O: kuulivest ja killuvest
O: kuulivest ja killuvest
Vaja paar vana vesti, eesmärgiga neid kasutada laskmistel sihtmärkide varsutusena.
Ehk siis otsin vanu killuveste ja ka kuuliveste. Eelistatud kevlar! Näiteks politsei vanad vestid ja praegused EKJ killuvestid (USA või Iisrael).
Pakkuda pole mõtet korralikke veste, sest eesmärgiks pole demonstreerida kuulipeatamisvõimet, pigem killukaitset ja pakkuda "elavamat" vastast.
Maksta väga palju ei taha, aga ma usun, et me leiame tasumise osas ühise keele.
PM esialgu
Ehk siis otsin vanu killuveste ja ka kuuliveste. Eelistatud kevlar! Näiteks politsei vanad vestid ja praegused EKJ killuvestid (USA või Iisrael).
Pakkuda pole mõtet korralikke veste, sest eesmärgiks pole demonstreerida kuulipeatamisvõimet, pigem killukaitset ja pakkuda "elavamat" vastast.
Maksta väga palju ei taha, aga ma usun, et me leiame tasumise osas ühise keele.
PM esialgu
professional retard
vest
Saatsi ps
Re: vest
Tänan, aga kordan teiste jaoks sulle saadetud PS-i:MG72 kirjutas:Saatsi ps
Ma mõtlen ca 80-ndatest või nii. See vest sul paistab rohkem 50-ndatest olema, aga ma pole ka spets. Vaja oleks rohkem tänapäevasema välimusega - riidest ja kevlarist, nö klassikalist vesti.
professional retard
Mõlemad tunduvad minevat liiga kvaliteetseks - lähen konkreetsemaks oma näidetega:ictta kirjutas:on olemas vene raske vest (paistab, et keraamiliste plaatidega) ja vene kuulikindel kilp. müük oleneb pakutud hinnast.
ma otsin
1) pigem politseis olnud (sinise katteriidega) kuulivesti
2) killuvesti, mis praegugi kasutusel EKJ-s (so. kas USA või Iisraeli oma)
3) kuna kõik saavad kohe tina, siis on (rahaliselt) parem, kui tegu on räbalamat sorti ehk rohkem juba ette mahakandmisele määratud asjadega
4) hea oleks, kui tüki hind üle 500.- (sh transpordikulud) ei läheks
5) veel kord - pigem äraviskamisele kuuluvad asjad, sest kasutust leiavad nad elutute objektide "seljas" sihtmärgi elusamaks muutjatena
Sinu pakutud soomusvesti võtaks hea meelega, aga jällegi - raha väga ei taha anda, kuid mulle tundub, et sa pakud korralikke asju. Kilbi all mõtled sa seda OMONis kasutatud hõbedast tooni(?) kilpi?
professional retard
Mul allolevas müügiteemas kaks kevlarvesti pakkuda:
http://www.militaar.net/phpBB2/viewtopic.php?t=15115
http://www.militaar.net/phpBB2/viewtopic.php?t=15115
Krt, näeb täitsa OK välja, kahju sellist otse "mahalaskmisele" saata.ictta kirjutas:500-ga võin sulle sellise müüa , mis oli ka politseis kasutusel kuni hakkasid Soomest vestid tulema. Tegu, siis vene raske vestiga.
Sama käib ka Pirr-i pakutud vesti kohta. Lähikontakti sellistega enam ei astuks, aga suuremate distantside peal töötavad veel küll - kes saaks neid veel kasutada killuvestina, kes relvatoe/lisasoomusena kuskil lasekpesas/punkris/autoistme seljatoes.. Kahju hakkab. Ootame veel..
Aga panen mõlemad pakkumised kõrva taha
Ehk on kellelgi ka räbalat killuvesti?
professional retard
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline