Tere mehed,
Et siis olen naasmas oma ühe ammuse hobi juurde. Selle raames leidsin kapi otsast tolmu kogumas revell-i ju 290. kolasin siin ringi ja vaatasin, et Kalle on selle juba kokku pannud. seega tahakski küsida Kallelt näpunäiteid:
kuidas teha seda nö "udu" pintsliga sinna lennuki küljele.
http://www.emmk.ee/kalle/models/m173.jpg
selgitamaks oma lolli küsimust: tegelesin mudelitega kunagises ammuses nooruses, kokku on neid oma 60 tk. kõik 1/72-le ja teine maailmasõda. eks said nad tehtud lapselikult üle põlve, aga nüüd võtaks vähe edevemalt ette. värvid on olemas, ja esialgu piirdun ainult pintsliga. ja kas on veel jagada mingeid nippe, mida selle konkreetse lendaja juures just silmas pidada ?
tänud ette,
Hertsog
Ju 290 Seeadler
Kõigepealt tuleb jällegi rõõmu tunda, et siia uusi tegelasi tuleb, kes siis kas alustavad, või vana armu soojendavad. Pistab ikka tõesti, et sellest nakkusest niisama ei pääse:)
Aga küsimusega ma tegelt aidata ei saa väga. Nimelt pildil oleval mudelil on need vorstikesed tehtud aerograafiga. Seega pintsliga vastavate tegemise osas mul kogemus puudub. Selle Junkersi puhul on tegu minu uue laine ühe esimese tööga ja täna ma üritaks ikka veidi paremini, nende ussikestega hakkama saada.
Kk
Aga küsimusega ma tegelt aidata ei saa väga. Nimelt pildil oleval mudelil on need vorstikesed tehtud aerograafiga. Seega pintsliga vastavate tegemise osas mul kogemus puudub. Selle Junkersi puhul on tegu minu uue laine ühe esimese tööga ja täna ma üritaks ikka veidi paremini, nende ussikestega hakkama saada.
Kk
-
- Liige
- Kontakt:
Kunagi sai selliseid joonekesi/pilvekesi tehtud svammi abil , nagu templiga. Lõikasin kenasti miski kõveriku svammist välja ja kukkusin tembeldama. Nii kena päris ei tulnud nagu aerograafivariant aga päris hull ka ei olnud. Asi nõuab ka natike harjutamist et värvi vedelust ja templi survet testida, nii et proovitükk on abiks.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist