O: head saapad jm varustus peatsele kaitseliitlasele

igasugu stuff mis käib siia alla

NB! www.militaar.net ei kanna mingit vastutust ostetava või müüdava kauba päritolu, kvaliteedi ja legitiimsuse eest, ostu-müügitehingud toimuvad osapoolte enda vastutusel.
Vasta
drcott
Uudistaja
Kontakt:

O: head saapad jm varustus peatsele kaitseliitlasele

Postitus Postitas drcott »

Ühesõnaga küsimus selles, et oleks soov endale häid saapaid osta.
Kuna ees Kaitseliiduga liitumine, siis ma arvan, et sellest vihjest piisab, et mille jaoks: igasugused rännakud jne :)
Ja veel, ehk keegi viitsib jagada, et mis kama peaks veel muretsema. Kõik soovitused on teretulnud :)

Tänud ette, kes viitsib vastata.
Stünde ich wieder am Anfang, würde ich wieder handeln wie ich handelte, auch wenn ich wüßte, daß am Ende ein Scheiterhaufen für meinen Flammentod brennt.
Kasutaja avatar
Mazz
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Mazz »

Milleks osta kui saab tasuta?
KL peab midagi väljastama ka ju, sain saapad, rootsi mundrid, seljakoti ja muud nipet-näpet.
drcott
Uudistaja
Kontakt:

Postitus Postitas drcott »

Mazz kirjutas:Milleks osta kui saab tasuta?
KL peab midagi väljastama ka ju, sain saapad, rootsi mundrid, seljakoti ja muud nipet-näpet.
Aga on need ka head asjad? Ma mõtlesin, et äkki ostaks mingid head, kvaliteetsed asjad, mis teiste poolt on proovit' ja heakskiidet' juba. ;)
Stünde ich wieder am Anfang, würde ich wieder handeln wie ich handelte, auch wenn ich wüßte, daß am Ende ein Scheiterhaufen für meinen Flammentod brennt.
Kasutaja avatar
SoeSai
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas SoeSai »

Üldjuhul on nii, et kui kuskile suuremale õppusele või paraadile kuskile lähed siis saad parema vormi ka.
Aga selge on see et kui tahad väga head varustust siis peab ikka ise ka midagi alla laduma.
Soovitaksin Galvin- Linda rakmeid. Parimad lihtsalt (Y) !
Rudolph
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Rudolph »

Kroonuaidast saad saapad!Gonsiori 28.
Bjorn
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Bjorn »

Rudolph kirjutas:Kroonuaidast saad saapad!Gonsiori 28.
Ja mis hinna ning kvaliteedi suhtega, nalja teed või?

B.
Kasutaja avatar
taipohh
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas taipohh »

jah,ei tahaks halba reklaami teha,aga kroonuaidast saab milteci saapaid mis on väga kahtlase väärtuse ja veel kahtlasema kvaliteediga..nagu miltec üldse..

kõige parem soovitus.. kuna saapad on sellised,millega koguaeg käid,siis suurem investeering tagab mugavuse ja praktilisuse ja vastupidavuse..
ise soovitan 5.11 või magnumi uuemaid mudeleid..
soovitan ka Gladius.ee vaadata..kui kodulehel veel saapaid pole,siis seal poes küll kohapeal on päris häid mudeleid.
Kui ma oma suhkru normi ei saa, siis ma vihastan!
Kasutaja avatar
volmer
Uudistaja
Kontakt:

Postitus Postitas volmer »

Soovitan sebida ALPI'd, http://www.aipi.ee
Vormi, rakmed ja koti saad KList ja neid ei soovita omapäi muretseda, meil nõutakse ühesugust välimust.
Kasutaja avatar
Mazz
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Mazz »

volmer kirjutas:Soovitan sebida ALPI'd, http://www.aipi.ee
Vormi, rakmed ja koti saad KList ja neid ei soovita omapäi muretseda, meil nõutakse ühesugust välimust.
enda malevas olen nagu loll, kes üksi hoorab enda digit. Enne paraadi võeti sbk vorm käest.
Mulk
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Mulk »

volmer kirjutas:Soovitan sebida ALPI'd, http://www.aipi.ee
Miks mitte Soome, Rootsi või mistahes mudel Saksa kaitseväes kasutatavatest saabastest, mis tihti kohe väga palju rohkem inimesele kandmiseks tehtud?
Aga võibolla mul lihtsalt pole nende 4 paari Alpide-Aipidega vedanud ..... sellisel juhu justkui kodumaiste jalavarjude kvaliteedikõikumine liiga suur, kui keegi ülirahul oma Aipidega. Kahju, et ei saa sirgeselgselt uhke oma maa saabaste üle olla.
Kasutaja avatar
waher
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas waher »

Mis numbrit vaja on , äkki saan aidata.
Kusjuures Mulk´i jutuga igati nõus.
TimoT
Liige
Kontakt:

Re: O: head saapad jm varustus peatsele kaitseliitlasele

Postitus Postitas TimoT »

drcott kirjutas:Ühesõnaga küsimus selles, et oleks soov endale häid saapaid osta.
Kuna ees Kaitseliiduga liitumine, siis ma arvan, et sellest vihjest piisab, et mille jaoks: igasugused rännakud jne :)
Hea saapa mõiste on hästi individuaalne - kellel jalg laiem, kes tahab jäigemat ...

Nii et enne kui korraliku raha saabastesse investeerid pead valikuga vaeva nägema ja leidma ENDALE sobivad saapad.
Kasutaja avatar
Mazz
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Mazz »

Tsehhi saapad on ka ideaalsed, ei mäleta aastat. Viimased poolakad, aga ei kõlba kuhugi, nagu suusa saapad.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist