Märgid, medalid, ordenid, embleemid, mis tahes muud märgid, mis Sinu vormile ei teki iseenesest... Nendega seonduvad dokumendid. Muud sõjaväeteenistuse ja lahinguautasud.
Suvepealinnast ilmus välja selline Georgi rist.
Loodetavasti saan varsti ka mehe nime teada.
Ristil number 63 457. Klassi peal ei ole. Internetis uurides selgus, et tegemist võib olla haruldase 19 saj. alguse ristiga, ehk siis see aeg kui veel klasse peale ei pandud?!? Üks väikese numbriga ja ilma klassita on näiteks sellel lehel http://www.collectrussia.com/DISPITEM.HTM?ITEM=18359
Ootaks targemate arvamusi
Viimati muutis LoCo, 11 Mär, 2009 8:50, muudetud 2 korda kokku.
Pole minu teema, seepärast eriti sõna ei võta. Löödud numbrid on küll sarnased nende eksemplaridega, mida netis vaadanud olen. A kuidas see rõnga auk seestpoolt kulunud ei ole, kuigi rist ise on üsna väsinud... sellest ma aru ei saa. Kui võrrelda kas või selle ristiga, mis Collectrussia lehel üleval...
tossom kirjutas:A kuidas see rõnga auk seestpoolt kulunud ei ole, kuigi rist ise on üsna väsinud... sellest ma aru ei saa. Kui võrrelda kas või selle ristiga, mis Collectrussia lehel üleval...
Minu risti rõnga auk on ka ikka päris kulunud, pildil ei ole võibolla näha.
Täna lasin mitmel inimesel vaadata, kes nendega kokku on puutunud ja nemad ei kahelnud, et tegemist on õige asjaga
Palun alati pakkuda märke, medaleid, riste, autasusid tsaari, eesti ja saksa ajast. Samuti dokumente, postkaarte ja fotosid igal teemal, vorme, kiivreid, pandlaid, mõõku jms. 52-23353 ri28le@hot.ee