Probleem "www.eestileegion.com" registreerimisega.

Vaba foorum kus võib arutada mujale mittesobivatel teemadel.
Suletud
urmet48
Liige
Kontakt:

Probleem "www.eestileegion.com" registreerimisega.

Postitus Postitas urmet48 »

Tere!

Mure järgmine:
Tegin endale mainitud leheküljele konto täites etteantud nõuetele vastavad lahtrid. Tuli mailiteade, et olen teinud konto, mille moderaator peab aktiveerima. Aktiveerimisteade pidi tulema uue mailiga. Konto tegin 22.12.08. Siiani pole teist teadet tulnud. Konto tegin samuti "urmet48" kasutajanimega. Kui keegi kaasfoorumlane saaks sealselt moderaatorilt aru pärida, siis oleksin väga tänulik.

Urmet
Uudishimu pole patt!
Faust
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Faust »

Vat ei tea aga mingi nõue on seal ka, et kasutajanimi peaks olema seotud foorumi temaatikaga.
Jumal lõi inimese aga mr. Colt tegi nad kõik võrdseks:
Kasutaja avatar
Troll
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Troll »

Saatsin küsimuse edasi Eestileegion.com administraatorile
Hea võidab alati kurja - kes võidab, see ongi hea!
Kasutaja avatar
Marissa
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Marissa »

Foorumi admini sõnul asukoht PEAB olema määratud, muidu lihtsalt kustutatakse nimi. Seega registreeru uuesti ja pane oma asukoht ka kirja.
Kes kontrollib olevikku, kontrollib minevikku. See kes kontrollib minevikku, kontrollib ka tulevikku.
urmet48
Liige
Kontakt:

Foorumiga Liitujatele teadmiseks:
1. Kasutajanimi olgu seotud enda nime või foorumi teemaga. Ei või kasutada sõjasangarite nimesid! Klounide või antud kontekstist väljasolevate kasutajanimedega pole mõtet isegi liitumist proovida!
2. Pärast regamist foorumi liikmeks, järgnevad teile küsimused. Ilma nendele vastamata foorumi liikmeks ei saa.
3. Kohustuslik liituda soovimisel on märkida oma asukoht. Kui IP aadress sellega ei klapi kustutatakse konto momentaalselt.
4. Kui foorumiga liituja pole poole aasta sees teinud ühtegi postitust, siis tema konto kustutatakse.
5. Suhtlus foorumis toimub eesti keeles ja kellele antud kontekst käib üle jõu, sellel pole mõtet isegi liituda üritada.
6. Kui Te olete arvatud Eesti Leegioni foorumi Vennaskonna hulka ja konto on aktiveeritud, siis esimene asi on enda tutvustamine, alateema all "Foorumiga liitunule!" kus on teema "Tere, mina olen Vennaskonna uus liige". Loomulikult ei nõua me teilt 100% eluloo kirjeldust, vaid enda viisakat tutvustamist vanemaile Vennaskonna liikmeile.
7. Foorumis kirjutame eesti õigekirja reegleid järgides

Lugesin enne konto tegemist reeglid läbi. Lähtudes etteantud reeglistikust täitsin ka andmed.
Uudishimu pole patt!
ictta
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas ictta »

Ma lõpetasin selle pulli ära. Üritasin registreerida, siis saatis veel keegi tegelane sealt maili igasugu küsimustega ning , siis otsustatakse, et kas saad kasutajaks.
Faust
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Faust »

Olin ka antud foorumi liige ja seda ennem, kui need reeglid ja igast küsimused kehtestati. Aga kuna ma ühtegi postitust ei teinud siis mind kustutati ära.
Jumal lõi inimese aga mr. Colt tegi nad kõik võrdseks:
araterI
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas araterI »

Olen ka üritanud ennast sinna paar korda regada aga mingit vastust (peale selle automaatvastuse) sealt küll saanud ei ole. Kuna ühe foorumi aktivistiga meil vaated ei ühti ja reganud olen oma mujal kasutatava nimega, siis pakun, et tegemist on tavalise voluntarismiga - nägu ei meeldi, liikmeks ei saa. Kasutajanime reegel on ka üsna problemaatiline. Selle järgi ei saa ma seal oma mujal foorumites kasutatava nime all regada. Foorumi teemaga (Eesti Leegion) seotud kuid mitte sõjasangari nimi. Mis see küll olla võiks?
urmet48
Liige
Kontakt:

Vähemalt pole ma oma murega üksi. Soovitati uuesti konto teha, kuid miski kood koguaeg valesti sisestatud :( Ometi kirjutan koodi nagu seal kirjas on.
Uudishimu pole patt!
Kasutaja avatar
oleeg
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas oleeg »

Polegi pikalt midagi öelda: "Ka Sina, Brutus ..."

:wink:

terv
o
Wiking
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Wiking »

Milleks paanitseda. See on kinnine foorum ja selle liikmeid valitakse.

Mis puutub sinusse urmet48, siis ju sa ei suvatsenud küsimustele vastata, mis sulle vastamiseks saadeti ja igale liitujale saadetakse. See ongi kõik. Minu teada on www.EestiLeegion.com lehel olemas üleval ka oma mailiaadress, st et kui on elementaarset tahtmist midagi küsida, leiab selle ka lehelt üles.

Foorumi näol ei ole tegu apoliitilise liivakastiga, kus asjadest õigete nimedega rääkida ei tohi, mis eeldab, et igal naljamehel sinna ka asja pole, ega saagi olema.

Aga, eks kel huvi, see proovib.
Viimati muutis Wiking, 15 Jaan, 2009 12:22, muudetud 1 kord kokku.
vre
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas vre »

Karm värk!Puha naljamehed koos.
Kasutaja avatar
Coger
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Coger »

Üritasin ka sinna regada mõni kuu tagasi, ka kasutajanimi sai valitud just selline, mis igatahes peaks selles foorumis aktsepteeritud olema. Ja ootama ma jäingi, ehkki kriteeriumid said kõik täidetud. [... Roppused kustutatud.]
et see vana nodi maamunalt ja maamunast veel niipea ei lõppeks!
Wiking
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Wiking »

Coger kirjutas:Üritasin ka sinna regada mõni kuu tagasi, ka kasutajanimi sai valitud just selline, mis igatahes peaks selles foorumis aktsepteeritud olema.
Ju siis oli asju, mis polnud aksepteeritud. Palju kisa - vähe kasu!
MOrav
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas MOrav »

Jällegi peaks olema seisukohad selged? Teise foorumi siseeluga tegelemiseks on siin Wikingil antud soovitus sealseks meiliaadressiks.

Seda enam, et:

Kokku on 172 liitunud kasutajat
Uusim liitunud kasutaja on urmet48
Suletud

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist