Svastika

Militaartehnika mudelitest. Tehnoloogiad ning mõõtkavad ei ole piiratud.
Surmaingel
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Surmaingel »

Mis sinuga siis mudelite vallas juhtus? Oled reanimatsioonis, jutustad teispoolsusest? Räägi asjast, ära unda!
Kasutaja avatar
Sho
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Sho »

Linter, Reva ja Sirõkk käisid külas? :wink:
Võtke teed ja tulge homme jälle..
Kasutaja avatar
Seersant Steiner
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Seersant Steiner »

ahh jätke rahule ja küsige kalle käest ja palun mode pange teema lukku
Kasutaja avatar
vaoinas
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas vaoinas »

No kurat, mees, mida sa üldse rääkima hakkad, kui sa asjast rääkida ei soovi?

Sa lahmid täiesti seosetut teksti, annad peeneid vihjeid, aga asjast sa rääkida ei taha. Miks see solvumine ja häma nii kiirelt tulema on, kui jutt konkreetseks läheb. Praegusel hetkel tundub sinu öeldu täielik jamana, millel mingit reaalset tausta polegi - mingi sensatsiooni ja tähelepanuvajadus või? Miks sa arvad et just Militaarfoorum siin on see koht, kuhu paanikat külvata ja mingite salapäraste "Teatud asutuste" vastu vaenu õhutada?

Lõppude lõpuks solgid sa siin foorumit, kustutad tagantjärele enda kirjutatud teksti ja tahad kõige tipuks teise inimese avatud teemat lukku panna - ääretult ebasportlik käitumine.

Katsub täiskasvanuks saada ja üritab nüüd mõista, et igal tegevusel on ka tagajärg ja kui sulle halvasti öeldakse, siis on selle põhjustanud sinu eelnevalt kirjutatud tekst ja see ei päästa päeva, kui sa takkajärgi oma hülgemöla maha võtad ja kolm punkti asemele kirjutad. Kui ikka midagi öelda ei ole, siis ära ütle ka.
Kasutaja avatar
kalle
Moderaator
Kontakt:

Postitus Postitas kalle »

Seersant Steiner kirjutas:ahh jätke rahule ja küsige kalle käest ja palun mode pange teema lukku
Veits kummalisks kisub see teema nüüd küll. Aga teen ettapaneku veidi jääd mütsi sisse kallata ja tõmbaks siia nüüd vaikse joone alla.

Tegelikult ei saa ma päris hästi aru, miks hr seersant otsutas mind selle loo sisse sedasi siduda. Ehk sellepärast, et ma küsisin kõige esiemsena täpstava küsimuse.. Aga see lause, et minu käest tuleb küsida lisab siia loo juurde paraja annuse sära ja salapära..veits kummaline. Ühesõnaga minu küsimuse peale sain ma erasõnumi loo selgitusega, mille siinkohal ära toon, sest öeldud ju sai, et küsitagu minu käest.
Ehk siis peale minu soovi, et antud fraasi teatud asutse kohta, kirjutas Seersant Steiner mulle täpselt nii:

>sai nimelt ühele tuttavale oma mõningaid lennukeid näidata ja see kohe >kukkus lõugama et oled fashist ja kommu ja sulle tuleks tõnismäel asuv >politsei kaela saata

Siit siis võib lugeda välja vastuse, otsida viidet teatud asutuse kohta või tekitada uusi küsimusi, aga mulle tundub, et sama lause oleks võinud siia teemasse kohe kirja panna, mitte mulle erasõnumina saata..oleks veidi lihtsam olnud.

Siia lõppu väike sõbralik soovitsus hr seersandile. Foorumis kirjutamine pole päris sama, mis elava inimesega rääkimine. Seoses sellega, et pole võimalik hoomata vestlusparneri toone ja ilmeid ja arusaamatuks jäänud asju kiirelt üle küsida, soovitan sul edaspidi kirjutada veidi selgemat teksti. Ka huumorit soovitaks võtta veidi läbi teise prisma, kui nö elavalt suheldes.

Lõpetuseks võib vist öelda, et vähemalt viidatud lausest võib välja lugeda, et tegu oli siiski tõlgenduse, mitte reaalse teemaga..niisiis selle osaga peaks asi ühelpool olema.

Kk
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline