Shoguni urgas..

Militaartehnika mudelitest. Tehnoloogiad ning mõõtkavad ei ole piiratud.
Vasta
Luciano
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Luciano »

Sho kirjutas:
Luciano kirjutas: Aga mis me tühja vaidleme, mõõgad välja ja dulleile! :)
Pole probleemi.. ainus sport, mida ma teen, on kord-paar nädalas pooleteistkäemõõkadega üksteist raiuda..
no oli mul jälle vaja plõksida :)

aga eks saasta tehakse igas mõõtkavas ja ka 1/35 on tihti poportsioonid sassis, eriti rämedad on need viimase geni Dragoni mehed - kõigil pudelikaelad ja kurgipead.
Pakkuda võib filateeliat perioodist 1918-1941.
www.aiaimpeerium.ee
Kasutaja avatar
Hertsog
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Hertsog »

tupp tupeks...

aga põhikühvel on ikkagi idiootlikult selge: kui kaks ambaali poksima hakkavad, siis võtavad nad automaadid ja kuulivesti ikka seljast ära (juhul kui tegemist pole ülemuse käsuläbi täide viidava õppe-treening-programmiga)... vahet ei ole kui suured need on...

aga mida me täna õppisime:
1)kunst on tore
2)praktika on iseasi
3)kaks tera on ikkagi üle
Pilt

https://www.facebook.com/panzerwerke

Bitte kommen sie in nach käsikaudu, aber vorsicht: esikus on dunkel ja tulistatakse !
Kasutaja avatar
Sho
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Sho »

Pilt

1:72 voolitud värvilisest Cernitist..
Võtke teed ja tulge homme jälle..
Joss Metsast
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Joss Metsast »

hehe heh lahe, meenutab tiba wallace/gnomiti filmikangelasi. Aga igastahes muljetavaldav. Sul seda silma ja peenetööks osavaid näppe ikka jagub.
Tikutopsi nõuab publik kõrvale, muidu jääb mulje et tegu on gigantide heitlusega :)
Kasutaja avatar
Sho
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Sho »

Punsunud on nad jah.. Cernitist voolitud asjad kipuvad mul sihukeseks minema tõepoolest..
von manstein
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas von manstein »

Tere Sho!

No nüüd oled pildid üles pannud!
Kas need abstraktsed päkapikud on ühed tõsised sõjardid?

Ei lähe mulle peale vabandused, et oled nad voolinud mingist cernitist ja selle pärast pole nad inimese moodi.

Leilis olen ma selle pärast, et endal käsil M4 ameerika poolroomik, mis pealt lahtine ja juhikohal peaks istuma üks kiivriga tegelane, kelle värvimine varsti päevakorral.

Sina aga raiskad oma annet sürrealistlike tegelaste peale. Ehk teeme koostööd: värvid mu juhi ära?
Kasutaja avatar
Sho
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Sho »

No vott! Nüüd tahavad rakesse panna.. :lol: :lol: :lol:
Anna sulle näpp, võtavad teised terve käe..
pealegi paned sa ju kokku ebainimlikke formaate.. :wink: mitte 1:72 ja väiksemaid.. ning ühe monstrumi värvimisest sai mulle juba küllalt.. seegi jäi lõpetamata.
Kasutaja avatar
Sho
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Sho »

Proovisin pruuni erinevaid toone..
Pilt
Luciano
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Luciano »

krt, no mängleva kergusega tulevad sul need välja, mina pusin ja pusin - peaks uue hobi otsima endale.

Kas tulem ei oleks parem kui kasutad odavarreks näiteks mingit peenikest traati - saaks sirgema ja peenema. hetkel tundub kuidagi tönts ja natuke otsast lontis. Või selliste figuuride puhul põhimõtteliselt rauda ja puitu ei kasutata?
Mina 1/35 mehele tegin soomepussi puust pea ja plekist teraga - äkki ei tohigi? :)
Pakkuda võib filateeliat perioodist 1918-1941.
www.aiaimpeerium.ee
Kasutaja avatar
Sho
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Sho »

Kasutatakse ikka.. mina olen lihtsalt juba liiga laisk ja viitsin midagi ainult karbist kokku panna.. eeldades, et relvade kvaliteet on, nagu "Rolls Royce" ütleb, piisav..

Vanasti, kui mudelid olid alla igasugust arvestust, peaasi, et midagigi kätte sai, siis jah.. siis sai detailidega müratud.. Aga kuna algmaterjal oli sõnnik siis ei muutunud ta ka parandamistega oluliselt paremaks.

Siin on näiteks Hät'i kürassiirid.. neile on lisatud traadist jalused, rakmed, mõõgarihmad, detailiseeritud mõõgatuped, mõõgad ise ja hobujõhvharjastus kiivrile.. Said nad sellest paremaks? Originaalist küll.. kuid mitte Zvezda kvaliteetfiguuridest tagareas..

Pilt
Kasutaja avatar
Sho
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Sho »

Luciano kirjutas:krt, no mängleva kergusega tulevad sul need välja, mina pusin ja pusin - peaks uue hobi otsima endale.
Ei mängle nad midagi.. tervelt kaks hommikut pusimist läks sellele vanale.. nüüd tegin pildi, et näha mis viltu läks ja parandada tuleb..
Üldiselt läheb aasta või kaks, et rahuldavat tulemust saada.. nii et pusi aga julgelt edasi.. :wink:
ja pane mõni pusimisepilt välja kah.. saab analüüsida ja selgeks, mida lihtsamalt ja paremini saaks teha..
Kasutaja avatar
Sho
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Sho »

Vaat sihukestega pole mul enam pusimist.. suured ühetoonilised pinnad.. konkreetsed värvid.. Peale viimast kommentaari viskasin "mängeldes" nullist valmis.. :wink:
Stenbocki dragunirügement..
Pilt
Kasutaja avatar
Seersant Steiner
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Seersant Steiner »

he sa tegid sama figuuri mille ma ka värvisin aga ma tegin teise maa sõduriks võin ka homme millalgi pilti näidata
Joss Metsast
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Joss Metsast »

Kas ssee on zvezda rootslane?? Väga peen töö nii valu kui värvimise seisukohast. Aga no sellega oleme siin teemas juba harjunud :wink:
Kasutaja avatar
Sho
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Sho »

Zvezda jah.. juba ammu kibelesin talle kuube selga tegema..
aga see pole Gordeejevi voolitud vaid Sobolevi, kes muidu teeb Zvezdale antiikvanakesi..

Seersant Steiner.. meest sõnast! Ootame pilti..
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist