1/35 kübelwagen
- Seersant Steiner
- Liige
- Kontakt:
1/35 kübelwagen
kas kellegil on sellist masinat müüa
Lugupeetud kodanik Steiner, kas tõepoolest nii raske oli postitada see küsimus ärinurka ?
Antud teema ei asu isegi teisel lehel et peaks toda saatana seadeldist nimega OTSING kasutama, mis on nii põlatud ja kardetud asi.
Mõistvat suhtumist,
Krahv
Antud teema ei asu isegi teisel lehel et peaks toda saatana seadeldist nimega OTSING kasutama, mis on nii põlatud ja kardetud asi.
Mõistvat suhtumist,
Krahv
Don`t be afraid of your model, it is you who is holding the knife. There is a very fine line between "hobby" and "mental illness".
Krahvi märkus on väga õige, aga ma läheks isegi veel tagasi:
Et kui mul on kapist sai otsas, siis ma ei lähe foorumisse, või a' tänavale küsima, et hei, on teil mulle saia müüa - mul ilgelt oleks nagu vaja.
Samamoodi on tegelikult mudelitega - kui sul on ikka kindlat asja vaja, siis sa lähed poodi ja ostad selle, sest inimestel ei ole kapi otsas lademetes asju, mida ära müüa mingi soovi peale. Ja kui Eesti poodidest ei ole võimalik saada, siis internet on võimalus, mille läbi saab igast maailma otsast asju tellida. Kui ma oleks iga asja kohta eraldi teema teinud, mida mul vaja on, siis see foorum oleks ainuüksi minu teemadest juba kolmandal leheküljel.
Et ehk oleks siiski mõistlik see kuskilt tellida, või paar poodi läbi joosta, kui loota, et keegi on selle spetsiaalselt müügi jaoks kapi otsa kuhjanud.
Mitte paha pärast
Kristjan
Et kui mul on kapist sai otsas, siis ma ei lähe foorumisse, või a' tänavale küsima, et hei, on teil mulle saia müüa - mul ilgelt oleks nagu vaja.
Samamoodi on tegelikult mudelitega - kui sul on ikka kindlat asja vaja, siis sa lähed poodi ja ostad selle, sest inimestel ei ole kapi otsas lademetes asju, mida ära müüa mingi soovi peale. Ja kui Eesti poodidest ei ole võimalik saada, siis internet on võimalus, mille läbi saab igast maailma otsast asju tellida. Kui ma oleks iga asja kohta eraldi teema teinud, mida mul vaja on, siis see foorum oleks ainuüksi minu teemadest juba kolmandal leheküljel.
Et ehk oleks siiski mõistlik see kuskilt tellida, või paar poodi läbi joosta, kui loota, et keegi on selle spetsiaalselt müügi jaoks kapi otsa kuhjanud.
Mitte paha pärast
Kristjan
-
- Liige
- Kontakt:
Tere Steiner!
Lisaksin tagasihoidliku soovituse.
Juhul, kui sul õnnestub mõne heasoovliku käest mudel endale sebida, siis tutvu tähelepanelikult restide seisukorraga!
Vastasel juhul on ehk varsti foorumisse oodata postitust:
Aidake, kübelwageni rooliratas!
Mis, siis tähendab et ega keegi ei saa ülearust maha ärida.
Lisaksin tagasihoidliku soovituse.
Juhul, kui sul õnnestub mõne heasoovliku käest mudel endale sebida, siis tutvu tähelepanelikult restide seisukorraga!
Vastasel juhul on ehk varsti foorumisse oodata postitust:
Aidake, kübelwageni rooliratas!
Mis, siis tähendab et ega keegi ei saa ülearust maha ärida.
- Seersant Steiner
- Liige
- Kontakt:
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 6 külalist