Stalingradi lahing

Militaartehnika mudelitest. Tehnoloogiad ning mõõtkavad ei ole piiratud.
Kasutaja avatar
gnadenlose
Liige
Kontakt:

Stalingradi lahing

Postitus Postitas gnadenlose »

Гив Ми Мани
Kasutaja avatar
Hertsog
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Hertsog »

võimas ! väga vingelt tehtud... ainult et natuke etteruttavalt:

Panzeschreck (Raketenpanzerbüchse 54) ilmus alles 1943 aasta oktoobris... selleks ajaks oli Stalingradi lahing juba mõnda aega läbi olnud.

seda kas Tiigrid Stalingradi all olid, ei julge ma ümber lükata, aga samas minu andmetel neid polnud seal (võin ka eksida)

aga dioraam on väga vinge ja üsna "toorete" stseenidega. huvitav kas see on nö üks tükk või mitu erinevat dioraami. igatahes tahaks teada selle asja mastaape küll...

H.
Pilt

https://www.facebook.com/panzerwerke

Bitte kommen sie in nach käsikaudu, aber vorsicht: esikus on dunkel ja tulistatakse !
Peeter144
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Peeter144 »

Kui ka Tigerid olid, siis Sd/Kfz 251 ausf. D, Stug III G ja T34-85 seal küll ei olnud. Hoolimata sellest on tegemist paraja viitsimisega, et selline kompositsioon kokku saada.
Tiger(Panther) tank, run! - Ameerika vanasõna
Kasutaja avatar
Panzergrenadier
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Panzergrenadier »

Järjekordne näide, kuidas oskused, teadmised ja teostus jätavad soovida ning rikuvad hea ja suurejoonelise idee. :?
Luciano
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Luciano »

aga selle eest on ohtralt moosi
Pakkuda võib filateeliat perioodist 1918-1941.
www.aiaimpeerium.ee
fossiil
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas fossiil »

Tundub et selle dioraami autor ei ole tõesti tolleagsete sündmuste tausta süveneda viitsinud, kuid see-eest on tal pealehakkamist ja entusiasmi küllaga: pani paraja portsu üsna suvalisi mudeleid kokku ja sättis kõrvale hulga laipu või siis teineteist veristavaid figuure. Kusjuures veri on liialt kärtspunane, ta oleks võinud eelnevalt mõnest lähemast tapamajast korra läbi käia ja asja uurida....

Urmas.
Kasutaja avatar
Würger 190G
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Würger 190G »

Sama tase nagu Venemaal toodetavatel nn ajaloolistel doksaadetel-filmidel. Pole üldse oluline , mis pildil peaasi, et pilt on.
Kasutaja avatar
medal
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas medal »

Kuigi olen ise mudelismis täielik võhik ja ei oska adekvaatselt antud tööd hinnata, jäi minu silma riivama lumi. Lume struktuur tundus kuidagi mõõtkavast väljas. No, et nagu oleks taevast sadanud poolemeetrised lumehelbed.
Kasutaja avatar
Hertsog
Liige
Kontakt:

lugesin siis selle pildiseeria kommentaare sealsamas piltide all. oli ka suht hävitavaid hinnanguid. eriti ühene oli ühe seltsimehe oma:

Автору незачет. Перед тем как делать диораму надо изучить матчасть. Техника не соответствует, вооружение тоже. Позиции стрелков из раздела - дети играют в войну. Вывод - диорама гавно. Хотел как лучше получилось - то что получилось...
Pilt

Bitte kommen sie in nach käsikaudu, aber vorsicht: esikus on dunkel ja tulistatakse !
Kasutaja avatar
Parovoz
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Parovoz »

Tere-tere!
Minu arvamus ühtib vene kommentaariga. Mingi supp on, ja .....ühesõnaga jama.
Taara avitab! ...
ivanorav
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas ivanorav »

Kuidagi imelikult,pead-jalad koos.
Valmistaja oleks vöinud malli vötta Isaamaasöja muuseumis olevalt dioraamilt.
johnbull
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas johnbull »

TEGEMIST ROHKEM NIGU 2 MS KOKKUVÕTTELAHINGUGA JA ÜHES KOHAS PAISTIS VENEDEL KAMO? T35/85 JA BT 5 ÜHEL PILDIL
Viimati muutis johnbull, 28 Mai, 2009 10:17, muudetud 1 kord kokku.
Ajalugu kirjutavad alati võitjad, ja kaotanud poolte ajalugu kuulub osalejate kahanevale ringile.
(Joachim Peiper)
siirlane
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas siirlane »

Huvitav, kas kõik meedias vähegi tuntud vene tütarlapsed peavad ennnast netis lahtiriietama?

Mõte on esitatud küsimuse vormis.

Ja veel tähelepanek- siinsel saidil lahtiriietumise nurgakest veel ei ole ja teie räägite Tiigrid, Tiigrid.
Kasutaja avatar
Hertsog
Liige
Kontakt:

kas ma olen üleväsinud või sina oled peale võtnud...
... aga viimasest kommentaarsit ei saa midagi aru...
Pilt

siirlane
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas siirlane »

Ahahh, väga hea, keegi ärkas.
Jahh, reeglina käime oma lemmikharrastust netis vaatamas sellisel korralikul foorumil nagu siin või tuntud väljamaa saitidel. Stalingradi pildid, mida me ülalpool pakutud neti adressil saime nautida on ülesriputatud vene saidile kus pakutakse piltide vaatamise, jagamise teenust. Kuidagi mittejuhuslikult dioraami kvaliteet ühtib päris hästi ka sellelt saidilt pakutavate muude silmarõõmu teenustega. Mul poleks sellest midagi kui selline tendents poleks ka vene tuntud ajalehtedele iseloomulik, tahad lihtsalt vene uudistega kursis olla ja voalja- Moskva Eurovisiooni tütarlaps saatejuht juba lehtedes, "nagu on" poseerimas ja juhitakse kohe sinna kuhu vaja. Selline ühemõtteline pressung hakkab juba äratüütama.
Minu mõte on lihtne, siin saidil sellist reklaamiteenust ei ole, või veel ei ole? ja see annab ka meeldivalt asjaliku õhkonna. Aga sattuda pilte vaatama sellise ampluaaga keskonda tuletas meelde valitute veidralt haiglaslikku soovi fotoaparaadi ees no kohe kindlasti, no on vaja kõik endilt mahakiskuda. Nagu mina seda näha vajaks. Mulle see ei meeldi, miks peaks keegi arvama et kõik seda vajavad.

Ärgu piltidele viitaja solvugu ega arvaku et tema midagi valesti tegi, lihtsalt see on minu probleem, et selline saidimajandus minule on viimase poole aasta jooksul vastukarva hakanud, eriti peale teatud sündmusi mis olid tõsised ja uudiseid otsides kaasnes selline tendents.

Ja nüüd ilma naljata.
Kõik see eelnev jutt on minu jaoks seotud tolle dioraamiga, nagu saidi teenused nii ka dioraami kvaliteet. Ma ei imestaks kui dioraamiga sai hakkama mõni peene tundega naljamees.

Vabandan kui kedagi eksitasin ja juhtisin tähelepanu mitte foorumile kohasele teemale. Väga vabandan.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist