Vaja tuvastamist (Hülss)

Kõiksugu militaarsuunitlusega väljakaevamised ja nendega seonduv.
Kasutaja avatar
varing
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas varing »

minu meelest on igati õige ,et kõik leitud laskemoon antaks edasi spetsialistidele või tehakse ise kahjutuks(ma pean silmas just padruneid)
üsna arulage oleks leitud kraam uuesti maha matta järgmist leidjat "rõõmustama" mis siis kui järgmine mees kasutabki neid millekski ebaseaduslikuks? või satuvad hoopis laste kätte? sama lugu minu meelest kogu muu "mittevajaliku" rauakolaga, kui ise ei taha too vähemalt metsast välja mõne sihi servale,rõõmustad mõnd metallikorjajatki. nii paljukest ikka võiks viitsimist olla :evil: või mis teie arvate?
Huvitatud peaaegu kõigest militaarsest!
plekkpea
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas plekkpea »

varing kirjutas:,rõõmustad mõnd metallikorjajatki. nii paljukest ikka võiks viitsimist olla :evil: või mis teie arvate?
Ei ei nii ei lähe, paljud ei teagi mida üldse metsast leiavad. On see mõne unikaalse sõiduki tükk, mürsukild või püssgranaat. Kokkuost ( ehk kaubamaja :D ) on viimane koht kuhu kõik kraam vedada. Ega metallivendadel on ükstapuha mis on kärus, peaasi, et raske. Küll ju kuuldud lugusid , kus ida-virus metsas kahur puruks lõigati ja kokkuostu viidi.
Huvitun maisest rasketehnikast.
soadf
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas soadf »

Ise nägin ühes kokkuostus tervet katjusha pead, ma ütlesin neile ,mis see on aga ma seda ei tea ,kas demineerjad ka kutsusid.Siis teise kohas oli üks 150mm mürsk , trotüüli oli sees aga sütikut önneks polnud.
Kui pihta ei lase,siis vähemalt mööda lased!
Kasutaja avatar
varing
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas varing »

[quote="desert eagle"]Mulle ikka veel ei sõida sisse et miks üldse sellist kuradi sitta korjata.Mina nimetaks antud kraami parasiit leiuks.Kuna kõik kohad on raisku täis on kohti kus sellist kraami võib lausa seljakoti täie korjata.Pelegi need jubinad segavad hirmsat moodi otsimist....

mida teie teete metallitükiga,mis POLE unikaalse sõiduki tükk,mürsukild või püssigranaat?kas jätate metsaalla? mida teie teete oma PARASIITLEIDUDEGA?
Huvitatud peaaegu kõigest militaarsest!
Kasutaja avatar
kossumees7
Uudistaja
Kontakt:

pp(š)

Postitus Postitas kossumees7 »

pp(š) kuulid ei ole ju nii suured????
kaasik
Kasutaja avatar
desert eagle
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas desert eagle »

Läheb sinna samma auku tagsi kust välja tuli!
Kasutaja avatar
legary159
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas legary159 »

see hülss pole kindlalt jahika oma sest sileraudse jahirelva padrun ei koonuses! seega ma pakun et mingi vintraudne relv
lahinguväljal näeme raisk!
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist