Sörve
Kõige targem oleks kahes järgnevas ahelikus maleruuduti - teise detektorist põhjustatud häirete võimalus väiksem ja ka ohutum, võttes arvesse otsinguala eripära. Kui on aga tihe võsa, siis on neid ahelikke väga raske pidada.tõnuv kirjutas:...ahelikus...
Liikumise suuna poolelt soovitaks nö U kujulist teekonda - autode lähedusest alustatakse ja sinna jõutakse ka lõpuks tagasi.
Me kõik oleme võhikud, ainult erinevates valdkondades.
Otsimisala algus on 1,3km lai, kui võtta kummaltki poolt 100m maha jääb järgi ca. 1km. Kui selle peale jagada ära paarkümmend metallidetektorit ei tohiks küll mingeid probleeme segamisega tekkida.
Lisaks on otsitav ala lõuna suunas laienev, Viieristi tee juures umbes 2km.
Kui palju meid üldse tulemas on, kuluks üks loendus ära?
Mina detektoriga + 3 huvilist labidameesteks.
Ja jääme ööseks Säärele oma majutusega.
Tulen ka reedel säärele ilma armukeseta, no kingitusega ajalootoale.Jään ka ööseks.Juba midagi rõõmustavat,ei ole üksi.oliver kirjutas:Otsimisala algus on 1,3km lai, kui võtta kummaltki poolt 100m maha jääb järgi ca. 1km. Kui selle peale jagada ära paarkümmend metallidetektorit ei tohiks küll mingeid probleeme segamisega tekkida.
Tänan tähelepanu eest.Aga mul on ka veel palju musti suuri kilekotte kaasas, igaks juhuks, seal ei ole mingi probleem kontmehi leida,selle peale tuleb ka mõelda. neid saate ka minu käest , st. ma lihtsalt annan neid .Muidugi enne "rünnakule minekut peaks keegi kogenum,jagama üldiseid juhtnööre, mida teha ja kuidas käituda erinevates olukordades (leidude puhul) ma mõtlen ohtlikud leiud ja kontmehed.Kõik osavõtjad ei ole edsijõudnute kirjas, on ka lihtsalt huvilisi ja entusiaste algajaid.Aga sellest kõigest kohapeal.johnbull kirjutas:JUSS ON IKKA KÖIGE AJALIKUM
------------------------------------------------------------------------------------
Lootus on petis kes meid pidevalt tüssab.
Kas kellelgi suurt kaarti piirkonnast on? Kui on siis võiks kaasa võtta, riputaks bussiküljele üles ja viskaks kõik koos pilgu peale. Siis oleks ka sealkandis esmakolajatel pilt vähe selgem? Maastik on seal muidugi üsna sitt, seljandikud koos sooga, sekka suured magistraalkraavid.
Sakslastel olid sealkandis ka palkteed olnud, pole siis ime et taganejad või pealetungijad mõne raskema kolaka sinna maha jätsid.
Leiduvaid lõhkekehi ei hakka ilmselt ükski täiemõistuslik kaasa tassima.
Sakslastel olid sealkandis ka palkteed olnud, pole siis ime et taganejad või pealetungijad mõne raskema kolaka sinna maha jätsid.
Leiduvaid lõhkekehi ei hakka ilmselt ükski täiemõistuslik kaasa tassima.
Meeldiv lugeda ja meenutada.Pean Sinule välja kallama, teen juba kodus need nimed valmis, kes on siin kindlalt märku andnud.Massina võtan ütten.sworbe kirjutas:JUSS ega sul juhuslikult nimesildi massinat kaasas pole, ettemõtlev persoon nagu sa oled?
Endal veel Jussi silt ilusti olemas eelmisest tanki operatsioonist
-
- Uudistaja
- Kontakt:
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline