M: USA kevlar kiiver

igasugu stuff mis käib siia alla

NB! www.militaar.net ei kanna mingit vastutust ostetava või müüdava kauba päritolu, kvaliteedi ja legitiimsuse eest, ostu-müügitehingud toimuvad osapoolte enda vastutusel.
Wiking
Liige
Kontakt:

M: USA kevlar kiiver

Postitus Postitas Wiking »

Hind 600 EEK. Kaasas lõuarihm ja kiivrit tutvustav brošüür.
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
Kadalipp
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Kadalipp »

Pakuks huvi kiivri vanus kui võimalik tuvastada.
Wiking
Liige
Kontakt:

Kadalipp kirjutas:Pakuks huvi kiivri vanus kui võimalik tuvastada.
Mingeid numbreid on seal sees üksjagu, kus peaks olema see aastanumber? Kiiver iseenesest kasutatud ei ole, on seisnud.
mongol
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas mongol »

No "manualil" on aastanumbriks 2000 - kui pole suvalist (värskemat) manuaali lisaks pandud, siis on kiiver aastast 2000. Loogiline ju?
professional retard
Wiking
Liige
Kontakt:

mongol kirjutas:No "manualil" on aastanumbriks 2000 - kui pole suvalist (värskemat) manuaali lisaks pandud, siis on kiiver aastast 2000. Loogiline ju?
Tore kuulda "sherlock". Nii ta ka peaks olema, sest manuaal tuli koos kiivriga komplektis.
mongol
Liige
Kontakt:

Wiking kirjutas:Tore kuulda "sherlock". Nii ta ka peaks olema, sest manuaal tuli koos kiivriga komplektis.
Oleks muidu vait, aga toon ei meeldi..

Kes garanteerib, et manuaal tuli just selle kiivriga kaasa?
Sherlockile ütleb kõhutunne, et kuigi "kiivrit kasutatud ei ole", paistab ta kulunud.
Täkked kiivril tähendavad, et ta on seisnud kuskil, kus ta päris puutumatult olla ei saanud ehk siis tegelikult on kiiver kasutatud, mis sest, et ta peas pole ehk olnudki (kuigi ka seda saab varjata - higipaela jms. vahetamise läbi - neid paelu just eelmine aasta laiali ka jagati kohati, vahetasin endagi kiivril vanad ära).
Samuti võib kevlar olla juba "murenema" hakanud, kui kiiver need 8,5 aastat seisis kuskil riiulil, sattudes regulaarselt päikese kätte. Päike ju liigub üle taeva ja "piilub" tubadesse..

Kui ma nüüd otsiks endale täiesti "tutikat" ehk siis mitte ühtegi vopsu saanud kiivrit, siis see kaup pole minule. Sõjaväelise otstarbega kiivri puhul need mõned vopsud ehk midagi ei teegi, veidi rohkem on mõtet mõelda kevlari vananemise peale. Ja see hind..

Vabandan veelkord, aga nähvamise peale ei kavatse ma ka vait olla..
professional retard
Wiking
Liige
Kontakt:

Ega see kaagutamine nagu suurt muuda. Siin on kehtinud vana hea tava kui ei taha, siis ei mulise. Kui sellest lugu ei oska pidada, eks siis võid ju oma tulevastes teemades leida ka mitmekülgseid sõnavõtte ja ära siis hädalda.

Mis puutub kiivrisse, siis tema lugu ma ei tea. Tean, et see tuli müüki ühe korraliku sõjamehe kaudu ja sellega ka asi piirdub. Kui aga hinnast rääkida, siis see on väga soodne - 600ga amide kiivreid just lademeis ei liigu. "Tutikaks" ei ole ma ka kiivrit nimetanud kui seda kuskilt välja loed, siis vabanda küll väga, aga sul tuleks endale "tutikaid" ajusid otsida.
Kasutaja avatar
Pirr
Liige

Postitus Postitas Pirr »

OT küll aga kus see kirjutatud on, et brošüüri ja kiivri valmistamise aastad peavad samad olema? Muudeti kiivritel 2000 a. äkki midagi ja lasti siis hiigelsuur kogus brošüüre trükipressist välja. Kiiver võib väga vabalt olla ka uuema aastaarvuga.

Need pretensioonikad "täkked" piltidel on ka paras naljanumber juba, rohkem nagu määrdunud tolmused kohad, ei muud.
Kasutaja avatar
speedsta
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas speedsta »

Pirr kirjutas:OT
Need pretensioonikad "täkked" piltidel on ka paras naljanumber juba, rohkem nagu määrdunud tolmused kohad, ei muud.
Kehva balletitantsijat segavad ka munad 8)
Kui on probleem, tõmba lõuga
mutionu
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas mutionu »

Võimalik, et veel teemast välja, ma pole kiivritega eriti kursis.
Mis peamõõdule see sobiv on? Või on "üks sobib kõigile"?
Wiking
Liige
Kontakt:

mutionu kirjutas:Võimalik, et veel teemast välja, ma pole kiivritega eriti kursis.
Mis peamõõdule see sobiv on? Või on "üks sobib kõigile"?
Voodri sees on suurus M. Ja veel on seal trükitud "LOT 05". Ise pole ka spetsialist ja ei oska rohkem miskit kosta. Enda pea suurus maakeeli 58 ja mulle läheb see kiiver ilusasti pähe.
mongol
Liige
Kontakt:

Wiking kirjutas:Ega see kaagutamine nagu suurt muuda. Siin on kehtinud vana hea tava kui ei taha, siis ei mulise. Kui sellest lugu ei oska pidada, eks siis võid ju oma tulevastes teemades leida ka mitmekülgseid sõnavõtte ja ära siis hädalda.
/---/
siis vabanda küll väga, aga sul tuleks endale "tutikaid" ajusid otsida.
Võtsin sõna, kuna avaldasin arvamust ja sellele vastati põhjendamatult teravalt - minu jaoks oli sinu avaldatud "teravmeelsus" solvav. Kui "mulisemiseks" loetakse arvamuseavaldamist, et kui brošüüril on aastaarv "X", (mis tähendab, et kiiver saab olla (maksimaalselt) 2009-X = Y aastat vana), siis ei tunne mina endal süüd provotseerimises.

Ja kuna sa jätkad solvangutega, siis pole mul midagi muud lisada, tulemust sel niikuinii pole. Edu edaspidistes ärides.

PS. Kiivri reguleeritav peapael (headband) peaks olema reguleeritav umbkaudu vahemikus 55-60 peaümbermõõtudele, M-suurus kiiver on mugav just 57-59 peaga kandjatel. Mul endal on 58 ja kiiver M - fits like a glove. Arvude puhul lähtun isiklikust kogemusest.
professional retard
Wiking
Liige
Kontakt:

mongol kirjutas:Ja kuna sa jätkad solvangutega, siis pole mul midagi muud lisada, tulemust sel niikuinii pole. Edu edaspidistes ärides.
Kuskil polnud mingit solvangut. Kui sul nii õrn hingeelu on, siis ära otsi parem teravaid elamusi ja leia endale sobiv tegevus. Aga kui ikka teinekord kuidagi ei saa olla ja miskit vaevab, siis on ka privaatsõnumid. "Sherlock" on minu teada pigem kompliment, pane see endale kõrvataha. Mis aga sinult sellele järgnes oli tõepoolest mulin ja teema solkimine. Siin on olnud alati lihtsad reeglid: kui asjade vastu huvi puudub, siis pole ka mõtet "tarka" panna, ei ole siinne foorumirahvas just eilsete killast, kes suu lahti kuulaks ja silda viskaks.
mongol kirjutas:PS. Kiivri reguleeritav peapael (headband) peaks olema reguleeritav umbkaudu vahemikus 55-60 peaümbermõõtudele, M-suurus kiiver on mugav just 57-59 peaga kandjatel. Mul endal on 58 ja kiiver M - fits like a glove. Arvude puhul lähtun isiklikust kogemusest.
Vot see on juba teemakohane ja mehele omane jutt.
Viimati muutis Wiking, 07 Veebr, 2009 18:15, muudetud 1 kord kokku.
Wiking
Liige
Kontakt:

Eesti Vabariigi sünnipäevakuu puhul laseme hinna päris soodsaks. 500 EEK'i.
Wiking
Liige
Kontakt:

450 EEK :arrow:
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot] ja 2 külalist