Maailmakuulsates atentaatides kasutatud relvad.
Rootsi kuningas Karl XII mõrvati 1718. aastal, kui ta parajasti Fridichalli kindluse müüre oma pikksilmaga vaatles. Uuringud on näidanud, et lask tuli kuninga enda meeste seast, tagant paremalt, mitte eest, nagu pikka aega arvati. Relvaks oli tolle aja kohta äärmiselt uuenduslik, haruldane ja väga kallis vintraudne musket (vintraudsed musketid vahetasid sileraudsed välja alles Minie kuuli kasutuselevõtuga 1740ndate aastate lõpus).
Külmavereliselt ja vapralt kaitseb eestlane oma kodumaad!
- Kilo Tango
- Liige
- Kontakt:
Ka artiklit ilmestanud pilt on vastuolus minu ja EOD toodud piltidega.
Minu toodud pilt pärineb siit: http://en.wikipedia.org/wiki/File:Charl ... sy1916.jpg - seal on omakorda kirjas kes on pildi autor ja millal on see tehtud.
Wild guess, et antud teooria ei kuulu tõeste hulka.
Minu toodud pilt pärineb siit: http://en.wikipedia.org/wiki/File:Charl ... sy1916.jpg - seal on omakorda kirjas kes on pildi autor ja millal on see tehtud.
Wild guess, et antud teooria ei kuulu tõeste hulka.
-
- Liige
- Kontakt:
Ootan pikisilmi
Vaatasin ühel õhtul Viasat Historyt. Uued tõendid on tulnud päevavalgele Kennedy tervisliku seisundi kohta. Paistab, et isegi kui seda atentaati poleks toimunud, oleks ta mõne aasta pärast niikuinii surnud. Ta tervis oli niivõrd kurnatud erinevatest haigustest. Tol ajal lihtsalt vaikiti maha.

Külmavereliselt ja vapralt kaitseb eestlane oma kodumaad!
-
- Liige
- Kontakt:
tasub vaadata filmi jfk.Uku kirjutas:Ootan pikisilmiVaatasin ühel õhtul Viasat Historyt. Uued tõendid on tulnud päevavalgele Kennedy tervisliku seisundi kohta. Paistab, et isegi kui seda atentaati poleks toimunud, oleks ta mõne aasta pärast niikuinii surnud. Ta tervis oli niivõrd kurnatud erinevatest haigustest. Tol ajal lihtsalt vaikiti maha.
üldiselt olen seisukohal, et hollywood on 99,9% osas fiktsioon. kuid selle teose puhul pean tegema erandi.
kasutaja EOD kindlasti oskab kommenteerida mismoodi maailma ühest rimakamast vindist oleks võimalik nimetatud tingimustel ja ajaga kolm tabavat lasku sooritada. pealegi nii, et osa tabamusi ei tule mitte kuklapoole (mis selja tagant lastes tunduks loogiline) vaid suisa otsmikupiirkonda...
aga jah, nagu öeldud, nooremad meist näevad kindlasti oma silmaga kunagi dokumente mis täna veel salajased. kuigi, don´t hold your breath, nagu usakad ütlevad. ei usu, et sealt lõplik tõde kunagi selgub. national security interests on ennegi andnud piisavalt põhjust osa materjale lihtsalt hävitada. salajased siis või mitte. ups. kogemata kukkus hunti. no ikka juhtub.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist