Mõned minu mudelid.

Militaartehnika mudelitest. Tehnoloogiad ning mõõtkavad ei ole piiratud.
Vasta
karel16
Uudistaja
Kontakt:

Mõned minu mudelid.

Postitus Postitas karel16 »

Tere taas!
Nagu ärinurgas mainitud, siis näitan siin mõnda oma mudelit. Plastikmudeleid hakkasin ma ehitama umbes 12 aastaselt, praeguseks olen 17. Minul on mudeliehitus jagunenud kindlateks ajajärkudeks. Alustasin ma Revelli laevamudelitega. Siin siis mõned minu paremad tööd sellest ajast. Kõik mudelid on värvitud pintslitega.
Revelli 1/570 Bismarck.
Pilt

Pilt

Revell 1/570 King George V
Pilt

Seejärel jõudis kätte lennumasinate aeg.
Revell 1/72 Grumman F6 F-5 Hellcat
Pilt

Siis tuli 1/72 maismaatehnika aeg.
Revell 1/72 PzKpfw VI ausf.E (roomikud on värvimata, kuna ei teadnud sel ajal millised nad peaks olema)
Pilt

Pilt

Kõik need mudelid,välja arvatud Tiiger,millel proovisin kuivpintsli meetodit, on ehitatud enne seda aega, kui ma kuulsin igasugustest tolmutamistest, pahteldamistest ja kulutamistest. Praeguseks olen ma liikunud 1/35 maismaatehnika juurde, kuhu on mul plaanis ka jääda. Kahjuks ma ei ole veel ühtegi 1/35 masinat valmis jõudnud teha, kuigi üks Zvezda Panzer 1 ootab värvimist. Kapi otsas ootavad aga ehitamist juba Italeri Opel Blitz koos Eduardi lisadega ja Dragoni Sdkfz 251/16 (paistab, et ka mina olen nakatunud karbikogumisviirusesse). Samuti on mul käsil ka üks dioraam, millest millalgi teen ka eraldi teema.

Karel
Viimati muutis karel16, 22 Veebr, 2009 10:26, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar
FW Anton
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas FW Anton »

Alguseks pole paha! Paistab, et see Hellcat on nendest kõige paremini välja tulnud. 1/35 mudelite osas pead juba tõsisemalt värvimisse suhtuma.
Anton - horridoo!
von manstein
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas von manstein »

Kenad mudelid kõik. Eriti andekas on tiiger. Värvimata kollasest plastist käiguosa jätab esmapilgul mulje, nagu masin oleks pikka aega mööda steppi kimanud ja tohutult tolmuseks saanud.
Kui juba suure mõõtkava masinate juurde tüürid, siis ootaks et esitled oma panzerI-hte. See masin siin foorumis alles käsitlemata ja omal ka sama riistapuu lõpetamisel.
Luciano
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Luciano »

Viska Panzer 1-st enne värvi ka pilte üles.
Endal oli see esimeseks tankiks ja väga meeldis koostada.
Pakkuda võib filateeliat perioodist 1918-1941.
www.aiaimpeerium.ee
fossiil
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas fossiil »

Igavesti hea algus, kui arvestada et alustasid 12 aastaselt, täiesti tasemel! Aga ootame edasisi etteasteid - kui masinate fotode või ehk millegi muu osas nõu või abi vaja, küsi - üritame aidata.

Urmas.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist