Kui viitsid, siis äkki seletad kiirelt paari sõnaga kuidas roomikud sellel masinal tegid?
Ette tänades Paavo!
T-55 Õhtupoolik lõõgastumist
Arvestades, et viimasel pidil üdse itaalia vaadid on, võis neid tõesti igasuguseid olla.uusmario kirjutas:Oli nii "relsiga" kui "relsita" vaate.
...
Sel t-34-l on minu meelest "vene relssidega" vaadid, need olid stantsitud plekiribad tegelikult.
Mika ma üldse seletan siin, varasest lapsepõlvest on väga selgesti meeles kõik vaadid, mis kütusehoidlas pukkidel seisid, saksa ja vene kirjad peal.
------------8<--------------
- Panzergrenadier
- Liige
- Kontakt:
Nende vaatide osas usaldasin seda mida Tamiya kaasa oli pannud. Ei tulnudki eriti pähe hakata netist järgi vaatama. Nagu ma laupäeval teada sain, oleksin pidanud neid pisult lihvima, Tamiya on nad liiga teravad valanud.
Roomikud tegin väga lihtsalt. Algul katsin korralikult tumepruuniga. Kui korralikult kuivanud, tegin pastellipulbrist ja lahustist plöga, mille pläkerdasin roomikutele. Tegin kahte tooni plöga, et oleks värvide vaheldumist ja natuke elavam tulemus. Põhimõtteliselt üks heledam ja teine tumedam. Need pinnad kus rattad peal jooksevad katsin mitme kihi tumeda metallikuga, millele segasin hulka natuke hõbedast. need pinnad mis vastu maad käivad tõmbasin liivapaberiga üle, et halgas metall värvi alt jälle välja tuua. (tegemist ju metallroomikutega.)
Roomikud tegin väga lihtsalt. Algul katsin korralikult tumepruuniga. Kui korralikult kuivanud, tegin pastellipulbrist ja lahustist plöga, mille pläkerdasin roomikutele. Tegin kahte tooni plöga, et oleks värvide vaheldumist ja natuke elavam tulemus. Põhimõtteliselt üks heledam ja teine tumedam. Need pinnad kus rattad peal jooksevad katsin mitme kihi tumeda metallikuga, millele segasin hulka natuke hõbedast. need pinnad mis vastu maad käivad tõmbasin liivapaberiga üle, et halgas metall värvi alt jälle välja tuua. (tegemist ju metallroomikutega.)
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: olevtoom ja 8 külalist