
Kasutaja avatar
medal
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas medal »

JAX kirjutas:ma saan 16 siis ku olen keskkooli lõpetanud :lol:
ja ma olen sellega arvestanud!!
Kui kellegil on infot veel siis võib ikka siia foorumi üles panna.
kõige enam tahaks laskuriks scouti :wink:
Kas siin on tegu arvutusvea või child prodigyga? Mina lõpetasin 16-aastaselt 9. klassi. Kordagi istuma ei jäänud ja kooli läksin seitsmeselt.
Kasutaja avatar
scout22b
Liige
Kontakt:

Seda muidugi kah jah, et jäi mullegi arusaamatuks kuidas nii, et 16 ja keskkool läbi? Endal oleks lõpp pidanud olema 17. Ja nii aplju kui mina asja jagan peakski see nagu olema selline miinimumvanus kuna kool peaks läbi saama
Fortes fortuna adjuvat
Kasutaja avatar
JAX
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas JAX »

VAATA asi lihtne ju ega kõigil pole sünnipäev aasta alguses, niiet ma olen kõige noorem klassis :lol: ja muidugi 15a. täis ning kooli lõpp on juuni kuus ja pärast seda kuud (mitte täpselt) on mul sünnipäev!!! VOT lihtne ja loogiline
kalamiis
Uudistaja
Kontakt:

Postitus Postitas kalamiis »

Ma arvan, et sa lõpetad ikka PÕHIkooli. Kolmeaastaselt sa ju ikka kooli ei läinud? :)
Janka
Liige

Postitus Postitas Janka »

Sul võib ju see sünnipäev olla keset aastat, aga arvutamisoskust see ei paranda - vaja ikkagi mõistust. Ja selleks kah mõistust tarvis, et ära jagada, milleks üldse mõistust tarvis on. Nii et õpi, poiss ja kaitseväkke kipu siis kui keskharidus omandatud.

Mul näe on sünnipäev hoopiselt aasta lõpus. Tänu sellele sain aasta varem kooli minna (vanemad lunisid sedamoodi, polnud minu asi kaasa kraaksuda või vastu vaielda - liiga tatt olin siis).
Keskat lõpetati minu ajal 18- või 19-aastaselt, mina näh lõpetasin 17-selt.
Mis mul sellest tolku oli? Kroonu võeti ikkagi siis, kui kuupäev kukkus, täpsemalt, pidasin sünna kodus ära ja järgmisel päeval olin juba lasnaka naridel.
Koju sain "väga noorelt" :D. 19 olin, kui jalg Eestimaa pinda puudutas. Siis oli küll tunne, et hõlmad maailmale valla ja elu ees. Hää tunne oli :wink: .
[i]Last thing I remember, I was Running for the door
I had to find the passage back To the place I was before
"Relax", said the night man, "We are programmed to receive.
You can check-out any time you like, But you can never leave!"[/i]
Shiim
Moderaator
Kontakt:

Postitus Postitas Shiim »

Janka kirjutas: Mul näe on sünnipäev hoopiselt aasta lõpus. Tänu sellele sain aasta varem kooli minna (vanemad lunisid sedamoodi, polnud minu asi kaasa kraaksuda või vastu vaielda - liiga tatt olin siis).
Keskat lõpetati minu ajal 18- või 19-aastaselt, mina näh lõpetasin 17-selt.

Ma ise hüppasin vahepeal ühe aasta üle, nii et kui Sinu puhul sama oleks toimunud, oleksid 16-aastaselt lõpetanud. Nii et ilmvõimatu selline asi ei ole.
[url=http://www.hot.ee/emulaator][img]http://www.hot.ee/emulaator/toetan3.gif[/img][/url]
Summeri pirisemisel on metsavennal aega hüpata laskepessa ja oodata mis sünnib - kas tegemist on inimese, looma või linnuga, või hoopis UFO-ga kirsavoi saabastes, automaat kaelas. Viimasel juhul kohe tuli peale.
Kasutaja avatar
hillart
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas hillart »

On ju mei armsast kodumaa mullastki imelapsi võrsunud. Miks siis kohe irvitada ja õelalt kurjustada. :shock:
Näe, ongi siin üks selline sirgumas. Ja hoopis uhkusest peab meie rind paisuma, et saame kah temaga kaasmaalased olla. :lol: :lol:
Ja kui sellised ajuhiiglased veel KAitseväkke tulevad, siis ... Noh, siis on meie mured kuni viimsepäeva laupäevani murtud ja sellest megaintellektist saab kogu eesti rahva kaitseks jätkuma. :roll:
Postitusi lugedes kasuta kôigepealt oma aju (NB!! peaaju) HOMO SAPIENS !!! (e. foorumlane)

Stellung halten und sterben!!
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline