Wehrmacht.pri.ee foorumiga jama!

Vaba foorum kus võib arutada mujale mittesobivatel teemadel.
Kasutaja avatar
gnadenlose
Liige
Kontakt:

Wehrmacht.pri.ee foorumiga jama!

Postitus Postitas gnadenlose »

Nii, nüüd selline lugu, et kui lähen wehrmacht.pri.ee lehele, viskab mul kuvari punaseks ja näitab selleist hoiatavat teksti:

Reported Attack Site!
This web site at www.wehrmacht.pri.ee has been reported as an attack site and has been blocked based on your security preferences.
Attack sites try to install programs that steal private information, use your computer to attack others, or damage your system.
Some attack sites intentionally distribute harmful software, but many are compromised without the knowledge or permission of their owners.

Ja pakub mulle variante sellelt saidilt na*ui tõmmata, uurida blokeeringu põhjust või ka ignoreerida seda hoiatust ja jätkata saidil tegevust (see muidugi ülivaevaline, sest absoluutselt iga kliki järel pean jälle nägema punast hoiatust ja vajutama "ignore"-nuppu).
Kas kellelgi teisel pole täna wh-foorumiga sama jama olnud? Kas ma ise saan kuidagi nii teha, et seda lehte ilma hoiatuseta kasutada saaksin? Või peab tõesti nimetatud foorumi omanik (sealne kasutaja uscha) ise probleemi lahendama (sest nagu ma aru saan, on alarmi põhjus see, et tema sait toodaks justnagu mingit üliohtlikku softi)??

:shock:
Viimati muutis gnadenlose, 23 Jaan, 2009 14:44, muudetud 1 kord kokku.
Гив Ми Мани
Kasutaja avatar
skulmars
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas skulmars »

mingi uss on seal sees, peaks olema foorumiomaniku lahendada

Diagnostikaleht:wehrmacht.pri.ee

Mis on saidi wehrmacht.pri.ee praegune seis?

Sait on kahtlaste saitide nimekirjas. Selle saidi külastamine võib teie arvutile kahju tuua.

Osa saidi tegevusest on viimase 90 päeva jooksul 1 kord/korda kahtlaseks tunnistatud.

Mis juhtus, kui Google seda saiti külastas?

Viimase 90 päeva jooksul leiti selle saidi 2 testitud lehe hulgast lehelt/lehtedelt 2 ilma kasutaja nõusolekuta allalaaditud ja installitud õelvara. Google külastas seda saiti viimati 2009-01-22 ja kahtlane sisu leiti 2009-01-22.

Õelvara hulka kuuluvad 2 scripting exploit(s). Keskmiselt nakatus sihtseadmes 1 uut protsessi.

Õelvara hostitakse 1 domeenis, s.h thesoulless.info/.

This site was hosted on 1 network(s) including AS34702 (WAVECOM).

Kas see sait on õelvara levituse vahendaja toiminud?

Viimase 90 päeva jooksul pole wehrmacht.pri.ee ühelgi saidil nakkuse vahendajana toiminud.

Kas see sait on õelvara hostinud?

Ei. See sait pole õelvara viimase 90 päeva jooksul hostinud.

Kuidas see juhtus?

Mõnel juhul saavad kolmandad osapooled seaduslikele saitidele õelvara koodi lisada, mille tulemusel kuvataksegi hoiatusteade.

Järgmised sammud.

* Pöörduge tagasi eelmisele lehele.
* Kui te olete selle veebisaidi omanik, siis võite taotleda Google'i Webmaster Tools'i abil oma saidi ülevaatust. Lisainformatsiooni ülevaatamise toimingu kohta leiate Google'i Webmaster'i abikeskusest.
Alati võib pakkuda Eesti üliõpilasorganistasioonide sümboolikat, fotosid 2MS eelsest ajast
Kasutaja avatar
Manurhin
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Manurhin »

Mul pole küll mingeid probleeme.
Kirves pole mänguasi, raiuge see omale pealuu sisse!
"Suured inimesed on ikka tõesti imelikud," ütles ta endamisi lihtsal moel, kui ta oma teekonda jätkas.
Kasutaja avatar
skulmars
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas skulmars »

Manurhin kirjutas:Mul pole küll mingeid probleeme.
firefoxiga esineb see proble aint, IE-ga ja Chrome-ga ok
Alati võib pakkuda Eesti üliõpilasorganistasioonide sümboolikat, fotosid 2MS eelsest ajast
Kasutaja avatar
gnadenlose
Liige
Kontakt:

Ok, tänan muidugi, aga mina Firefoxi kasutajana pean siis ilmselt ootama, kuni probleem kusagi minu kompuutrist väljaspool lahendatakse?
Гив Ми Мани
obey
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas obey »

huvitav, endal ka see kala.
saidil midagi mäda, kasutajatunnuseid ei riski sisestama hakata.
Kasutaja avatar
Manurhin
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Manurhin »

Mul on firefox ja kõik toimib.
Kirves pole mänguasi, raiuge see omale pealuu sisse!
"Suured inimesed on ikka tõesti imelikud," ütles ta endamisi lihtsal moel, kui ta oma teekonda jätkas.
Kasutaja avatar
gnadenlose
Liige
Kontakt:

Mul isegi bookmarkides mingi punane keelumärk wh-fooruminime juurde tekkinud :?

Muutsin teema nime ka asjakohasemaks, sest nagu näha, on häda laiem, kui vaid minusse puutuv.
Гив Ми Мани
Kasutaja avatar
irma31
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas irma31 »

Mul on ka firefox ja kõik on täiesti korras.
Kasutaja avatar
AddressUnknown
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas AddressUnknown »

Mul on antud hetkel täpselt sama teema :?
Kasutaja avatar
AddressUnknown
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas AddressUnknown »

Just praegu wehrmachtii foorumil olles blokkis mu antiviirus rünnaku!
Hoiatan, kui teil puudub korralik viirusetõrje, ärge külastage antud lehte kuni karantiini kadumiseni!!!
valloon
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas valloon »

AddressUnknown kirjutas:Just praegu wehrmachtii foorumil olles blokkis mu antiviirus rünnaku!
Hoiatan, kui teil puudub korralik viirusetõrje, ärge külastage antud lehte kuni karantiini kadumiseni!!!

Tänan hoiatamast. 8)
Kes ajalugu ei mäleta,elab tulevikuta.
araterI
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas araterI »

wechrmacht.pri.ee lehega on sama probleem mis paljude teiste lehtedega viimasel ajal. Näiteks punamust.org lehega juhtus just sama lugu.

Chrome ja IE ei pruugi karjuda sest nende turvameetmed on vaikimisi lahjemad kui Mozilla Firefox-il. Seetõttu Firefox viskabki pildi punaseks.

Foorumi omanikul tasuks mõne asjatundjaga üle kontrollida, ega keegi ei ole sokutanud sinna lehele midagi kahtlast. See näeb välja umbes nii, et saidi admini teadmata muugitakse sisse ja ilma edvistamata sokutatakse leheküljele nähtamatu iframe ehk siis tükk lehte, mille sees näidatakse hoopis mingit suvalist muud lehte. Ja tollele suvalisele muule lehele on istutatud tripper, mis teeb igasugu pahandust.

Kui tripper edukalt välja ravitud siis võib ka Googlele teada anda, et enam ei tilgu ja sait muutub ilma punaseta vaadatavaks varem kui on veebilehtede indekseerijate kammimistsükkel - no nii paar nädalat.
Kasutaja avatar
ormsö
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas ormsö »

Ise olen MAC-i kasutaja ja teatavasti sellele süsteemile praktiliselt viiruseid pole, aga ka mul hoiatab Safari netisüsteem ussi eest.
urmet48
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas urmet48 »

Ka minul viskab lehe punaseks. Pole seda kohta edasi nokkima läinud. Ehk läheb mõõda see keeluaeg seal mingi hetk.
Uudishimu pole patt!
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 6 külalist