7,62mm püstol

Vaba foorum kus võib arutada mujale mittesobivatel teemadel.
Kasutaja avatar
sigalahe
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas sigalahe »

Olen ka tähele pannud ,et viimasel ajal siin lõbusat rahvast käima hakanud,küll küsitakse ega moona või "elus relvi "müüa pole,küll pakutakse ise müüa j.n.e. Eks politsei vaja ka plaani täita ja kinnimajas vabu kohti ilmselt üle :lol: Eks siis otstarve pühendab abinõu ja kunstlikult loodud või provotseeritud kuri ja süütegu on läbi aegade politsei-miilitsa leivanumber olnud :)
propatria
Moderaator
Kontakt:

Postitus Postitas propatria »

Borja kirjutas:...
Et mul ka selline naljakas tunne - mingi veider külaline siin segast peksab... Et moded võiks vist kogu selle kahtlase iba üldse ära kustutada vä :lol:
Teema algataja postist pole võimalik välja lugeda, et inimene sooviks seadusi rikkuda.
Otse vastupidi - soovitakse teavet, kuidas asja nii ajada, et pahandust ei tule.

Aga eks igaüks võta kõike kohe oma mõttemalli järgi ja lisa nö "ridade vahele" seda, mida soovitakse või kardetakse...

Loomulikult pole välistatud ka mingi provokatsioon.

Selle juures on kõige näotum, et kannatada saab mõni lapseohtu lihtsameelne inimene, kelle elu lihtsalt rikutakse ära.

Tõsine tegija ei lähe selliselt liimile ja isegi ei räägi privaatvestluses võõraga taolistest asjadest.

Kuna teema algataja sai eespool oma murele vastuse, siis edasiste jamade vältimiseks olen sunnitud tegema seda, mida kindlasti paljud (õnneks mitte enamus!) nimetavad sõnavabaduse ja demokraatia jõhkraks jalgealla tallamiseks... jne. jne.

Teema lukku!

ProPatria
Hea sõna ja pussiga saavutab enamat, kui lihtsalt hea sõnaga...
Suletud

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist