Kas oskab mulle keegi viidata mingile allikale, kus oleks värskeimad andmed selle kohta, palju meil praegu rahvast ajateenistuses ja tegevteenistuses on, kus oleks ka välja töödud paljud on tegevteenistujatest ametnikud jne...?
ühe uurimustöö jaoks oleks vaja.
ette tänades.
Värskeimad numbrid
- Tundmatu sõdur nr. 4
- Liige
Re: Värskeimad numbrid
...huvitavad uurimistööd... huvitavad soovid ka. Ja mina küll ei tea ühtegi avalikku allikat, kus siinküsitud kolm numbrit üleval oleksidToddie kirjutas:Kas oskab mulle keegi viidata mingile allikale, kus oleks värskeimad andmed selle kohta, palju meil praegu rahvast ajateenistuses ja tegevteenistuses on, kus oleks ka välja töödud paljud on tegevteenistujatest ametnikud jne...?
ühe uurimustöö jaoks oleks vaja.
ette tänades.
Infanterie - königin aller Waffen.
Ja kolmas brigaad tuleb ka nagunii.
Kuidas oleks näiteks sellise paberiga, mis täiesti ametlikult kaitsemini kodukalt saadav:
http://www.kmin.ee/static/sisu/files/Ar ... t_2007.pdf
Küsisin lihtsalt sellepärast, et seal on 2007. aasta lõpu numbrid, aga minu silme alt on läbivilksatand hiljuti ka üks ajaleheartikkel, kus olid ka värskemad numbrid kirjas. Ise seda leidma enam polnud võimeline, mõtlesin et äkki keegi kaasfoorumlane mäletab paremini.
Aga jah, uurimistöö on tõesti huvitav...
http://www.kmin.ee/static/sisu/files/Ar ... t_2007.pdf
Küsisin lihtsalt sellepärast, et seal on 2007. aasta lõpu numbrid, aga minu silme alt on läbivilksatand hiljuti ka üks ajaleheartikkel, kus olid ka värskemad numbrid kirjas. Ise seda leidma enam polnud võimeline, mõtlesin et äkki keegi kaasfoorumlane mäletab paremini.
Aga jah, uurimistöö on tõesti huvitav...
-
tonu adrik
- Liige
- Kontakt:
Nuh, ütleme nii, demokraatia Eesti moodi on päris tore asi 
Ühtlasi aitame säästa ka meie "sõbraliku naaberriigi kultuuriataśeede" lähetuskulusid. Milleks reisida ja personaalselt torkida, kui info vabalt netis üleval...
Sõnavabadus on ikka imeline asi. Aga vanureid-juubilare ei tohi ikka raadios õnnitleda, pidi isikuandmeid subjekti tahtmata avalikustama... kuigi jah, selle üle saadi küll võit, kaine mõistus vs. bürokraadi unenägu. aga no ikkagi, kuhugi tuleks see piir nüüd ikkagi tõmmata.
Samas - eile nägin üht intervjuud uudistes kus miski pealt paarikümnene tibiametnik Kaitseminnist avaldas miskeid arvamusi teemadel mis normaalses ühiskonnas peaks olema brigaadikindrali rida... ses mõttes mul illusioonid Eesti võimekuse olemasolu kohta reaalselt tegutseda, pehmelt öeldes, puuduvad. Mille üle on mul siiralt kahju. Aga pole parata. Iseseisvus on tegelikult luksus, ja selle efektiivne elluviimine on paraku jõukohane vaid teatud kriitilise massiga ühiskondadele... kuhu Eesti, nagu näha, tegelikult ei kvalifitseeru. Kahjuks.
Ühtlasi aitame säästa ka meie "sõbraliku naaberriigi kultuuriataśeede" lähetuskulusid. Milleks reisida ja personaalselt torkida, kui info vabalt netis üleval...
Sõnavabadus on ikka imeline asi. Aga vanureid-juubilare ei tohi ikka raadios õnnitleda, pidi isikuandmeid subjekti tahtmata avalikustama... kuigi jah, selle üle saadi küll võit, kaine mõistus vs. bürokraadi unenägu. aga no ikkagi, kuhugi tuleks see piir nüüd ikkagi tõmmata.
Samas - eile nägin üht intervjuud uudistes kus miski pealt paarikümnene tibiametnik Kaitseminnist avaldas miskeid arvamusi teemadel mis normaalses ühiskonnas peaks olema brigaadikindrali rida... ses mõttes mul illusioonid Eesti võimekuse olemasolu kohta reaalselt tegutseda, pehmelt öeldes, puuduvad. Mille üle on mul siiralt kahju. Aga pole parata. Iseseisvus on tegelikult luksus, ja selle efektiivne elluviimine on paraku jõukohane vaid teatud kriitilise massiga ühiskondadele... kuhu Eesti, nagu näha, tegelikult ei kvalifitseeru. Kahjuks.
- Tundmatu sõdur nr. 4
- Liige
Ärgend nüüd nii karmilt kohe... Et ega see vananenud 2007.a dokument seal kamini saidil oma segasevõitu numbrirägaga nüüd miski sõjasaladus ka oletonu adrik kirjutas:Nuh, ütleme nii, demokraatia Eesti moodi on päris tore asi
Aga teema alguses küsitud kolme numbrit (nende värskel ja vassimata kujul) saab avalikust netist küll kaua otsida - kui keegi leiab, öelge mulle ka
Täpsususeks niipalju, et neid kolme lihtsat numbrit saab neid mitme metoodika järgi esitades nii segaseks ajada, et õppind "kultuuriatasheed" ka asjast enam sotti ei saa. Ja tegelt polegi neil paljalt numbritega midagi teha - nende nummerite struktuur on tähtis... Aga mida pole, seda pole
Infanterie - königin aller Waffen.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Qwerty226 ja 2 külalist