Medium 3 ton. truck - Goal engine

Militaartehnika mudelitest. Tehnoloogiad ning mõõtkavad ei ole piiratud.
Vasta
muhno
Liige
Kontakt:

Medium 3 ton. truck - Goal engine

Postitus Postitas muhno »

Tegu siis jälle minu isa mudeliga. Skaala on 1:35 ja tootja on Italieri ja toote kood on 6457. Kokku sobis ideaalselt.Ehitada oli igav. 3-4 päeva töö.

Pilt

Pilt

Pilt

Pilt

Pilt

Pilt
andrusan
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas andrusan »

Vääga vinge aparaat, aga ise tuiskaks pisut matima lakiga üle, praegusel kujul ei tundu nagu väga tõsiseltvõetav.
Tervitused
AivarP
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas AivarP »

Ilus masin! Et järgmine veel parem saaks ,soovitan omalt poolt värvi lahjendada.Otse purgist võetud värv on üldjuhul liiga paks ,selle pärast on ka pintsli triibud näha.Matt lakk ei teeks ka ültse paha.

Aivar
fossiil
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas fossiil »

Värv on jah veidi paksuvõitu olnud, kuigi veokasti juures annab see omamoodi "elusa" välimuse - need mõned heledamad triibud, mis läbi värvikihi paistavd, tunduvad reaalsete kriimudena. Kabiini juurde nad muidugi ei sobi, kuid sellegipoolest jätab mudel hea mulje, paadunud tankistina soovitaksin käiguosa ka veidi toonida, kuid see oleneb siiski juba tegijast endast.

Urmas.
von manstein
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas von manstein »

Minu meelest läigib masin just parasjagu. Nüüd oleks hea soovi korral töödelda masina käiguosa pastellidega, mis jäävad matiks ja imiteerivad hästi tolmu.
Seoses läikega oleks küsimus, et mis värve kasutasid? Ise olen pruukinud humbroli värve, aga need jätavad hullupööralt karvase ja mati pinna, ning ei taha läbi pritsi tulla.
muhno
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas muhno »

von manstein kirjutas: Seoses läikega oleks küsimus, et mis värve kasutasid? Ise olen pruukinud humbroli värve, aga need jätavad hullupööralt karvase ja mati pinna, ning ei taha läbi pritsi tulla.
Kasutatud on revelli värve ja model mastersi lakki.Humbroli värve ei kasuta. Aga revelli värve tuleb kõvasti lahjendada lahustiga , et saaks aerograafi kasutada.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline