Oleks muidu vait, aga toon ei meeldi..Wiking kirjutas:Tore kuulda "sherlock". Nii ta ka peaks olema, sest manuaal tuli koos kiivriga komplektis.
Voodri sees on suurus M. Ja veel on seal trükitud "LOT 05". Ise pole ka spetsialist ja ei oska rohkem miskit kosta. Enda pea suurus maakeeli 58 ja mulle läheb see kiiver ilusasti pähe.mutionu kirjutas:Võimalik, et veel teemast välja, ma pole kiivritega eriti kursis.
Mis peamõõdule see sobiv on? Või on "üks sobib kõigile"?
Võtsin sõna, kuna avaldasin arvamust ja sellele vastati põhjendamatult teravalt - minu jaoks oli sinu avaldatud "teravmeelsus" solvav. Kui "mulisemiseks" loetakse arvamuseavaldamist, et kui brošüüril on aastaarv "X", (mis tähendab, et kiiver saab olla (maksimaalselt) 2009-X = Y aastat vana), siis ei tunne mina endal süüd provotseerimises.Wiking kirjutas:Ega see kaagutamine nagu suurt muuda. Siin on kehtinud vana hea tava kui ei taha, siis ei mulise. Kui sellest lugu ei oska pidada, eks siis võid ju oma tulevastes teemades leida ka mitmekülgseid sõnavõtte ja ära siis hädalda.
/---/
siis vabanda küll väga, aga sul tuleks endale "tutikaid" ajusid otsida.
Kuskil polnud mingit solvangut. Kui sul nii õrn hingeelu on, siis ära otsi parem teravaid elamusi ja leia endale sobiv tegevus. Aga kui ikka teinekord kuidagi ei saa olla ja miskit vaevab, siis on ka privaatsõnumid. "Sherlock" on minu teada pigem kompliment, pane see endale kõrvataha. Mis aga sinult sellele järgnes oli tõepoolest mulin ja teema solkimine. Siin on olnud alati lihtsad reeglid: kui asjade vastu huvi puudub, siis pole ka mõtet "tarka" panna, ei ole siinne foorumirahvas just eilsete killast, kes suu lahti kuulaks ja silda viskaks.mongol kirjutas:Ja kuna sa jätkad solvangutega, siis pole mul midagi muud lisada, tulemust sel niikuinii pole. Edu edaspidistes ärides.
Vot see on juba teemakohane ja mehele omane jutt.mongol kirjutas:PS. Kiivri reguleeritav peapael (headband) peaks olema reguleeritav umbkaudu vahemikus 55-60 peaümbermõõtudele, M-suurus kiiver on mugav just 57-59 peaga kandjatel. Mul endal on 58 ja kiiver M - fits like a glove. Arvude puhul lähtun isiklikust kogemusest.
Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot] ja 2 külalist