Kohe ootusärevus südames läksin sellele lingile, et - noh, mis ma seal küll näha saan, kuid ...
OH, SA PÜHA MÜRISTUS ????!!!!!!!
Kas asi on tõesti nii-ii kaugele arenenud? Lollus on kasvanud ikka vähehaaval ja see ongi siis praeguseks selliseks saanud?
Ma pole küll kunagi puudust tundnud fantaasiast ja mu kujutlusvõime on alati ikka vägagi rikkalik olnud (vähemalt on seda mu kaaskodanikud konstateerinud), kuid - see oli miskit, mis isegi sellest väljapoole jääb.
See on juba ikka totaalne idiootsus. Aga ju siis selline see ajateenistus seal ongi. Ju siis ongi.
Lahendus oleks asjale siis selline: Kogu see kamp kohe väeosa väravas kenasse rohelisse punase ristiga autosse laadida ja sõidutada rohelise planguga asutusse, kust need siis teatava aja pärast loodetavalt tervenenult välja lastaks. Noh, aga see pole paraku juba enam minu probleem.
P.S. Aga kujutage endale ette, kamraadid, et selline katusenihkega hord hakkab end üle meie idapiiri pressima. Kole, õudne, rõve ... Meenutaks arvutimängu, kus igast küljest on ründel tühja idioodipilguga zombide laviin.
Krt, ikka igasugu asju nähtud, kuid midagi taolist ...????
Minu mereväekogemus temblivormiga oleks siis fotodelt nähtuga võrreldes nagu kerge stress võrrelduna depressiiv-maniakaalse sündrooni aktiivse vormiga.

Postitusi lugedes kasuta kôigepealt oma aju (NB!! peaaju) HOMO SAPIENS !!! (e. foorumlane)
Stellung halten und sterben!!