Hitleri videod Soomevisiidist

Vaba foorum kus võib arutada mujale mittesobivatel teemadel.
Kasutaja avatar
hugo1
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas hugo1 »

Ärme muutu delfiks jääge faktide juurde. Kui Hitler oli kalkar, siis põhjendus, miks ta oli kalkar.
Minu teada tähendab kalkar, räpaselt ja halvasti riides, pesemata inimest. Hitler oli alati puhas, kammitud, viigitud ja triigitud. Seda on ka tema lähedal seisvad inimesed alati rääkinud, et mees oli puhtuse friik. Ei ole ma näinud mitte ühtegi fotot, kus Hitler oleks ajamata habemega, või kus ta meenutaks kalkarit.
Meie võitluslipp sini-must-valge
aatekõrgusse näidaku teed!
Lehvi, lehvi sa hõõguma palged.
Süüta südames õilsuse leek.
Heinrich
Uudistaja
Kontakt:

Postitus Postitas Heinrich »

Emulega saab igasugu nänni Hitlerist - kõned, videod, etc.
Kasutaja avatar
VANA LÖUKOER
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas VANA LÖUKOER »

to Kristjan : tee nii,et oma loba,a´la aadu oli kalkar,jäta oma söprade ja sinu vahele,kui viina joote ja barankasi peale närite.kui sulle ei meeldi,et me räägime aadust,siis tee nii : ära lihtsalt käi siin foorumil.Ja pealegi,seadsid sa kahtluse alla Hitleri kui väejuhi ande.olgu,öige,ilma suure andeta ja/vöi vastava hariduseta ei suuda keegi kompentente olla.kuid nüüd pööraks silmad idasse,kohta,kus meile on ajaloos köige rohkem paska kaela sadanud ja vötame suure juhi staalini ja tahax küsida,et kas joosif oli väejuht ??mitte essugi ju ja mis veel hullem - kordagi söjaväes viibimata sai ta löpuks Generalissimuse tiitli,,ptui...ja oma suured väejuhid,kes oleks suutnud ka sakslaste vastu södida,olid ju staalini poolt tapetud.......

1) Adolf Hitler : osales esimeses maailmasöjas ja sai kaprali auastme.Vöimule töustes nimetas ta end hiljem köikide saksa väeosade juhiks,saksa armee juhiks,kuid kuni oma suitsiidini ei olnud aadul peale kaprali auastme mitte midagi....

2) Jossif Stalin : Lenini parem käsi,ei osalenud södades,v.a venemaa enda kodusöda,ent vaevalt ta sealgi lahingutes osales.kompartei etteotsa töustes hakkas ta end nagu breznev hiljem vööraste sulgedega ehtima,kui igal aastal venemaa presiidium annetas staalinile mingi auastme......
VAREMEIST TÖUSEB KÄTTEMAKS !!!!

MAHA VALGED JUUDID !!!!!!!!
Kasutaja avatar
hauptmann
Uudistaja
Kontakt:

Postitus Postitas hauptmann »

Heinrich kirjutas:Emulega saab igasugu nänni Hitlerist - kõned, videod, etc.
Mul muidu päris pikkasid filmijuppe Hitlerist ja mainitud Leni Riefenstahli film ka kuskil riiulis.Kuskil 60-datel vorbiti ka nn. ajaloo seriaale ja seal oli hästi palju dok. kaadreid kolmandast reichist.Oleks kuskil üks korralik servu kuhu uppida siis saaks ehk kaaskodanikke rõõmustada :roll:
Mind ennast huvitaks ka veel tollased kaadrid paraadidest ja Hitleri kõnedest.
Deutsche Wohenschau's peaks selliseid asju nagu olema küll aga kahjuks mul endal ainult paar osa on ja need juba ka sõjaaegsed(vist 43 aasta)
Kas kellegil leidub pikemaid filme just paraadidest,üritustest tol ajal?
Hitleri 50-ndat sünnipäeva tähistati küll väga suurejooneliselt ja sellest mul ka mõned üksikud kaadrid.Kui kellegil midagi on võiks teada anda.Tänud ette.
Pole inimest,pole probleemi.
Suletud

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline