Mosini kabad müüa

igasugu stuff mis käib siia alla

NB! www.militaar.net ei kanna mingit vastutust ostetava või müüdava kauba päritolu, kvaliteedi ja legitiimsuse eest, ostu-müügitehingud toimuvad osapoolte enda vastutusel.
Vasta
Andrus M
Uudistaja
Kontakt:

Mosini kabad müüa

Postitus Postitas Andrus M »

Mulle toodi kaks Mosini kaba, mis olevat kuskilt pööningult koristamise käigus välja tulnud. Üks neist on kase puust ja peal tempel " berjoza ", ehk siis vene keeles kask. Teine kaba on valmistatud pähklipuust ja temale löödud templil on peale tsaari kulli ka aasta arv 1879.
Kabad on oma ea kohta võrdlemisi hästi säilinud, mis peaks ka piltidelt näha olema. Soov need kaks asja Eesti kroonideks konverteerida.
Mingi paar aastat tagasi müüsin Osta.ee-s ühe sellise ja sain üle 800kr. Sooviks ka nüüd sellisel tasemel hinda saada. Lühidalt - kes rohkem pakub, see saab.

PiltPiltPiltPiltPilt
PiltPiltPiltPilt
andrusmuru.planet.ee
Kasutaja avatar
Muhff
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Muhff »

Huvi on,aga ole hea ja pane kabad juba oksjonile siia.
Alghind,samm,oksjoni lõppkuupäev ja kellaaeg.Muidu väidad pärast,et privas pakuti rohkem ja kabad müüdud.
Kasutaja avatar
hillart
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas hillart »

Ei need ole Mossini kabad, sest Mossini vinti nende relvaosade lauast väljavestmise ajal polnud veel mitte olemaski. :wink: :wink: Pigem seostub nende välisilme kuidagi Berdani nimega. :roll:
Aga eks seda väärtuslikumad peaskid need ka olema.
Postitusi lugedes kasuta kôigepealt oma aju (NB!! peaaju) HOMO SAPIENS !!! (e. foorumlane)

Stellung halten und sterben!!
ppp
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas ppp »

Millega siis tegelikult tegemist - kas Berdan 2 ?
Andrus M
Uudistaja
Kontakt:

Mina arvasin, et tegemist on Mosini kabadega. Ma ei ole sellel alal asjatundja. Arvan , et siin foorumis on asjatundjaid, kes suudavad täpselt öelda, mis nad on. Kuna siin foorumis ei ole oksjoni, siis mingeid alghindasid ja samme ma kehtestama ei hakka. Pakkumised võiks lõpetada sellel pühapäeval, õhtul kell 10. Kui selleks ajaks on pakkumised ületanud selle taseme, mida ma esimeses kirjutises mainisin, siis müün parimale pakkujale. Kui pakkumised ei ületa soovitud piiri, jääb asi selleks korraks katki. Nagu näete ,esinen oma nime, mitte varjunime all. Suli tegemine ei ole mulle kombeks. Pakkumised on avalikud ja mingid "privad" ei kehti.
andrusmuru.planet.ee
Kasutaja avatar
hillart
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas hillart »

Just-just, Berdan 2´le need kuuluvad. Aga fakt on, et tõepoolest väga heas seisus asjad. :shock:
Postitusi lugedes kasuta kôigepealt oma aju (NB!! peaaju) HOMO SAPIENS !!! (e. foorumlane)

Stellung halten und sterben!!
Kasutaja avatar
ivar64
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas ivar64 »

Teeme otsa lahti-1000.-kahe eest....
Royal
Liige
Kontakt:

kabad

Postitus Postitas Royal »

Teen pakkumise,mida soovid-1600.
Andrus M
Uudistaja
Kontakt:

Te olete väga tublid, aga alati annab paremini.javascript:emoticon(':lol:')
Juhin tähelepanu sellele aspektile, et üks neist on pähklipuust ja ma kõvasti kahtlen , et see kunagi mõne lihtsõduri kasutada oli.
andrusmuru.planet.ee
Mamba
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Mamba »

Pakun 2000
kass
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas kass »

Juhin tähelepanu sellele aspektile, et üks neist on pähklipuust ja ma kõvasti kahtlen , et see kunagi mõne lihtsõduri kasutada oli.
Materjalist küll ei sõltunud kas asi läks reakoosseisule vai võllidele.
Muidu kenade templitega puud.
Paluks pakkuda kõike Vabadussõja, EW sõjaväega ja II M.s Punaarmeega seonduvat (eriti eestlased punaarmees ja "Lend-Lease" temaatika). Otsin Eestis valmistatud metallist saksa pealuud ja kulli mütsile.
Andrus M
Uudistaja
Kontakt:

Huvitav ,mis mõte oli siis sel juhul euroopast kallist pähklipuud kulla eest sisse osta, kui omal kaske küll? Sellisest loogikast ei saa aru.
andrusmuru.planet.ee
Royal
Liige
Kontakt:

kabad

Postitus Postitas Royal »

Olgu,2100
Andrus M
Uudistaja
Kontakt:

Tunnistan selle oksjoni võitjaks Kodanik Royal-i