Legend: allatulistatud(lihtsalt kukkunud) saksa postilennuk

Kõiksugu militaarsuunitlusega väljakaevamised ja nendega seonduv.
Õpetaja

Postitus Postitas Õpetaja »

Jõudu - kui oskate ! Aga seaduslikult ! :twisted:

Mina isiklikult olen enam kui 10 aastase huvitatuse ajal ainult raha välja pidanud käima, viimane laks oli ca 60 000 + peenraha ...

õpetaja
ictta
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas ictta »

raudrist
Uus liige

PostitusPostitatud: 28 Jan 2005 12:25 pm Teema: Vasta viitega
Mis on siis selles halba, kui inimene on näinud vaeva, kandnud kulusid ja soovib saada leiutasu?

Olen raudristiga täitsa nõus
:)
Kasutaja avatar
FW Anton
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas FW Anton »

:shock: Vastus oli minu nn."haledas jutus". Aga võin ka puust ette teha: rikastumine ei ole eetiline. Ja rohkem ma ei sooviks sel teemal jahuda. Sul on veel palju õppida väärtuste käsitlemise osas :wink:
Anton - horridoo!
OveT.
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas OveT. »

Ma arvan, et õppimine kulub meile kõigile ära elu lõpuni. Aga sina, kes su oma sõnu kasutades "jahud" väärtuste käsitlemisest teadjamehena käitudes, peaksid sellele eriti tähelepanu pöörama.

Lisaks veel, et ma ei pea antiigikauplust ja Kurtnas käin vaid ostjana. Pole kaevanud välja ei tanke ega lennukeid. Pole saanud sentigi leiutasu.

raudrist
Viimati muutis OveT., 28 Jaan, 2005 14:31, muudetud 1 kord kokku.
Palun alati pakkuda märke, medaleid, riste, autasusid tsaari, eesti ja saksa ajast. Samuti dokumente, postkaarte ja fotosid igal teemal, vorme, kiivreid, pandlaid, mõõku jms. 52-23353 ri28le@hot.ee
Õpetaja

Postitus Postitas Õpetaja »

To raudrist:

ei saanud täpselt aru, millele viitad. Ehk selgitad ?
OveT.
Liige
Kontakt:

Õpetajale,

Õpetaja oli mõeldud üldnimena(muutsin ära teadjameheks) ja kiri oli adresseeritud FW Antonile.

Parimat,
raudrist
Palun alati pakkuda märke, medaleid, riste, autasusid tsaari, eesti ja saksa ajast. Samuti dokumente, postkaarte ja fotosid igal teemal, vorme, kiivreid, pandlaid, mõõku jms. 52-23353 ri28le@hot.ee
Kasutaja avatar
Soobel
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Soobel »

Leiaks ka kitsa vaguni, teataks muuseumraudteele, aga asukoha teataks siis, kui makstaks pool objekti vanaraua hinda... Sel juhul oleksin juba üle 10000 krooni jagu rikkam! :P
Vaid Siil mu kõrval lebas siin. Ta suri ammu.
[img]http://www.soobel.planet.ee/TGMB.gif[/img]
Kasutaja avatar
FW Anton
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas FW Anton »

Raudristile:

Olen sinuga nõus, et õppima peame me kõik, kuid arvan et eksid kui jätad omale õiguse otsutada selle üle, kes rohkem või vähem. Tegin omad järeldused sinu eelnevatest tekstidest. Ajalooväärtuste säilitamisega olen tegelenud üle 30. aasta ja alati on siin osas midagi ka juurde õppida. Ma ei tea kust sa seda välja lugesid, et minul midagi leiutasu vastu on? Mul on pigem vastukarva mõningate persoonide (need ei ole siit foorumist) meetodid selle saavutamiseks nagu Soobel siin eelnevalt näitena tõi. Pigem toetan ses osas õpetajat: laske käia, kuid seaduslikult - st. häid tavasid arvestades. Kas on nüüd rahu? :)

Alateemat arvestades võiks jätkata sõjatehnika võimalike leiukohtade aruteluga :lol:
Anton - horridoo!
OveT.
Liige
Kontakt:

kuid arvan et eksid kui jätad omale õiguse otsutada selle üle, kes rohkem või vähem.

Seda õigust ei ole mina endale kunagi reserveerinud ega ole ka ennast nii väljendanud. Pigem vastupidi.

Rahu ka minu poolt!
raudrist
Kasutaja avatar
Abramis
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Abramis »

Võtsin 2002. a selle lennuki allakukkumise pealtnägija suulised mälestused. Tegelikult oli see 1941. a juuli 2 Mustvee -Torma-Maarja-Magdaleena kolmnurgas kotti jäänud vene diviisi tegevust jälgiva saksa luurelennukiga. Kui aega saan, siis panen siia üles.
canislupus
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas canislupus »

See jutt on küll õige, et igal järvel oma lennuk.
Isegi Aegviidus Nikerjärves pidi lennuk olema (üks tuttav tegelane oli kunagi aerofotot näinud, kus selgelt eristatavad lennukipiirjooned - samas, kui ta mõtlema hakkas, tunnistas, et jah - see võis ka lennuki peegeldus vees olla)
Kasutaja avatar
kloss
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas kloss »

28.07.2005 Maalehes antud teemal artikkel !!!
Kasutaja avatar
kloss
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas kloss »

Panen lingi ka aga täismahus artiklit saab lugeda alles õhtul http://www.maaleht.ee/?page=Elu&grupp=a ... ikkel=3365
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline