M: USA armee uus digilaiguga vorm (müüdud)
ehh, võtangi siis sõnalt sabast kinni ja teen sellise ettepaneku:usarmy kirjutas:seal kus vaja olla onpõhiliselt kesklinnas
Kuna ise olen praegu pealinnas koolituse pärast ja jalamees, siis kas sa oleksid nõus selle vormiga mõnel õhtul Pirita selveri juurde tulema?
Vaataks seal asja üle ja kui sinu kaup rahuldab minu nõudmised, siis teeks diili ära

Et siis mina saaksin sinna tulla igal tööpäeva õhtul alates kella 17:00, reedesed päevad ei sobi.
Kuidas sinuga lood on?
Selgituseks veel niipalju, et olen ise 185cm pikk ja see täpne sinu vormi pikkusepiiridesse mahtumine tebki mind veic murelikuks.
Niisiis, anna teada, kas Pirita selver on sinu aoks mõistlik kokkusaamise paik ja ku ion, siis saada mulle enda tel. nr. ,et saaks ühendust võtta.
- Tundmatu Sõdur nr. 5
- Liige
Kas seal muud laiku ka müügilludvig kirjutas:Kel huvi sellise vormi vastu siis rakveres dünamo poes,seal kus kõik jahi ja kalameeste kraam on sellised vormid täitsa müügil.uued hind 550-.

AKf Just plain mean: "Kui hinnata meie kaitsevõime kasvu kiiruse järgi, millega uusi embleeme suudetakse toota, siis on tulemus ilmselt fantastiline..."
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: mait86 ja 2 külalist