Värviraamat iseendale
Värviraamat iseendale
Nagu pealkirjas öeldud, joonistasin värviraamatu iseendale.
Tuleb välja, et siiski mitte. Hurraaa!
Tuleb välja, et siiski mitte. Hurraaa!
Viimati muutis Luuraja, 16 Jaan, 2009 11:22, muudetud 1 kord kokku.
Tõde on selle poolel, kes vähem valetab.
Слава Україні!
Героям слава!
Слава Україні!
Героям слава!
-
Joss Metsast
- Liige
- Kontakt:
Vägev värvifantaasia!Joss Metsast kirjutas:Suured tänud,
Järeltulev põlv kiitis heaks ja hakkas usinasti põnevaid maskeerimiskeeme välja mõtlema. Tekkis lausa tunne et mõnest võiks šnitti võtta mudeli värvimisel, näiteks punase-, lilla-, rohelisetriibuline Brewster erkroosa kapoti ja sinise propelleriga
Слава Україні!
Героям слава!
Слава Україні!
Героям слава!
Võtsin lingi maha, sest happy hour on läbi saanud 
Olen praegu nii rõõmus, nagu ei iial varem, sest leidsin raamatule väljaandja! Elagu ja õitsegu Koolibri!
Maa peale tagasi tulles - trükkiminekuga läheb ilmselt veel mõnevõrra aega, sest esmalt antakse välja minu autoraamatud.
Pisikesi eelvaateid saab näha siit: http://picasaweb.google.com/indrek.kuuse/
Olen praegu nii rõõmus, nagu ei iial varem, sest leidsin raamatule väljaandja! Elagu ja õitsegu Koolibri!
Maa peale tagasi tulles - trükkiminekuga läheb ilmselt veel mõnevõrra aega, sest esmalt antakse välja minu autoraamatud.
Pisikesi eelvaateid saab näha siit: http://picasaweb.google.com/indrek.kuuse/
Слава Україні!
Героям слава!
Слава Україні!
Героям слава!
Väga toredad raamatud. Tubli töö, mis vääriks preemiat
Ootan muidugi huviga, kas kunagi ka otse riigikaitse teemalist midagi välja anda on võimalik. Näiteks kaitseväe sõidukid või siis Mereväe laevad läbi aegade. Seda võiks peastaabi press isegi veidi rahaliselt toetada, sest tegu ikkagi natuke riigikaitse alase kasvatusega.
Ootan muidugi huviga, kas kunagi ka otse riigikaitse teemalist midagi välja anda on võimalik. Näiteks kaitseväe sõidukid või siis Mereväe laevad läbi aegade. Seda võiks peastaabi press isegi veidi rahaliselt toetada, sest tegu ikkagi natuke riigikaitse alase kasvatusega.
Mul loksub igasugu muude asjade seas pidevalt peas värviraamat nimega "Kaitsevägi".hummel kirjutas:...Ootan muidugi huviga, kas kunagi ka otse riigikaitse teemalist midagi välja anda on võimalik. Näiteks kaitseväe sõidukid või siis Mereväe laevad läbi aegade. Seda võiks peastaabi press isegi veidi rahaliselt toetada, sest tegu ikkagi natuke riigikaitse alase kasvatusega.
Eesti sõdur, snaiper, tankitõrjemeeskond, pioneer, suurtükivägi, ohvitserid, vormid ja õlakud, soomuk, Scouts-pataljon, Kaitseliit, Vahipataljon (presidendivalve) , laevastik...
Ausõna, ma olen sellist raamatut ilma pikemalt mõtlemata nõus joonistama...
Peab kirjastusega nõu pidama. Arvan, et Koolibrile idee meeldib
Слава Україні!
Героям слава!
Слава Україні!
Героям слава!
Ma soovtaks ka peastaabi pressiga veits nõu pidada. Äkki leiavad isegi toetuseks raha natukese ja ehk tuleb suisa väike promo. Pressiteade, kusagil üritusel (näit võidupüha) avalik planeeritud esitlus vms.
Kui suurtükkidest näidiseks fotomaterjali vaja, võin alati aidata. Ma usun, et igasugusest natukegi raskemast tehnikast raamat oleks kõige perspektiivikam. Laevad, autod, soomukid, relvasüsteemid.
Kui suurtükkidest näidiseks fotomaterjali vaja, võin alati aidata. Ma usun, et igasugusest natukegi raskemast tehnikast raamat oleks kõige perspektiivikam. Laevad, autod, soomukid, relvasüsteemid.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Qwerty226 ja 2 külalist