www.myplasticmodels.com

Militaartehnika mudelitest. Tehnoloogiad ning mõõtkavad ei ole piiratud.
Vasta
muhno
Liige
Kontakt:

www.myplasticmodels.com

Postitus Postitas muhno »

Tegemist on minu väikse kodulehega. Lehe idee sain kunagi kui hakkasin oma esimest mudelit kokku panema. Minu soov oleks, et sinna lehele satuks iga eestlase parimad mudelid. Tahaks millaski ühe enda oma ka peagi ülesse panna, kui saan korralikud pildid tehtud

Kes aga siit foorumist tahaks sinna miskit ülesse panna peaks arvestama sellega, et piltid peaksid ikka head olema. Hea oleks et taust oleks kas üleni valge või siis miski muu mis sobiks mudeliga. Ei oota sinna pilte kusagilt lauanurgalt . Ja võiks ikka valmismudeleid panna. Muidugi on ka oodatud selline variant kus on pildid mudeli kokkupanekust ja siis valmismudelist.

Kel huvi selle lehe vastu võiks registreerida end sinna ja saaks ise panna ülesse postitusi. Kui aga ise ei viitsi jamama hakata võib pildid mulle saata koos mingi lühikese tutvustava jutuga.

Kuna leht on päris uus siis igasugused soovitused ja ideed on teretulnud. Kui idee või soovitus hea, siis saaks neid ka rakendada lehel.

http://www.myplasticmodels.com
Viimati muutis muhno, 27 Jaan, 2009 17:59, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar
FW Anton
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas FW Anton »

Üritus on hea kuid puudub eesti keelne versioon. See tuleks kindlasti teha.
Anton - horridoo!
muhno
Liige
Kontakt:

FW Anton kirjutas:Üritus on hea kuid puudub eesti keelne versioon. See tuleks kindlasti teha.
eks selle kallal tuleb tulevikus tegutseda. Hetkel saab aga ju inglis keelses versioonis ka tegutseda
Luciano
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Luciano »

väga tubli algatus - eesti plastik maailma!

Panen kindlasti ka oma dio pidid sinna üles kui selleks aega saan. Hetkel tahaks head pildid veel tegemist. Seebikaga läheb osa masendust kaduma.
Pakkuda võib filateeliat perioodist 1918-1941.
www.aiaimpeerium.ee
muhno
Liige
Kontakt:

Mul selline küsimus, et siin palju mudelite austajaid ja sooviks teiepoolseid ideid kus võiks seda lehte reklaamida.
Oodatud on kõik mudelite foorumid, blogid ja lehed.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 5 külalist