Oleks Looja mulle niigipalju aega andnud et mõne mudeli jaoks ennast pühendada saaksin, oleks see õndsuse tipp!
Selle ajaga on nii nagu on, igaühel erinevalt, kuid isegi kui käisin kunagi kahe koha peal korraga tööl, leidsin hobiga tegelemiseks siiski mingi võimaluse. Kusjuures pahaendeline perfektsionismi kaldumine hakkas just sel perioodil välja lööma, ilmselt patoloogia
Kuid mis siin ikka targutada, ratastega on hoopis keerulisem lugu: algsesse olekusse lõigates ei muutu protektori juures midagi, kuna tegu on tootja probleemiga:
http://www.perthmilitarymodelling.com/r ... 511d01.htm
Olen näinud miskil foorumil küll kangelastegu, kus protektor on pikuti pooleks lõigatud ja õigesse asendisse liimitud, kasutades paraja paksusega vahelehte, et kompenseerida saetee laiust. Kuid arvan et mõistlikum oleks teha kolm masterit: esimene ratas, tagumise välimine ja sisemine ning neid siis kloonida. Aga see on teadagi paras mässamine.
Mistõttu olen ise sellest karbis mööda käinud, kuigi pisuke kartus on, et kui ICM peaks tegema korralikud "Katjuša" raamid (parema kvaliteediga kui Zvezda omad), siis tuleb mul see rataste probleem ilmselt päevakorda võtta...
Urmas.