Foundry värvid vastavad oma reklaamkirjeldusele - kõigist teistest tunduvalt pigmendirikkamad. Kui muidu peab näiteks punase nähtavaks tegemiseks aluspinna valgeks värvima.. siis tilgake lahjendamata Foundry punast sirab ka mustal pinnal kui hõõguv sigaretiots..
Esialgu on muljed ainult positiivsed.. kuigi ei saa kõigi kolmikvärvide kokkusobivusega alati nõus olla.. ning spetsiaalsed napoleoonika värvid pole toonilt just päris need mida ootasin.. on miinuseid seni vähem kui plusse ning kaks kolmandikku värvipurke veel avamata.
Värvipurkide eneste disain avaldab samuti muljet.. hoolimata dosaatori puudumisest. Kogenematusest valasin esimese avatud purgi sisu lausa lauale laiali.. loodetavasti toob see õnne..
Värvimine on lausa lust.. Kui ma varem imestasin, et kuidas teised saavad metallvärvidega nii suurepäraseid tulemusi ja mina kõigist pingutustest hoolimata mitte.. (nii et ma lõpuks lausa metallikutest loobusin ja neid tavavärvidega imiteerima hakkasin) siis nüüd ma näen, et suurepärased tulemused ei nõua tegelikult mingit vaeva ega oskusi.. kõik sõltub värvidest.
Paistab, et mu korralik Humbroli emailvärvide kollektsioon on muutunud täiesti kasutuks..

Ajutine pildike Foundryga harjutamisest.
1. Akrüülgrenader.. vasakul vanad emailgrenaderid.
2. Proovisin akrüülidega valget lippu joonistada.. paremal emaillipp.
3. Akrüülkürassiir pähklipruunil hobusel (poolik) vasakul emailkürassiir.
4. Hobune peaks nime järgi olema bay brown..