Puhka rahus,Metallidetektor...

Kõiksugu militaarsuunitlusega väljakaevamised ja nendega seonduv.
Vasta
Kasutaja avatar
medal
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas medal »

marxionu kirjutas:Te kaks võiks ka vähe tagsi tõmmata, leitakse mis leitakse antakse mis antakse pole teie mure kobiseda.Las seda teha need kelle kompetentsi see kuulub antud juhul politsei.
Kui on vaja koguaeg kedagi süüdistada pekske üksteist või pekske.. Ära hakkab tüütama.
Ei süüdistagi ju kedagi. Konstanteerin vaid fakti. Ja mismõttes pole meie mure? Ajaloomälestistega hoolimatu ümberkäimine peaks muret tegema igale kodanikule.

Politsei ülesandeks peaks olema võitlus "röövdetektoristidega". Mina olen oma postitustes pööranud tähelepanu detektoristidele kes on leiud sahtlisse jätnud pelgast teadmatusest.
Arnold
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Arnold »

Te kaks võiks ka vähe tagsi tõmmata, leitakse mis leitakse antakse mis antakse pole teie mure kobiseda.
Sinu kriminaalne aju ei saa sellest aru, et kodanikuna on mul õigus kõige kohta, mida pean "kobisemist" väärt olevaks, kobiseda! Tuli alles suu kinnipanija välja! :lol:
Shiim
Moderaator
Kontakt:

Postitus Postitas Shiim »

marxionu kirjutas:Te kaks võiks ka vähe tagasi tõmmata, leitakse mis leitakse antakse mis antakse pole teie mure kobiseda.Las seda teha need kelle kompetentsi see kuulub antud juhul politsei.
Juba teistkordselt peab nentima, et Sul on küll kummaline arusaam kodanikuühiskonnast :shock:
[url=http://www.hot.ee/emulaator][img]http://www.hot.ee/emulaator/toetan3.gif[/img][/url]
Summeri pirisemisel on metsavennal aega hüpata laskepessa ja oodata mis sünnib - kas tegemist on inimese, looma või linnuga, või hoopis UFO-ga kirsavoi saabastes, automaat kaelas. Viimasel juhul kohe tuli peale.
Kasutaja avatar
marxionu
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas marxionu »

Kui on mingi seaduslik alus jumala eest pange vargad kinni, aga niisama lihtsalt vinguda et oi näe seal oli on eide jutt.
Kasutaja avatar
medal
Liige
Kontakt:

marxionu kirjutas:Kui on mingi seaduslik alus jumala eest pange vargad kinni, aga niisama lihtsalt vinguda et oi näe seal oli on eide jutt.
Marxionu, püüa mõista millest jutt.
Kasutaja avatar
marxionu
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas marxionu »

okei rahu majja
Westland
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Westland »

tõnuv
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas tõnuv »

Ei taha küll ausatel detektoristidelt metsas peksa saada, aga kas antud näide on toodud selle mõttega, et meie oleks paar palginotti prooviks välja koukinud ja siis veel paar endale lõkke jauks aga me teatame muinsuskaitsele kunagi ning pole meie süü, et Pärnu Vallikäär vahepeal jõkke liugles.
Arnold
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Arnold »

Ei saanud aru :?
Westland
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Westland »

tõnuv kirjutas:Ei taha küll ausatel detektoristidelt metsas peksa saada, aga kas antud näide on toodud selle mõttega, et meie oleks paar palginotti prooviks välja koukinud ja siis veel paar endale lõkke jauks aga me teatame muinsuskaitsele kunagi ning pole meie süü, et Pärnu Vallikäär vahepeal jõkke liugles.
:?: :?: :?:
MOrav
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas MOrav »

Kasutaja avatar
medal
Liige
Kontakt:

Link ei toimi.
tõnuv
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas tõnuv »

Tahtsin seda öelda, et eelenevat 119 lehekülge lugedes on jäänud mulje, et nüüd peaks hobiarheoloogid tormama Pärnusse palke otsima, millega Vallikäär kindlustatud on ja mida saamatud palgalised arheoloogid üles ei suuda leida. Kuna aga tegu võib olla 300 aastat vees olnud tammepalkidega, siis ilmselt on neist saanud nn. "must tamm" mille kilost 500.- makstavat. Nii juhtubki, et leitud palgid rändavad kellegi suvilasse nagu hoburaudsõled ja mündid. See et ilma kaldakindlustuseta vallikraav tühjaks jookseb on vaid minu uitmõte.
Kasutaja avatar
Arheoloog
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Arheoloog »

tõnuv kirjutas:Tahtsin seda öelda, et eelenevat 119 lehekülge lugedes on jäänud mulje, et nüüd peaks hobiarheoloogid tormama Pärnusse palke otsima, millega Vallikäär kindlustatud on ja mida saamatud palgalised arheoloogid üles ei suuda leida. Kuna aga tegu võib olla 300 aastat vees olnud tammepalkidega, siis ilmselt on neist saanud nn. "must tamm" mille kilost 500.- makstavat. Nii juhtubki, et leitud palgid rändavad kellegi suvilasse nagu hoburaudsõled ja mündid. See et ilma kaldakindlustuseta vallikraav tühjaks jookseb on vaid minu uitmõte.
Lubasin mõni aeg tagasi, et nüüdsest jäägu vaidlused "Sea ja co-ga" kellegi teise õlule, kuna mulle nende demagoogilistest valedest ja muinasjuttudest aitab...Ja seda lubadust ma pean, kuna vaidluste jätkudes kahjustaksin ma ainult enda närvisüsteemi ja mingit positiivset tulemit sellest poleks, sest kedagi siin foorumis ümber küll ei kasvata ning "küürakaid parandab teadupärast ainult haud..."

Siinkohal kergitan aga kübarat Tõnuv viimase posituse ees, kuna nii naelapea pihta tabanud ütlust pole selles foorumi alateemas veel nähtud ja vaevalt et nähakse ka. :!: Karta muidugi on, et paljudele ei jõua ka see vist iialgi kohale...
Käed eemale muinaspärandist!!!

Rokas nost no pagātnes mantojuma !!!
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist